bartuch 02.07.03, 17:55 Czy my sie aby nie znamy???Hm...Jak Ci mija dzionek??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zasilacz_micin Re: ZASILACZU MICIN!!! 03.07.03, 11:36 A znamy się Bartuszku, znamy:))) Dzień mija miło, wyleguje się słodko. Martwi mnie jedynie, że Micin zadrwiła sobie ze mnie i zastąpiła mnie jakąs marną podróbką:(((( Ale to nic. Odegram się kiedyś, gdy znów będe miał dość dymu na kabelkach. Znów się wyłącze i tyle! Pozdrawiam ciepło Bartuszku. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: ZASILACZU MICIN!!! IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 02:12 A nieprawda! To nie jest mój zasilacz! Ten się wydaje całkiem sympatyczny, a mój był wyjątkowo nieznośny i nie dający się lubić! O! Odpowiedz Link Zgłoś
zasilacz_micin Re: ZASILACZU MICIN!!! 18.07.03, 10:43 Przepraszam, że tak późno Bartuszku, ale wyjechałem wakacjować się troszeczkę. Micin myśli, że ten zasilacz, co ma, to ja, a tak naprawdę to mój zasilaczowy Ziomal, który zgodził sie mnie zastąpić na pewien czas. On też jest strasznym nałogowcem, więc micinowy dym mu nie przeszkadza. A ja, no cóż, musiałem od tego na pewien czas odpocząć. Płuca siadają, a Micin swoje. Siedzi i pali. No, dobra, my tu gadu gadu, a drink się grzeje, a te hawajskie drinki maja to do siebie, że muszą być zimne:-) Spadam Bartuszku. Aha, i pamiętaj, nie pracuj tak ciężko, bo na starość będziesz wrakiem. A tego nie chcemy. Czółko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: ZASILACZU MICIN!!! IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 15:41 Nie wiem, jak płynie dzionego mojemu zasilaczu, ponieważ jeszcze go nie mam;- ))) Narazie wysługuję się zastępczym, który działa bez zarzutu i w sumie nie tęsknię za starym;-P Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: ZASILACZU MICIN!!! 21.07.03, 15:42 Gość portalu: micin napisał(a): > Nie wiem, jak płynie dzionego mojemu zasilaczu, ponieważ jeszcze go nie mam;- > ))) Narazie wysługuję się zastępczym, który działa bez zarzutu i w sumie nie > tęsknię za starym;-P Uwazaj!!!!Jak sie wkurzy, to sie zemsci. Wyglada na zawzietego typka:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: ZASILACZU MICIN!!! IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 15:44 bartuch napisał: > Uwazaj!!!!Jak sie wkurzy, to sie zemsci. Wyglada na zawzietego > typka:-))) Nie przygrozi...Większego zawziętusa ode mnie, to ze świecą szukać, nieprawdaż? Dam se radę;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zasilacz_micin Więc to tak!!! 22.07.03, 12:50 Gość portalu: micin napisał(a): > Nie wiem, jak płynie dzionego mojemu zasilaczu, ponieważ jeszcze go nie mam;- > ))) Narazie wysługuję się zastępczym, który działa bez zarzutu i w sumie nie > tęsknię za starym;-P Nie wierzę, Micinku, nie wierzę! To ja już pakowałem swoje hawajskie spodenki i wieniec kwiatowy przez cudna Lucy Yu na szyję mi wczoraj założony, a tu taki news. Smutno mi troszkę. Cóż, pocieszę sie jakimś pysznym drinkiem i słodko się opalając dam Ci czas na tęsknotę za mną. Mimo wszystko, już mi Cię trochę brakuje i w związku z tym całuje Cię w czółko. Czółko! Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: ZASILACZU MICIN!!! 29.07.03, 12:29 jak tam Ci leci w deszczowy wtorek??? Odpowiedz Link Zgłoś
zasilacz_micin Palma tu, palma tam. I morze... 29.07.03, 13:06 To znaczy jest tak, że jestem dalej na Hawajach i deszczowo nie było, nie jest i pewnie jeszcze długo nie będzie. Niby fajnie, leżę na plaży przesypuje sobie piasek między palcami, spijam browarek, Lucy Yu wachluje i słodko się uśmiecha, ale jednak stęskniłem się trochę za Zelowem, no i nie będę ukrywał, że za Micinkiem też. Ale cóż, nie mam na razie gdzie wracać. Jak tak dalej pójdzie chyba wystąpie o obywatelstwo i do końca życia będę budował zamki z piasku, a Lucy Yu co wieczór będzie wyskakiwała mi z tortu i kołysała...wieńcem kwiatowym na szyi. Już bym chyba nawet wolał, żeby Lucy palić zaczęła. Trochę Micinka by mi przypominała. Ech, kiedyż ten Micinek się stęskni? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Palma tu, palma tam. I morze... 04.08.03, 10:07 jak tam na Hawajach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: ZASILACZU MICIN!!! IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 21:53 Chyba się wybrał na wczasy;-))) Zaczynam mieć pewne poważne podejrzenia, kto podszywa się pod mój zasilacz.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zasilacz_micin Albo tak albo nie;-) 13.08.03, 08:21 podszywać (słownik języka polskiego) cz. ndk VIIIa, ~any - podszyć dk IIIc, ~szyty 1. ‘przyszywać coś do czegoś od spodu’ 2. ‘zaginając brzeg materiału, przyszywać go od spodu w celu wykończenia szycia’ Odpowiedz Link Zgłoś
micin Re: Albo tak albo nie;-) 19.08.03, 17:36 Takim leciutkim surrealem mi to trochę podjeżdża, więc coraz bardziej upewniam się, że jest to osoba, którą podejrzewam. Nie do końca surrealista, ale udzielający się. Ale tak od razu z nazwiska nie będę wymieniać;-) Niech już pozostanie, że to mój zasilacz. A propos- tamtego zasilacza już nie będę miała- ma zostać ten zastępczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: ZASILACZU MICIN!!! 17.08.03, 12:32 Gość portalu: micin napisał(a): > Chyba się wybrał na wczasy;-))) > Zaczynam mieć pewne poważne podejrzenia, kto podszywa się pod mój zasilacz.;-) KTO?????? Odpowiedz Link Zgłoś
zasilacz_micin Re: ZASILACZU MICIN!!! 25.08.03, 17:09 Już jestem na miejscu. Tak, to przyjemne uczucie. Micinek pali jak zwykle, bluzga jak zwykle. Tak, wiem, że jestem w domu:-) I jest mi z tym dobrze! Micin, tak do Twojej wiadomości: tego zasilacza, co miałaś to już nie masz. Masz znowu mnie, czy Ci się to Najdroższa podoba czy nie. Liczę na owocną współpracę. Czółko!! A tu jeszcze kilka słów ode mnie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=7517790&a=7615515 Odpowiedz Link Zgłoś