piotrm12 29.06.07, 22:36 witam, podpowiedzcie gdzie kupie dobre okna nie tak bardzo chodzi mi o niska cene jak o dobra jakośc montazu i samych okiem jezeli wymienialiscie juz to ktora firme polecacie ? dzikuje za podpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirek113 Re: okna 30.06.07, 07:55 Witam Ja wymieniałem w 1-2 lata temu. Część okien mam firmy Thyssen, (punkt sprzedaży na Al. Niepodległości). Mam spore zastrzeżenia do tej firmy, głownie dotyczące niechlujnego montażu. Ekipa bardzo się śpieszyła (byli spoza Skierniewic). Nie byli też zainteresowani zgłoszoną reklamacją dot. zamka. Do szczelności okien nie mam większych zastrzeżeń. Resztę wymieniałem w firmie na ul. Widok - tych mogę spokojnie polecić. Okna Veka 5 komorowe , jak narazie sprawują się dobrze. Pierwsza partia była na zewnątrz kolorowa, więc przy wyborze drugiej byłem dość mocno ograniczony oferowanym asortymentem. Miałem jeszcze styczność z oknami MS (ul. Kościuszki) Sądzę, że są dobre (szare niebrudzące uszczelki) ale chyba najdroższe na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrm12 Re: okna 01.07.07, 09:16 tnx :) ale jesli chodzi o veke to raczej dziekuje, wyczytalem na forum muratora, ze od kiedy robia profile w polsce to w kolorowych oknach oszukuja i te ich pieciokomorowe to tylko w ramiaku maja 5 komór a w skrzydle maja 4 (a przeciez liczy sie skrzydlo bardziej bo rama jest zatopiona w murze) i rzeczywiscie sprawdzilem ze tak jest. sprzedawcy jakos zapominaja mowic ze 5 komorowe sa tylko biale ach te polskie oszczednosci... zobacze wiec te MS pozdrawiam i dziekuje mirek113 napisała: > Witam > Ja wymieniałem w 1-2 lata temu. Część okien mam firmy Thyssen, (punkt sprzedaży > na Al. Niepodległości). Mam spore zastrzeżenia do tej firmy, głownie dotyczące > niechlujnego montażu. Ekipa bardzo się śpieszyła (byli spoza Skierniewic). Nie > byli też zainteresowani zgłoszoną reklamacją dot. zamka. Do szczelności okien > nie mam większych zastrzeżeń. > Resztę wymieniałem w firmie na ul. Widok - tych mogę spokojnie polecić. Okna > Veka 5 komorowe , jak narazie sprawują się dobrze. Pierwsza partia była na > zewnątrz kolorowa, więc przy wyborze drugiej byłem dość mocno ograniczony > oferowanym asortymentem. > Miałem jeszcze styczność z oknami MS (ul. Kościuszki) Sądzę, że są dobre (szare > niebrudzące uszczelki) ale chyba najdroższe na rynku. > Odpowiedz Link Zgłoś