nett1980 27.04.07, 10:56 Ja wyjezdzam i bede daleko od polityki , obrony "ucisnionych" Anet i HGW ,kastrowanch kocurow ,rozwalajacego sie Srodmiescia i Polesia bez prawdziwych trawnikow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markus.kembi Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 27.04.07, 11:02 Ja mam dłuuuuuuugi weekend od października. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 27.04.07, 11:03 Jedziemy w Bory Tucholskie. Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 27.04.07, 11:03 Wyjeżdżamy nad morze. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 27.04.07, 11:35 > HGW Herberta George'a Wellsa? Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 O-ho ,ktos ma dobry humor?! 27.04.07, 11:44 Jak beda uciskac ,to tez po jego stronie stane. HGW to jednak (nazywana przez mlodziezowke PiS na forach -Bufetowa) pani Hania ,prezydent Wwy . Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 27.04.07, 12:46 Bre ... a ja na Lysa Gore meza i dziecko ciagne ,a jednak ! Oni przy Mazurach obstaja. Moze uda sie dwa w jednym(tygodniu) ? Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 27.04.07, 13:03 Zlot Czarownic? :-) Mazury na wiosnę są ekstra, jeszcze nie ząsmiecone przez niedzielnych turystów ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 27.04.07, 21:12 breblebrox napisała: > Pracujemy. Ditto. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 27.04.07, 12:49 To co zwykle. Coś tam zrobię, trochę poleżę, kogoś odwiedzę, może ktoś zajrzy do mnie. W następną sobotę mam bardzo miłą uroczystość rodzinną i to tyle. Nadzieję na to, że zaszyję się w jakiejś głuszy, a w związku z tym nie skrobnę nic na forum, porzućcie;) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Robimy na szaro 27.04.07, 12:59 ściany w kuchni i jedną w części dziennej (ściana z wyłączonym zazwyczaj tv). lav p.s. trochę pracujemy(ale mniej) i jak zdążymy to pójdziemy na działkę p.s.2.fak zapomniałam o drabinie!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 27.04.07, 13:53 Jemy knedliki i spijamy browar, ewentualnie absynt:-) Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 27.04.07, 14:00 Absynt z Czech ,bo w Lodzi widzialam jakies cos polskie z napisem "absynt"? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 27.04.07, 14:03 Tam raczej nie bedzie absyntu z Łodzi. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sufler2006 Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 27.04.07, 14:03 "Absynt" w Pradze a Albercie-230 koron,więc warto.Przy granicy drożej-300koron. Naprawde dobry alko.choć oczywiście niema taki właściwości jak "Absynt" którego już nie robią-no chyba że samemu sobie zrobie;) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 27.04.07, 16:23 Wyjeżdżam,może już w czwartek wszyscy będą gotowi i zwarci,wtedy dam sygnał i wskaże ręką południe:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 27.04.07, 16:29 Ziomus, do Borow uderzasz? Nie ma to jak Bory na dlugi weekend;-) Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 27.04.07, 18:58 Jedziemy do Gdańska:) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 27.04.07, 20:07 Przez cały weekend będziecie jechać? To czym? Furmanką czy rowerem? ;-))) lav Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 27.04.07, 21:05 Na wrotkach. Preferujemy aktywny wypoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka To zabierzcie zapasowe kółeczka. 27.04.07, 21:18 Wszak wiadomo,że podstępny żwir czai się wszędzie :) lav Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 27.04.07, 22:35 czy długi weekend to chodzi o cały tydzień??? bo ja w poniedziałek to normalnie pracuję, a potem moze uda mi sie wyskoczyć.. chcialabym nas morze.. ale ponoc zapowiadają brzydką pogodę, zimno... więc pewnie pobyczę się działkowo... Odpowiedz Link Zgłoś
misiomis Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 27.04.07, 23:00 Deszcz ze śniegiem ma być. Pamiętam jak onegdaj śnieg 1 maja padał. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 28.04.07, 07:45 Czyli- zamiast stroju kąpielowego- nad Bałtyk powinnam zabrać kurtkę i kalosze? OK. Odpowiedz Link Zgłoś
misiomis Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 28.04.07, 10:35 To zależy gdzie jedziesz, bo na przykład w Sopocie jest aquapark, kostium się przyda. A z kolei nieopodal Rowów jest plaża nudystów, tam się nie przyda : ) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 28.04.07, 14:01 Generalnie Trójmiasto. Miałam nadzieję na kąpiel w Bałtyku;) Ale widać tylko aquapark nam zostanie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 28.04.07, 15:26 Kto wie,narazie jest ciepło. Poza tym po kąpieli w Bałtyku może zostać wam niejedno ;-p lav Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 28.04.07, 14:05 zakupy. ponoć kurtki w Trawersie rzucili :P Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 28.04.07, 15:27 Jak rzucą to coś do snopowiązałek (wyblinki?) to daj znać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tylko-forum Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 29.04.07, 12:58 lavinka napisała: > Jak rzucą to coś do snopowiązałek (wyblinki?) to daj znać ;-) TRYBLINKI boszszszsz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
snake-eyes Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 28.04.07, 17:08 A ja jadę za Łęczycę troche :P Plany... leniuchowanie, focenie, grill, piwko itp. Kolejność przypadkowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 05.05.07, 15:29 Właśnie wróciłem z Pragi. Słonecznie i cieplej niż w RP. Kraj zadbany, drogi równe bez dziur w asfalcie i asfaltowych placków, czysto i sympatycznie. Powrotny wjazd do naszego ukochanego, tonącego miasteczka z jedną ulicą piwem płynącą i dwoma centrami handlowymi do okropny prysznic. O tym ciągle na forum mowa, ale wszechogarniający bałagan i brud jest pierwszą rzeczą jaką się dostrzega. Przejazd Pietryną wczesnym rankiem to jazda po śmieciach itłuczonum szkle. Tak jest zawsze kiedy tu wracam nawet po kilkudniowej nieobecności. I zawsze jest to dla mnie wstrząsające przeżycie. Sięgam w domu po weekendowe wydanie GW i co w dodatku Ł.? Sprawą życia i śmierci jest teraz ponoć kształt estetyczny browarnych ogródków na Pietrynie.... :-\ Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 05.05.07, 17:06 Szybkiego powrotu do zdrowia ! Nie daj się anginie ! Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 07.05.07, 13:45 I przeminal ...a wraz z nim zycie kolegi , ehh te motory . <beczy> Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 07.05.07, 13:52 nett1980 napisała: > I przeminal ...a wraz z nim zycie kolegi , ehh te motory . <beczy> To przykre,ale jak widzę jadące motory to się zastanawiam który dzisiaj zje kolacje,pamiętam taki wypadek bodajże w Katowicach gdzie motor zabił małżeństwo jadące w samochodzie,tak się chłopaki ścigali. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 07.05.07, 14:01 Dawno temu zginal w ten sposob moj kuzyn ,ale on nawet 20 nie mial ,a ten kolega to 70 rocznik , powazny biznesmen , producent filmowy! Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 07.05.07, 20:11 I to jest przykład,że uzależnienie od adrenaliny może dotknąc każdego... mieszkam blisko szpitala i trasy gdzie się ścigają... trasa wylotowa na Gdańsk.... lepiej tamtędy nie chodzić, bo motory lubią "wypadać" z trasy... lav Odpowiedz Link Zgłoś
miejan5 Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 07.05.07, 22:27 gdybys sie bardzo nudzil np. to zapraszam do odsluchania "Codzienne Badanie Pism 2007" na strone: mijan-obserwator7.wrzuta.pl/ - dziekuje mijan- obserwator Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Co robicie w Dluuuugi Weekend? 07.05.07, 23:43 miejan5 napisał: > gdybys sie bardzo nudzil np. to zapraszam do odsluchania "Codzienne Badanie > Pism 2007" na strone: mijan-obserwator7.wrzuta.pl/ - dziekuje mijan- > obserwator Siooo!,nawet ojciec dyrektor tu nie agituje. Odpowiedz Link Zgłoś