ixtlilto 16.06.03, 20:24 Pada deszcz! Nareszcie :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marjory_m Re: Deeeeeeeeeeeeeeeszcz! :-D 16.06.03, 20:27 to jest to co Ixtlilto i Marjory lubią najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
janior Re: Deeeeeeeeeeeeeeeszcz! :-D 16.06.03, 20:50 a można przyłączyć się do tego lukratywnego klubu lubiących deszcz? :-) W Warszawie zupełnie nie dało sięjuż wytrzymać, koszmar... Może teraz będzie lepiej. A poza tym jak deszcz pada jakoś łatwiej zmobilizować mi się do nauki... A taki czas teraz, że powinienem... :( Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto (janior) 16.06.03, 20:52 ekhm, ekhm... SIO! ;) Wyobraź sobie, że pada deszcz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
janior Re: (janior) 16.06.03, 20:58 aaaaaaaa tu ganiają i wałkiem biją... już idę... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: (janior) 16.06.03, 21:03 janior napisał: > aaaaaaaa tu ganiają i wałkiem biją... już idę... -- Nie bądź mientki ;-) nie daj się babie! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto (HuBar) 16.06.03, 21:05 hubar napisał: > Nie bądź mientki ;-) nie daj się babie! Z tego samego powodu co on, Ty też zmykaj! ;) Do Wa-wki nie dorzucę wałka, ale do Ciebie jak najbardziej ;)P Odpowiedz Link Zgłoś
janior Re: (janior) 16.06.03, 21:27 ciiicho... może mnie nie zauważy ;-) ... a ja sobie poczytam forum. Ciekawsze niż to co w zeszycie obok. :-| Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: (janior) 16.06.03, 22:09 janior napisał: > ... a ja sobie poczytam forum. Ciekawsze niż to co w zeszycie obok. :-| -- No patrz, a ja mam kartki przed nosem i też wole Forum ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
janior hahaha 16.06.03, 22:18 hahaha źle przeczytałem... zamiast "kartek" - "karetek" (od ciosów z wałka) i od razu wiadomo jakie skojarzenia... to przez tą naukę mam zwidy... Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: Deeeeeeeeeeeeeeeszcz! :-D 16.06.03, 20:58 sie jeszcze pytasz... :) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Deeeeeeeeeeeeeeeszcz! :-D 16.06.03, 20:28 U mnie chwile pokapało i sobie poszło. Już wszystko wyparowało z jezdni :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: Deeeeeeeeeeeeeeeszcz! :-D 16.06.03, 20:35 I już po deszczyku,szkoda :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ileana Re: Deeeeeeeeeeeeeeeszcz! :-D IP: *.otenet.gr 16.06.03, 20:35 TEEEEZ chce deszczu a nie ma go na lekarstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Deeeeeeeeeeeeeeeszcz! :-D IP: *.p.lodz.pl 16.06.03, 20:47 O! Grecja? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Deeeeeeeeeeeeeeeszcz! :-D 16.06.03, 20:49 Oj Flipie nie popisałes się. Toż to kolezanka od dawna u nas pisuje ;-) PS Fajnie że znow wróciłaś :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Deeeeeeeeeeeeeeeszcz! :-D IP: *.p.lodz.pl 16.06.03, 20:51 pszepszam, a co to jest "gr"? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Deeeeeeeeeeeeeeeszcz! :-D 16.06.03, 20:56 Gość portalu: flip napisał(a): > pszepszam, a co to jest "gr"? -- Faktycznie Grecja, raczej chodziło mi o Twoje zaskoczenie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ileana Re: Deeeeeeeeeeeeeeeszcz! :-D 16.06.03, 21:17 NO tak ,nie zalogowalam sie z lenistwa ,to sie wydalo...ale dzis naprawde modlilam sie o deszcz..a ja jestem deszczowa i nie lubie za duzo slonca.. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Deeeeeeeeeeeeeeeszcz! :-D 16.06.03, 23:31 Tak poza wszystkim, to nigdy w życiu tak nie zmokłem, jak w Atenach ;P Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! :-D 16.06.03, 21:21 Ale dziś czadowo lało!!!!!! KOCHAM TAKA POGODĘ!!! Uwielbiam deszcz i te chwile zaraz po deszczu... mmmmmmmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa!!!! 16.06.03, 21:42 pijaw napisał: > Uwielbiam deszcz i te chwile zaraz po deszczu... mmmmmmmmm.... zapach mokrej ziemi i wilgotnego powietrza... ? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa!!!! 16.06.03, 22:06 marjory_m napisała: > > Uwielbiam deszcz i te chwile zaraz po deszczu... mmmmmmmmm.... > zapach mokrej ziemi i wilgotnego powietrza... ? ... a obok ukochana Kobieta, którą poślubi w tę sobotę :D Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Re: Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa!!!! 16.06.03, 22:11 ixtlilto napisała: > marjory_m napisała: > > ... a obok ukochana Kobieta, którą poślubi w tę sobotę :D > Z pretensjami: "JAK TY TRZYMASZ TEN PARASOL! JESTEM CAŁA MOKRA!!" :-DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa!!!! 16.06.03, 22:17 pijaw napisał: > [...]JESTEM CAŁA MOKRA!!" Jak nie było deszczu to byłam moczona wodą z węża ogrodowego i z syfonu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Re: Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa!!!! 16.06.03, 22:24 Moja Pani uwielbia takie zanawy. Pod warunkiem, ze to Ona moczy, a nie moczą ją. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Powietrze :-) 16.06.03, 22:15 Ale ten zapach...to powietrze po tej ulewie... nic tylko wyjść na balkon i duże wdechy robić:-) zwełąszcza mieszkając na balkonie (a jednak jakieś plusy są:-) ) Dobrze, ze padało:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ileana Zapach deszczu 16.06.03, 23:57 A zapach po deszczu ,powietrza, ziemi ,zieleni i kwiatow to najcudowniejsze dla zmyslow. Zamek ,no coz,w Grecji jak pada to od razu gwaltowna ulewa krotka i tresciwa i nie starczy aby sie nia nacieszyc.To prawdziwe letnie burze , tylko bardzo rzadko wystepuja. Przyznasz ze chodzenie po deszczu w goracy dzien to cudowna sprawa pozdrawiam wcale nie deszczowo ileana Odpowiedz Link Zgłoś