Dodaj do ulubionych

Chude jest piękne.

08.07.03, 18:41
Czy nie podziwiany modelek na wybiegach? Czy panowie nie zawieszają oka na
długonogich dzieczynach spacerujących ulicami? Czy więszkość ubrań nie jest
szytych z myślą o szczupłych dziewczynach? Czy ładnie pokazywać latem
brzuszek z fałdami?... I tak dalej...

Wniosek: chude jest piękne!
Obserwuj wątek
    • boczek2001 Re: Chude jest piękne. 09.07.03, 10:57
      ixtlilto napisała:

> Czy nie podziwiany modelek na wybiegach? Czy panowie nie zawieszają oka na
      > długonogich dzieczynach spacerujących ulicami? Czy więszkość ubrań nie jest
      > szytych z myślą o szczupłych dziewczynach? Czy ładnie pokazywać latem
      > brzuszek z fałdami?... I tak dalej...
      >
      > Wniosek: chude jest piękne!
      >
      No nie wiem , nie wiem... Takie chude to wręcz nie jest apetyczne! Ja tutaj się
      nie zgadzam. Mam takie objawy (kiedyś to zaobserwowałem), że strasznie chude
      dziewczyny mnie nie kręcą, nie powodują u mnie żadnych zawirowań... Mogę
      spojrzeć, ale jakoś mnie tak nie bierze... Mam koleżanke która sie porządnie
      odchudziła i każdy móiwł: patrz jaka laska! Spoko laska była i jest, ale o
      wiele śliczniej wygląda jak ma troszkę wiecej ciała. Ale z umiarem! Tu też
      trzeba uważać.
      Ogólnie lubie dziewczęta inteligentne, zadbane i wysportowane... ;-)

Swoje anonse można przesyłać na mój adres:
      boczek2001@gazeta.pl
      • majass Piękno jest rózne.... 10.07.03, 23:21
        Chude moze niekoniecznie jest pieknę. Ale zdarzaja sie od tego oczywiscie
        wyjatki. Wg.mnie piekno jest rózne i przybiera rózne postacie.... w zaleznosci
        od tego co sie komu podoba
    • ixtlilto Re: Chude jest piękne. 14.07.03, 11:15
      A co na ten temat powiedzą panie?
      Chyba nie znam dziewcyzny, któa na początku przymierza kostium kąpielowy i
      patrzy gdzie coś się "wylewa" i ile cm trzeba zrzucić, żebby na plaży zrobić
      furorę...
      • majass Re: Chude jest piękne. 01.10.03, 11:26
        ixtlilto napisała:

> A co na ten temat powiedzą panie?
        > Chyba nie znam dziewcyzny, któa na początku przymierza kostium kąpielowy i
        > patrzy gdzie coś się "wylewa" i ile cm trzeba zrzucić, żebby na plaży zrobić
        > furorę...
        A czy zawsze trzeba robic furore. Co za psychoza. Ludzie..... Piękno jest
        bardziej w srodku i nie określa go..ilosc fałdek
    • Gość: andziap1 Re: Chude jest piękne. IP: *.man.polbox.pl 01.10.03, 12:29
      Niestety uwazam że chude a może raczej szczuple dziewczyny sa duzo bardziej
      atrakcyjne od tych "innych".Jezeli by tak nie było to w magazynach pojawiały by
      sie bardziej "kobiece" panienki!I niech żaden facet nie gada że nie podobaja mu
      się chude dziewczyny, bo to nieprawda. Oczywiście ważna jest osobowosc,
      inteligencja, "sprawnosc fizyczna":-) , ale żeby do tego dojsc to najpierw
      trzeba zwrócic uwage na co inne, jak nie na wyglad. To tak jak wszyscy faceci
      mówi że lubią laski z duzymi piersiami. Kolejny fałsz. Duże piersi niestety
      pogrubiaja cała sylwetke.Tyle co mam do powiedzenia
      • maggot9 Re: Chude jest piękne 01.10.03, 13:39
        Ale to przeciesz jest rzecz gustu!!
        Pewnie, że w tych wszystkich kolorowych szmatłafcach propagowany jest raczej
        obraz szczupłej kobieciny, która z częsta bardziej jest podobna do wieszaka na
        ciuszki niż kobiety, ale przeciesz: "różni ludzie, różne potrzeby, różne
        zestawy p...."(żebym nie był posądzony o kryptoreklamę).
        Równie dobrze można by sytuację odwrócić i podyskutować o tym jaki rodzaj
        facetów dziewochy preferują(n.p. niebieskooki wysoki blondas z połową tubki
        żelu na główce), ale to też by była próba niesprawiedliwej generalizacji całego
        rodzaju żeńskiego(MAM PRZYNAJMNIEJ TAKĄ NADZIEJĘ!!)

...a ja wychodzę z założenia, że "kochanego ciałka nigdy za dużo";)
        hihi
      • majass Re: Chude jest piękne. 01.10.03, 14:25
        Gość portalu: andziap1 napisał(a):

> Niestety uwazam że chude a może raczej szczuple dziewczyny sa duzo bardziej
        > atrakcyjne od tych "innych".Jezeli by tak nie było to w magazynach pojawiały
        by
        >
        > sie bardziej "kobiece" panienki!I niech żaden facet nie gada że nie podobaja
        mu
        >
        > się chude dziewczyny, bo to nieprawda.
        --
        EJ Nie podobaja mi sie chude kobiety. podobaja mi sie naturalne wskazane
        zaokrąglenia. i taka jest sytuacja. Ja nie chciałbym "wieszaka"
        MAJAAAAASSSSSOOOOOOMANIA NA OKRĄGŁO

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka