Gość: ikeba IP: *.robikom.com.pl 10.06.03, 22:47 Otoz czy ktos z was ma wyniki z netu, czy wszyscy maja informacje ze swojej szkoly. Jesli z netu, tio z jakiej stronki, z okregowych czy z cke?? Jak tio moge znalezc?? Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dora Re: pytanie co do wynikow... IP: 212.244.127.* 11.06.03, 17:02 Gość portalu: ikeba napisał(a): > Otoz czy ktos z was ma wyniki z netu, czy wszyscy maja informacje ze swojej > szkoly. Jesli z netu, tio z jakiej stronki, z okregowych czy z cke?? Jak tio > moge znalezc?? > Pozdrowionka. ja nie dostałam jeszcze wyników ze szkoły choc przyszły juz wczoraj mają nam dać dopiero jutro,ale sprawdziłam swoje wyniki (pojawiły sie dopiero dzis ok.południa) na stronie okregowej komisji. adresu ci nie podam bo zależy z jakiego jestes województwa jesli z małopolskiego podkarpackiego lub lubelskiego to wyniki są a raczej były na www.oke.krakow.pl dlaczego BYŁY bo ja sprawdziłam ok. 13 a troche później strony nie dało sie włączyc wiec połowa ludzi na pewno nie zdążyła sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikeba Re: pytanie co do wynikow... IP: *.robikom.com.pl 11.06.03, 17:27 dora dzieki za odp , ale juz wszystko jasne, Teraz juz wiem, tlyko oke.krakow mi nie chce wejsc, pewnie ejst niezle przeciazona. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś