p8 17.08.03, 13:19 która droga prowadzi do celu??? EWOLUCJA czy REWOLUCJA pzdr Bozia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eyemakk proste... 17.08.03, 14:03 jesli jest bardzo zle - rewolucja jesli troche zle - ewolucja oczywiscie od reguły istnieją wyjątki - jesli wygodniej będzie - to rewolucja zamiast ewolucji, a jeśli bezpieczniej - ewolucja zamiast rewolucji; ale, to tylko w wyjątkowych okolicznościach Odpowiedz Link Zgłoś
sugar.free Re: ewo czy rewo??? 18.08.03, 08:34 Rewolucja, bo lubię natychmiastowe działanie. Teraz jednak wybieram: Ewolucja By spokojnie przygladać się zachodzącym zmianom. Odpowiedz Link Zgłoś
aard "Ewolucja"... 18.08.03, 09:40 sugar.free napisała: > By spokojnie przygladać się zachodzącym zmianom. Jak słońcu... Odpowiedz Link Zgłoś
sugar.free Zachodzące słońce 18.08.03, 11:40 Wczoraj sobie siedziałam... wiatr mnie karmił spokojem a ja obserowowałam Ewolucyjny Zachód Słońca Odpowiedz Link Zgłoś
aard Słońce zaszło, co się narodzi za 9 miesięcy? 18.08.03, 11:54 sugar.free napisała: > Wczoraj sobie siedziałam... wiatr mnie karmił spokojem a ja obserowowałam > Ewolucyjny Zachód Słońca Rewe(u)lacja, co? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sugar.free zgadłam 19.08.03, 00:02 Pomysły mogą się rodzić - te są mile widziane :) ... wczoraj sama siedziałam. Za to dziś juz nie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aard No to słodziutko :-) 19.08.03, 15:14 sugar.free napisała: > ... wczoraj sama siedziałam. Za to dziś juz nie ;-) Tak trzymaj, Bezcukiereczku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bzykus2 Re: ewo czy rewo??? 18.08.03, 12:30 Polecam teorię PERMANENTNEJ REWOLUCJI prof. Nowaka Najkrócej rzecz ujmując kazda rewolucja ewoluuje w stronę ewolucji. Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: ewo czy rewo??? 19.08.03, 18:55 gdzies czytałem że ten podział przebiega nieco inaczej mianowicie jest rewolucja a potem restauracja Odpowiedz Link Zgłoś
bzykus2 Re: ewo czy rewo??? 22.08.03, 17:18 A potem KAC! - ale kazdy ma to co lubi. Odpowiedz Link Zgłoś