Dodaj do ulubionych

ZASILACZU MICIN!!!

02.07.03, 17:55
Czy my sie aby nie znamy???Hm...Jak Ci mija dzionek???
Obserwuj wątek
    • zasilacz_micin Re: ZASILACZU MICIN!!! 03.07.03, 11:36
      A znamy się Bartuszku, znamy:))) Dzień mija miło, wyleguje się słodko. Martwi
      mnie jedynie, że Micin zadrwiła sobie ze mnie i zastąpiła mnie jakąs marną
      podróbką:(((( Ale to nic. Odegram się kiedyś, gdy znów będe miał dość dymu na
      kabelkach. Znów się wyłącze i tyle! Pozdrawiam ciepło Bartuszku. Pa
      • Gość: micin Re: ZASILACZU MICIN!!! IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 02:12
        A nieprawda! To nie jest mój zasilacz! Ten się wydaje całkiem sympatyczny, a
        mój był wyjątkowo nieznośny i nie dający się lubić! O!
    • bartuch Re: ZASILACZU MICIN!!! 16.07.03, 23:36
      Co u Ciebie???
      • zasilacz_micin Re: ZASILACZU MICIN!!! 18.07.03, 10:43
        Przepraszam, że tak późno Bartuszku, ale wyjechałem wakacjować się troszeczkę.
        Micin myśli, że ten zasilacz, co ma, to ja, a tak naprawdę to mój zasilaczowy
        Ziomal, który zgodził sie mnie zastąpić na pewien czas. On też jest strasznym
        nałogowcem, więc micinowy dym mu nie przeszkadza. A ja, no cóż, musiałem od
        tego na pewien czas odpocząć. Płuca siadają, a Micin swoje. Siedzi i pali. No,
        dobra, my tu gadu gadu, a drink się grzeje, a te hawajskie drinki maja to do
        siebie, że muszą być zimne:-) Spadam Bartuszku. Aha, i pamiętaj, nie pracuj tak
        ciężko, bo na starość będziesz wrakiem. A tego nie chcemy. Czółko!
    • bartuch Re: ZASILACZU MICIN!!! 21.07.03, 15:39
      Jak tam Ci dzionek plynie???
      • Gość: micin Re: ZASILACZU MICIN!!! IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 15:41
        Nie wiem, jak płynie dzionego mojemu zasilaczu, ponieważ jeszcze go nie mam;-
        ))) Narazie wysługuję się zastępczym, który działa bez zarzutu i w sumie nie
        tęsknię za starym;-P
        • bartuch Re: ZASILACZU MICIN!!! 21.07.03, 15:42
          Gość portalu: micin napisał(a):

> Nie wiem, jak płynie dzionego mojemu zasilaczu, ponieważ jeszcze go nie mam;-
          > ))) Narazie wysługuję się zastępczym, który działa bez zarzutu i w sumie nie
          > tęsknię za starym;-P
          Uwazaj!!!!Jak sie wkurzy, to sie zemsci. Wyglada na zawzietego
          typka:-)))
          • Gość: micin Re: ZASILACZU MICIN!!! IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 15:44
            bartuch napisał:

> Uwazaj!!!!Jak sie wkurzy, to sie zemsci. Wyglada na zawzietego
            > typka:-)))

Nie przygrozi...Większego zawziętusa ode mnie, to ze świecą szukać, nieprawdaż?
            Dam se radę;-)))
        • zasilacz_micin Więc to tak!!! 22.07.03, 12:50

> Nie wiem, jak płynie dzionego mojemu zasilaczu, ponieważ jeszcze go nie mam;-
          > ))) Narazie wysługuję się zastępczym, który działa bez zarzutu i w sumie nie
          > tęsknię za starym;-P
          Nie wierzę, Micinku, nie wierzę! To ja już pakowałem swoje hawajskie spodenki i
          wieniec kwiatowy przez cudna Lucy Yu na szyję mi wczoraj założony, a tu taki
          news. Smutno mi troszkę. Cóż, pocieszę sie jakimś pysznym drinkiem i słodko się
          opalając dam Ci czas na tęsknotę za mną. Mimo wszystko, już mi Cię trochę
          brakuje i w związku z tym całuje Cię w czółko. Czółko!
    • bartuch Re: ZASILACZU MICIN!!! 29.07.03, 12:29
      jak tam Ci leci w deszczowy wtorek???
      • zasilacz_micin Palma tu, palma tam. I morze... 29.07.03, 13:06
        To znaczy jest tak, że jestem dalej na Hawajach i deszczowo nie było, nie jest
        i pewnie jeszcze długo nie będzie. Niby fajnie, leżę na plaży przesypuje sobie
        piasek między palcami, spijam browarek, Lucy Yu wachluje i słodko się uśmiecha,
        ale jednak stęskniłem się trochę za Zelowem, no i nie będę ukrywał, że za
        Micinkiem też. Ale cóż, nie mam na razie gdzie wracać. Jak tak dalej pójdzie
        chyba wystąpie o obywatelstwo i do końca życia będę budował zamki z piasku, a
        Lucy Yu co wieczór będzie wyskakiwała mi z tortu i kołysała...wieńcem kwiatowym
        na szyi. Już bym chyba nawet wolał, żeby Lucy palić zaczęła. Trochę Micinka by
        mi przypominała. Ech, kiedyż ten Micinek się stęskni?
        • bartuch Re: Palma tu, palma tam. I morze... 04.08.03, 10:07
          jak tam na Hawajach???
    • bartuch Re: ZASILACZU MICIN!!! 04.08.03, 15:23
      Zyjesz???
      • Gość: micin Re: ZASILACZU MICIN!!! IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 21:53
        Chyba się wybrał na wczasy;-)))
        Zaczynam mieć pewne poważne podejrzenia, kto podszywa się pod mój zasilacz.;-)
        • zasilacz_micin Albo tak albo nie;-) 13.08.03, 08:21
          podszywać (słownik języka polskiego)
          cz. ndk VIIIa, ~any - podszyć dk IIIc, ~szyty
          1. ‘przyszywać coś do czegoś od spodu’
          2. ‘zaginając brzeg materiału, przyszywać go od spodu w celu wykończenia
          szycia’
          • micin Re: Albo tak albo nie;-) 19.08.03, 17:36
            Takim leciutkim surrealem mi to trochę podjeżdża, więc coraz bardziej upewniam
            się, że jest to osoba, którą podejrzewam. Nie do końca surrealista, ale
            udzielający się. Ale tak od razu z nazwiska nie będę wymieniać;-)
            Niech już pozostanie, że to mój zasilacz.
            A propos- tamtego zasilacza już nie będę miała- ma zostać ten zastępczy.
        • bartuch Re: ZASILACZU MICIN!!! 17.08.03, 12:32

> Chyba się wybrał na wczasy;-)))
          > Zaczynam mieć pewne poważne podejrzenia, kto podszywa się pod mój zasilacz.;-)

KTO??????
    • zasilacz_micin Re: ZASILACZU MICIN!!! 25.08.03, 17:09
      Już jestem na miejscu. Tak, to przyjemne uczucie. Micinek pali jak zwykle,
      bluzga jak zwykle. Tak, wiem, że jestem w domu:-) I jest mi z tym dobrze!
      Micin, tak do Twojej wiadomości: tego zasilacza, co miałaś to już nie masz.
      Masz znowu mnie, czy Ci się to Najdroższa podoba czy nie. Liczę na owocną
      współpracę. Czółko!!
      A tu jeszcze kilka słów ode mnie:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=7517790&a=7615515

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka