bartuch 11.08.03, 13:17 ...W Ustce, tak się właśnie nazywa:-)))Pozdrawiam, skoro taka moda na forum. Podróż miałem przejebaną, na szczęście sąsiadka z prawej przeurocza. Już żałuję, że będę mógł tu spędzić zaledwie kilka dni... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: micin Re: Internet Club Galaxy... IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 21:06 Po pierwsze- co tam w Ustce dają do ust, że tytuł wątku Bartucha nie jest drukowanymi literami? Niesamowite...;-P bartuch napisał: > ...W Ustce, tak się właśnie nazywa:-)))Pozdrawiam, skoro taka moda na forum. > Podróż miałem przejebaną, na szczęście sąsiadka z prawej przeurocza. Już > żałuję, że będę mógł tu spędzić zaledwie kilka dni... Sąsiadka z prawej...hmm....podejrzewam, że to nie ta sama pani w seksownej sukience, o której to tak intensywnie dzisiaj myślałeś;-))) Oj, Bartuchu Bartuchu- kiedy Ty wreszcie dorośniesz (podejrzewam, że kiedy byłeś mały- to samo mówiła ci mama, tylko w innej wersji, np. co z Ciebie wyrośnie;-P ) Baw się dobrze i szybko- bo czas ucieka! Odpowiedz Link Zgłoś
lea Re: Internet Club Galaxy... 15.08.03, 11:24 Oj, Bartuchu > Bartuchu- kiedy Ty wreszcie dorośniesz (podejrzewam, że kiedy byłeś mały- to > samo mówiła ci mama, tylko w innej wersji, np. co z Ciebie wyrośnie;-P ) > mężczyźni NIGDY nie dorastają, a Bartuch to już zupełnie... Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Internet Club Galaxy...ZAWZIETUSEK:-))) 17.08.03, 11:03 Gość portalu: micin napisał(a): > Po pierwsze- co tam w Ustce dają do ust, że tytuł wątku Bartucha nie jest > drukowanymi literami? Niesamowite...;-P > > bartuch napisał: > > > ...W Ustce, tak się właśnie nazywa:-)))Pozdrawiam, skoro taka moda na foru > m. > > Podróż miałem przejebaną, na szczęście sąsiadka z prawej przeurocza. Już > > żałuję, że będę mógł tu spędzić zaledwie kilka dni... > > Sąsiadka z prawej...hmm....podejrzewam, że to nie ta sama pani w seksownej > sukience, o której to tak intensywnie dzisiaj myślałeś;-))) Oj, Bartuchu > Bartuchu- kiedy Ty wreszcie dorośniesz (podejrzewam, że kiedy byłeś mały- to > samo mówiła ci mama, tylko w innej wersji, np. co z Ciebie wyrośnie;-P ) > > Baw się dobrze i szybko- bo czas ucieka! Nigdy nie dorosne:-)))No, o co chodzi???Trzeba sobie przeciez umilic jakos podroz, nieprawdaz??? Odpowiedz Link Zgłoś