smakosz55 15.10.07, 03:45 Witam wszystkich nauczycieli i składam im serdeczne życzenia i Panu TR bo też nim jest ,coś to wielkie swieto uszło uwadze forumowiczów,a mamy tylu wspaniałych nauczycieli w naszym miescie ,pozdrawiam ich WSZYSTKICH . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
acid33 Re: DZIEŃ NAUCZYCIELA 15.10.07, 13:09 a i owszem, cenna uwaga smakoszu! i ja pozdrawiam i się przyłączam! Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: DZIEŃ NAUCZYCIELA 16.10.07, 01:55 Jak najmniej reform, a jak najwięcej satysfakcji z pracy no i ... pieniążków :-) Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: DZIEŃ NAUCZYCIELA 16.10.07, 01:56 A tak na marginesie była w naszym mieście jakaś uroczystość z tej okazji? Burmistrz wszak lubi organizować różne koncerty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
smakosz55 Re: DZIEŃ NAUCZYCIELA 16.10.07, 03:21 Witam,chyba wszystkim władzom pasowało ,że to była niedziela i dzien wolny od nauki,bo cichutko oj cichutko było.A moze nie wiemy a tu i nagrody finansowe P.burmistrz dał swoim pupilom? Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: DZIEŃ NAUCZYCIELA 16.10.07, 10:49 ja nie dostałem. chyba nie jestem pupilem:):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
smakosz55 Re: DZIEŃ NAUCZYCIELA 16.10.07, 18:58 a moze wiesz kto dostał,to pochwalmy na forum tych dobrych nauczycieli,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: DZIEŃ NAUCZYCIELA 16.10.07, 23:07 W Zychlinie cisza, za to w Kutnie głośno, a owszem :-) Uroczystość odbyła się między innymi w starostwie. Wśród wyróżnionych dostrzegłem nazwisko pani Iwony Kciuk. Odpowiedz Link Zgłoś
turystka54 Re: DZIEŃ NAUCZYCIELA 19.10.07, 05:16 Gratulacje wspaniała nauczycielka ,pomijajac fakt ,ze pupilka byłej p,dr,ED a to ona miala wplyw na typowanie nauczycieli a nie nowy dr,P.Kciuk duzo robi dla szkoly bo to lubi jeszcze gdyby robila to nie w czasie swoich lekcji byłoby super,ale gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś