nett1980 29.06.07, 19:22 Walcza o przetrwanie ,ale jesli sponsor sie nie znajdzie, to bedzie koniec Cytryny.Ja sie wybieram w niedziele ,tak czy inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiomis Re: Ostatni seans Cytrynowy w niedziele... 29.06.07, 19:36 A na co się wybierasz? Ja w końcu muszę zaspokoić ciekawość i obejrzeć Aleję Gó wniarzy, a tylko Cytryna daje jeszcze tę możliwość. Miałem iść dzisiaj, ale jeszcze mnie zarazek gnębi, zostaje więc niedziela. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Ostatni seans Cytrynowy w niedziele... 29.06.07, 19:40 Na cokolwiek ,ale moge tylko poznym popoludniem . Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskup Re: Ostatni seans Cytrynowy w niedziele... 29.06.07, 19:39 Ja myślę nad wybraniem się na cały pożegnalny wieczór... Szkoda Cytryny. Chociaż rzadko tam bywałem :/ pzdr, krzyskup Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Ostatni seans Cytrynowy w niedziele... 29.06.07, 20:15 o!,to smutne. Parę seansów tam zaliczyłem,ale cóż komercja znowu góra. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Ostatni seans Cytrynowy w niedziele... 29.06.07, 20:23 Niesamowite ,chyba wiekszosc forowiczow zgodzilaby sie z toba! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Ostatni seans Cytrynowy w niedziele... 29.06.07, 20:33 nett1980 napisała: > Niesamowite ,chyba wiekszosc forowiczow zgodzilaby sie z toba! Większość forowiczów co innego pisze,co innego myśli(zapewne?),to też komercja;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bruna5 Re: Ostatni seans Cytrynowy w niedziele... 29.06.07, 20:36 longeta napisał: > Większość forowiczów co innego pisze,co innego myśli(zapewne?),to też komercja; > -) najlepszy sposób na pozyskiwanie przyjaciół... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Ostatni seans Cytrynowy w niedziele... 29.06.07, 20:45 bruna5 napisał: > najlepszy sposób na pozyskiwanie przyjaciół... Przecież to nett,a nie real:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bruna5 Re: Ostatni seans Cytrynowy w niedziele... 29.06.07, 20:50 longeta napisał: > bruna5 napisał: > najlepszy sposób na pozyskiwanie przyjaciół... > > Przecież to nett,a nie real:-))) tu i tam znajdziesz to samo smarowidło:) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Ostatni seans Cytrynowy w niedziele... 29.06.07, 20:59 bruna5 napisał: > tu i tam znajdziesz to samo smarowidło:) Zauważyłem,zwłaszcza u tych co się znają nie tylko z nettu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Ostatni seans Cytrynowy w niedziele... 30.06.07, 01:02 Rozwazylam argumenty Aaa202, ma dziewczyna jednak racje .To na podsumowanie dyskusji longety z : a.samym soba pod innym loginem, b.tegoz samego z pewnym osobnikiem ,ktorego bycie na codzien na forum jest mniej agresywne ,ale lubi sie wyzyc pod inna "przykrywka" . Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Ostatni seans Cytrynowy w niedziele... 30.06.07, 11:50 nett1980 napisała: > a.samym soba pod innym loginem, ??? coś podobnego,nawet marian by tego nie wymyślił,a co do aaa już lepsza jest robiąc "eksperymenta",nie mylić "ekstrementami":-) Wykrztałciuchy(!),koń by się uśmiał:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Mi tam nie szkoda... 29.06.07, 20:41 Od dłuższego czasu Cytryna nie wytrzymuje konkurencji z Charliem, nie tylko jeśli chodzi o filmy i terminy ich grania, nie tylko jeśli chodzi o komfort (ostatnio byłem zimą - i sory - tak zmarzłem, że obiecałem sobie, że więcej moja noga itd), nie tylko gdy mówimy o poziomie strony www (o dizajnie - jesli w ogóle można o tym mowć - samego wnętrza kina nie wspominając) , ale przede wszystkim w tym, że dziwnym trafem przyciąga jakichś niedomytych, pseudopostgrunge'owych niby studentów (jeszcze raz przeprawszam, tym razem ludzi mających słabość do cytryny), którzy nie tyle oglądają film, co przychodzą sie najarać i pośmiać (albo ja miałem pecha). I wygląda na to, że jest to efekt jakiejś polityki kierowników, a nie braku pieniędzy. (No może za wyjątkiem ogrzewania). Odpowiedz Link Zgłoś
s.y.n.e.k Re: smrodek to smrodek 29.06.07, 22:42 podpisanym napisał: > a zimą w tyłek i skuśkę ziębiło Dobrze zakonserwowana, dłużej ruchliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 W Cytrynie cuchnie pleśnią 29.06.07, 22:54 Zimą jest zimno, latem dla odmiany jest zimno. I ten smród, który zostaje na ubraniu... Dodatkowo parokrotnie natrafiłam na wyjątkowo zwarcholałą publikę. Wolę Charlie. No ale kina szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: W Cytrynie cuchnie pleśnią 30.06.07, 00:56 Oj potrzebuja sponsora , to widac ,slychac i czuc. Bylam ostatnio zima tylko raz ,ale sala miala nadkomplet ,my siedzielismy posrodku i bylo w miare cieplo.Zamkneli Capitol jakis czas temu , a i filia Charliego przy Teatrze przestala istniec ,coraz dalej bede miala do kin.Dobrze ,ze do Polonii niedaleko ,ale rzadko ktory film mnie tam przyciaga. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Ostatni seans Cytrynowy w niedziele... 30.06.07, 02:54 Z Cytryną wiąże mnie wiele miłych wspomnień, seanse dwuosobowe, lektury pociesznych zeszycików w kawiarni, przesiedziane nocki i wieczory tudzież zaspany pan parkingowy z Ogrodowej (najbliższy IMHO parking strzeżony). Wiąże mnie także nierozwiązana przez kino obietnica sprowadzenia "Ligi gentelmanów" na prywatny seans. Cóż, nie spełnię marzenia mojego Taty, przynajmniej nie tam. Nie wiążą mnie na szczęście z Cytryną zasłyszane, acz nie potwierdzone przeze mnie (bo i mało mi na tym zależało) opowieści o sposobach zdobywania przez kino kopii filmów, ponoć dyskusyjnych... Nie wiem, jak mówiłem, tylko powtarzam zasłyszaną opinię. Zatem żałuję, ale tak ambiwalentnie troszkę. Może coś dobrego powstanie na miejscu Cytryny. Bardzo bym sobie tego życzył :) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Ostatni seans Cytrynowy w niedziele... 30.06.07, 11:32 Ciekawe jak wygladaloby polaczenie Lizarda z Cytryna? Pamietam czasy ,gdy znajomi remontowali toto przed wieloma laty ,wtedy nie bylo multipleksow i Baltyk(przed remontem) robil za kino luksusowe. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Ostatni seans Cytrynowy w niedziele... 01.07.07, 20:57 Bylam na ostatnim platnym seansie ,ale super film "Granatowe ,prawie czarne" ,polecam ,bardzo sie rozni od amerykanskich gniotow ,ba wczoraj zasnelam na najnowszym Bondzie(kiedys tez w polowie Pily zasnelam) . Teraz tam leca 3 ostatnie filmy za darmo ,zaczelo sie od Wlk majowki ,ale musialam wracac , mam inne plany na wieczor . Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Ostatni seans Cytrynowy w niedziele... 01.07.07, 21:16 nett1980 napisała: Teraz tam leca 3 ostatnie filmy za darmo Teraz rozumiem dlaczego zamykają,bankrut;-) Odpowiedz Link Zgłoś