Gość: micin IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 18:28 Heheheheheeheheheheheheheheheehhheheheeehehehe;-)))))))))))))))))) Nie mogłam się dećko powstrzymać;-P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota1 Łał! Mamy Pytię na Forum! 09.09.03, 18:31 Posadzimy Bartuszka na trójnogu i trochę okadzimy? Może przepowie, kiedy wygrają z redakcją! Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: BARTUCH WYROCZNIĄ??????!!!!!!!!!!!!! 09.09.03, 18:35 Czy mozna wykasowac ten dziwny watek???Za chwile wysle rakiete w strone uroczego Zelowa:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: BARTUCH WYROCZNIĄ??????!!!!!!!!!!!!! IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 18:37 bartuch napisał: > Czy mozna wykasowac ten dziwny watek???Za chwile wysle rakiete w > strone uroczego Zelowa:-))) Ależ co Ty chcesz od tego przesympatycznego wątku?? Mam nadzieję, że będzie się rozwijał- a ja, jako jego stwórczyni- będę go osobiście pielęgnować, podlewać i nawozić;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: BARTUCH WYROCZNIĄ??????!!!!!!!!!!!!! 09.09.03, 18:44 Gość portalu: micin napisał(a): > bartuch napisał: > > > Czy mozna wykasowac ten dziwny watek???Za chwile wysle rakiete w > > strone uroczego Zelowa:-))) > > Ależ co Ty chcesz od tego przesympatycznego wątku?? Mam nadzieję, że będzie się > > rozwijał- a ja, jako jego stwórczyni- będę go osobiście pielęgnować, podlewać i > > nawozić;-)))) Jak Cie znam, tak wlasnie uczynisz. ZEMSZCZE SIE... Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: BARTUCH WYROCZNIĄ??????!!!!!!!!!!!!! 09.09.03, 18:38 bartuch napisał: > Za chwile wysle rakiete w > strone uroczego Zelowa:-))) Co niewątpliwie wpłynie na rozwój tenisa w tym pięknym grodzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Tenis w porcie Zelów! 09.09.03, 18:41 A w ogóle to Bartuch stosuje groźby karalne. Szprotestuję. [PRV ZAMEK: WEJDŹ NA GG] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Tenis w porcie Zelów! IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 18:44 szprota1 napisała: > A w ogóle to Bartuch stosuje groźby karalne. Szprotestuję. No właśnie- i w stosunku do mojej skromnej osóbki i mojego miasteczka- już nie pierwszy raz!!! Czy jest na sali prawnik?? PS. Bartuszku- napisałam gdzieś kiedyś, że się zemszczę. Oj, jak mi słodko;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Tenis w porcie Zelów! 09.09.03, 18:44 I oto Zelów doczekał się nie tylko rozwoju szportów wyczynowych, ale i zaspokojenia pełnomorskich ambicji! Czy Bartuch Delficki to przewidział? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Był kiedyś taki skecz 09.09.03, 18:46 O kolesiu, co umie przewidywać. Nawet papier toaletowy przewidująco z sobą nosił. Ale wracając. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Tenis w porcie Zelów! STOPERZE 09.09.03, 18:50 zamek napisał: > I oto Zelów doczekał się nie tylko rozwoju szportów > wyczynowych, ale i zaspokojenia pełnomorskich ambicji! > Czy Bartuch Delficki to przewidział? Przez Ciebie nie skoncze dzis pracy:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Tenis w porcie Zelów! STOPERZE 09.09.03, 18:53 bartuch napisał: > > Przez Ciebie nie skoncze dzis pracy:-))) Ja już nie mam szans skończyć. Opierałem się długo, ale to daremne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Tenis w porcie Zelów! STOPERZE 09.09.03, 18:55 zamek napisał: > Ja już nie mam szans skończyć. Opierałem się długo, ale > to daremne :))) > Ale ja musze. I zrobie to, choc jeszcze nie wiem jak:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: BARTUCH WYROCZNIĄ??????!!!!!!!!!!!!! IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 18:49 zamek napisał: > bartuch napisał: > > > Za chwile wysle rakiete w > > strone uroczego Zelowa:-))) > Co niewątpliwie wpłynie na rozwój tenisa w tym pięknym > grodzie :) A może Bartuszkowi chodziło o ping-ponga?? Zameczku- zajefajna sygnaturka na gg! ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: BARTUCH WYROCZNIĄ??????!!!!!!!!!!!!! 09.09.03, 18:56 Gość portalu: micin napisał(a): > A może Bartuszkowi chodziło o ping-ponga?? Ping-pong to też tenis, tylko że dla żółtych. W grę wchodzi jeszcze efektowny kop rakietą śnieżną... Bartuch, dlaczego założyłeś już rakiety śnieżne? Taka zima w Delfach?? > Zameczku- zajefajna sygnaturka na gg! ;-))))))))) Dzięki. Nie mogłem się powstrzymać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: BARTUCH WYROCZNIĄ??????!!!!!!!!!!!!! 10.09.03, 12:54 zamek napisał: > Ping-pong to też tenis (wymawiaj: Tisch Tennis). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: BARTUCH WYROCZNIĄ??????!!!!!!!!!!!!! IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 18:46 Gość portalu: micin napisał(a): > Heheheheheeheheheheheheheheheehhheheheeehehehe;-)))))))))))))))))) A żebyś jeszcze słyszał ten mój diabelski śmiech;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: BARTUCH WYROCZNIĄ??????!!!!!!!!!!!!! IP: 217.172.244.* 09.09.03, 18:50 Czy osoby, powszechnie uważane za szacowne i lubiane, muszą tworzyć prowokujące wątki? Czy nieszanowny Bartuch mało jeszcze jest widoczny na tym forum? Czy ten "bohater" ma cokolwiek ważnego do powiedzenia? To pytania oczywiście retoryczne. Nie dajmy się zwariować. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: BARTUCH WYROCZNIĄ??????!!!!!!!!!!!!! XYZ 09.09.03, 18:53 Gość portalu: xyz napisał(a): > Czy osoby, powszechnie uważane za szacowne i lubiane, muszą tworzyć prowokujące > > wątki? Czy nieszanowny Bartuch mało jeszcze jest widoczny na tym forum? Czy > ten "bohater" ma cokolwiek ważnego do powiedzenia? To pytania oczywiście > retoryczne. Nie dajmy się zwariować. ZApytaj mamusi, jest cos takiego, jak poczucie humoru. Nie masz pojecia, co to jest, zdaje sobie z tego sprawe. Wspolczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: BARTUCH WYROCZNIĄ??????!!!!!!!!!!!!! XYZ IP: 217.172.244.* 09.09.03, 18:59 bartuch napisał: > Gość portalu: xyz napisał(a): > > > Czy osoby, powszechnie uważane za szacowne i lubiane, muszą tworzyć prowok > ujące > > > > wątki? Czy nieszanowny Bartuch mało jeszcze jest widoczny na tym forum? Cz > y > > ten "bohater" ma cokolwiek ważnego do powiedzenia? To pytania oczywiście > > retoryczne. Nie dajmy się zwariować. > ZApytaj mamusi, jest cos takiego, jak poczucie humoru. Nie masz > pojecia, co to jest, zdaje sobie z tego sprawe. Wspolczuje... Ręce Ci się trzęsą, czy cóś... To Twoje poczucie humoru, jakieś takie rzadkie jest, niestety... A o mamusi lepiej nie wspominaj. Ona gdyby czytała Twoje wypociny, musiałaby mocno się wstydzić. A po co? > Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Oczywiście, że ma! 09.09.03, 18:58 Chociażby to, że jego dzierźboryzacja stała się faktem. To baardzo ważne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: BARTUCH WYROCZNIĄ??????!!!!!!!!!!!!! IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 19:02 Gość portalu: xyz napisał(a): > Czy osoby, powszechnie uważane za szacowne i lubiane, muszą tworzyć prowokujące wątki? To chyba do mnie, więc poczułam się mile połechtana;-)))) Prowokujące wątki tworzę bardzo rzadko, a ten w zamyśle nie miał być prowokujący, a jedynie zabawny z elementami zemsty jego bohaterze;-))) > Czy nieszanowny Bartuch mało jeszcze jest widoczny na tym forum? Czy > ten "bohater" ma cokolwiek ważnego do powiedzenia? To pytania oczywiście > retoryczne. Nie dajmy się zwariować. Ano nie dajmy się zwariować. Przecież to ma być przede wszystkim dobra zabawa, więc darujmy sobie osobiste wycieczki, a już zwłaszcza na tym wątku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: BARTUCH WYROCZNIĄ??????!!!!!!!!!!!!! IP: 217.172.244.* 09.09.03, 19:18 Dzięki za pozdrowienia. Szanuję pomysł "zabawowy". Okazało się jednak, że Bartuch mało wdzięcznym tematem jest. A już napewno nie rozrywkowym. Ten, który mieni się być facetem z poczuciem humoru, szybciutko nastroszył piórka. Tak bywa. Ale w tym przypadku (Bartucha) nader często. Bartuch jest niestety, co daje się odczuć permanentnie, zwykłym smutasem. Miła micin! Nie marnuj swojego cennego czasu na wywoływanie tego rodzaju osobników. Naprawdę szczerze pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: BARTUCH WYROCZNIĄ??????!!!!!!!!!!!!! XYZ 09.09.03, 20:47 Gość portalu: xyz napisał(a): > Dzięki za pozdrowienia. Szanuję pomysł "zabawowy". Okazało się jednak, że > Bartuch mało wdzięcznym tematem jest. A już napewno nie rozrywkowym. Ten, który > > mieni się być facetem z poczuciem humoru, szybciutko nastroszył piórka. Tak > bywa. Ale w tym przypadku (Bartucha) nader często. Bartuch jest niestety, co > daje się odczuć permanentnie, zwykłym smutasem. Miła micin! Nie marnuj swojego > cennego czasu na wywoływanie tego rodzaju osobników. Naprawdę szczerze > pozdrawiam. JA SMUTASEM???BUAHAHAHAHAHAHAHA!!!trafiles w sedno, Frustratku Kochany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: BARTUCH WYROCZNIĄ??????!!!!!!!!!!!!! XYZ IP: 217.172.244.* 09.09.03, 20:52 Stanowczo wypraszam sobie określenie "kochany":) Co do frustratka, proponuję Ci przejżeć własne (nie tylko dzisiejsze) wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: BARTUCH WYROCZNIĄ??????!!!!!!!!!!!!! XYZ 10.09.03, 09:37 przejZec, powiadasz...Na dyktandach sciagales, synku??? Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: BARTUCH WYROCZNIĄ??????!!!!!!!!!!!!! 09.09.03, 20:22 Gość portalu: xyz napisał(a): > Czy osoby, powszechnie uważane za szacowne i lubiane, muszą tworzyć prowokujące > > wątki? Czy nieszanowny Bartuch mało jeszcze jest widoczny na tym forum? Czy > ten "bohater" ma cokolwiek ważnego do powiedzenia? To pytania oczywiście > retoryczne. Nie dajmy się zwariować. A idź w cholerę !!! Znasz go? Widziałeś? Rozmawiałeś? To czego paszczę otwierasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: BARTUCH WYROCZNIĄ??????!!!!!!!!!!!!! IP: 217.172.244.* 09.09.03, 20:37 A co ty taka nerwowa jesteś?! Osobista sekretarka, czy jak? Nie wysyłaj innych tam, gdzie sama znaleźć nie życzyłabyś sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: BARTUCH WYROCZNIĄ??????!!!!!!!!!!!!! ZAWZIETUS 09.09.03, 18:58 To moj ostatni wpis w tym watku. Obetne Ci wloski, KOSMYK, po KOSMYKU... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: BARTUCH WYROCZNIĄ??????!!!!!!!!!!!!! ZAWZIETU IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 19:07 bartuch napisał: > To moj ostatni wpis w tym watku. A ładnie to tak uciekać z wątku dedykowanemu espeszyli for ju???? Ja chyba jednak byłam bardziej dzielna, więc Ty także staw czoła temu wątku;-))) > Obetne Ci wloski, KOSMYK, po > KOSMYKU... No proszę- ze sportów ekstremalnych przeszliśmy za zabawę we fryzjera;-P Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 To zawiść jest jakaś! 09.09.03, 19:11 Albo nie chce, byś przodowała na wątku o długości włosów forumowicza Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: BARTUCH WYROCZNIĄ??????!!!!!!!!!!!!! 09.09.03, 19:17 SZPROCIANO-MICINKOWY spisek. Musze byc czujnym:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Pilnuj się. 09.09.03, 20:25 szprota1 napisała: > Dzierźbór cie trzyma. Trzyma, trzyma. Czuje Skurwysyna:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Kapka fosforanu amonu;-)))) IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 23:13 I hop siup- wątek rośnie jak na drożdżach;-))) PS. Przez ten cholerny stres przedegzaminacyjny- całkiem mi już szajba odbija i wymyślam coraz większe głupoty;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Re: BARTUCH WYROCZNIĄ??????!!!!!!!!!!!!! 10.09.03, 09:58 W tytule watku jest zawarte pytanie, i zarazem krzyk.:)) Co daje w sumie wielkie zdziwienie. Składam ci hołd o wyrocznio wszechwiedząca.:) Powiedz mi czy sie uchlam w najbliższą sobote.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Tak gwoli wyjaśnienia;-)))) IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 10:03 Bo w sumie pewnie nawet większość nie wie, o co mi chodziło (co jest całkiem zrozumiałe- ja zazwyczaj nie wyrażam się dostatecznie jasno;-)))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=7845769&a=7883085 Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: BARTUCH WYROCZNIĄ??????!!!!!!!!!!!!! ARIC 10.09.03, 10:05 aric666 napisał: > W tytule watku jest zawarte pytanie, i zarazem krzyk.:)) > Co daje w sumie wielkie zdziwienie. > Składam ci hołd o wyrocznio wszechwiedząca.:) Powiedz mi czy sie uchlam w > najbliższą sobote.:) Daj chwile WYROCZNI, jest zmeczona po ciezkiej nocy...Juz lepiej...Jeszcze chwilka... UCHLASZ SIE???!!!To, kurwa, malo powiedziane!!!BEDZIESZ NAWALONY, JAK STODOLA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Micin i Bartuch:) 10.09.03, 10:26 hihi, jak to fajnie brzmi.:) Micinku, ja wiem, o co ci chodziło. Tak sobie tylko przeanalizowałem.:) Bart"oracle"uchu, potwierdziłes moje obawy, chyba bedę musiał na siebie uważać, bo wesele to nie przelwki.:) Ponoć sami kształtujemy swoja przyszłoś i to co mówi wyrocznia trzeba traktować jako przepowiednię w stosunku do sytuacji na chwile obecną, więc musze się mieć na baczności, nie chciałbym trzody narobić moim przyjaciołom.:)) 300 E powiadasz... hmmmm... musze poszujac eurobiznesu i wymienić dolce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziubek Bar..twuchu` * Geniuszu michowy.... IP: 217.11.134.* 12.09.03, 08:21 ...żresz, wydalasz, a za pisanie w te pędy się bierzesz. Siadasz zatem przy komputerze, gdzie omam bredni wylewa się z ciebie. Daj sobie spokój, wrócić na oślą łąkę modrą, po przeklinaj, zrób wiwisekcję powtórną. Odejdź z Forum, zrezygnuj z alfabetu, lepiej będzie, kiedy nie będzie ciebie TU. Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Bar..twuchu` * Geniuszu michowy.... 14.09.03, 16:54 Gość portalu: Dziubek napisał(a): > ...żresz, wydalasz, > a za pisanie w te pędy się bierzesz. > Siadasz zatem przy komputerze, > gdzie omam bredni wylewa się z ciebie. > Daj sobie spokój, wrócić na oślą łąkę modrą, > po przeklinaj, zrób wiwisekcję powtórną. > Odejdź z Forum, zrezygnuj z alfabetu, > lepiej będzie, kiedy nie będzie ciebie TU. O rany, banał i grafomania naraz... A ja myśłałam, że to tylko składy z Warszawki tak mają...:DDD A tak zupełnie PS, trzeci wers od dołu jest absolutnie bez sensu. Wiesz co to jest wiwisekcja? Chyba nieeee...a to pierwsze pisze się "poprzeklinaj" jeżeli już.. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: BARTUCH WYROCZNIĄ??????!!!!!!!!!!!!! ARIC 10.09.03, 10:06 Bylabym zapomniala. 300 euro z usluge!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: BARTUCH WYROCZNIĄ??????!!!!!!!!!!!!! ARRRIC 10.09.03, 11:25 Schlasz sie, nawalisz, zalejesz w trupa, spijesz, ubzdryngolisz...Nie oszukuj malzonki, nic to nie da...Nie oprzesz sie WODCE, znow Cie pokona... WYROCZNIA CI TO MOWI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Pielęgnacji ciąg dalszy.....;-))) IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 18:36 Bartuchu- Wyrocznio!!!! Czy byłbyś tak łaskaw i powiedział mi, czy zdam czekające mnie i zbliżające się nieubłaganie- dwa wrześniowe egzaminy?? Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Z poważaniem micin Odpowiedz Link Zgłoś
ileana BArtuch pozdrawiam z krainy Delf 10.09.03, 22:53 Jednak Bartucha na tapete wciagnieto.... Co do wyroczni zapraszam bartucha do Delf skoro w tym fachu obeznany, a pora ku wyroczniom w Delfach przezacna. Micin .... jak to w kawale stoi Bog pomoze w egzaminach ,ino troche mu trzeba pomoc... btw ja bede trzymac kciuki zeby przepowiedniom stalo sie zadosc. do xyz : bartuch i humor potrafi miec i b.mily jest co mialam okazje doswiadczyc , nie przecze ze nie kazdemu w danym momencie musi wszystko na forum podobac,smieszyc ....moze irytiwac ,denerwowac ale to nie zwalnia nas z kultury i taktu. pozdrawiam Nike Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: BArtuch pozdrawiam z krainy Delf IP: 217.172.244.* 10.09.03, 23:16 Skoro wywołano mnie do tablicy... Nie znam imć Bartucha osobiście i szczerze mówiąc, nie żałuję. Być może i posiada On poczucie humoru, jest duszą towarzystwa i ma mnóstwo innych zalet. Jednak osobie obcej, takiej jak w tym wypadku ja, przychodzi oceniać Go jedynie po działalności na forum. A w tym wypadku jawi mi się Jego osoba mało sympatycznie. I co ciekawe, to właśnie o tę kulturę i takt w tym wypadku chodzi. Tyle, że to właśnie Bartuch jakoś dziwnie nimi nie grzeszy. Także pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ileana Dziwne bo tez nie znam osobiscie Bartuch 10.09.03, 23:22 Jak to roznie odbieramy w zyciu rozne sytuacje. xyz--Masz prawo oceniac w/g swoich kryteriow ,odczuc . Nie chce zaostrzac na tym badz co badz lekkim watku i przemieniac go na ostra wymiane zdan. A propos do tablicy Cie chyba calkiem niechcaco wywolalam za co przepraszam..... Calkiem zaskoczona reakcja z Waszej strony pozdrawiam i mam nadzieje ze nie przemawia przez was jakakolwiek zazdrosc Nike Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: BARTUCH WYROCZNIĄ??????!!!!!!!!!!!!! IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 23:35 Oczywiście w wirze forumowania nocnego- nie zapomniałam o moim podopiecznym wątku;-))) Nadal czekam na odpowiedź- co z tymi moimi egzaminami. Ziomal straszy, że jak mi źle Bartuszku przepowiesz wyniki, to przyjmie propozycję posady trenera Widzewa i doprowadzi do spadku do III ligi ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: BARTUCH WYROCZNIŃ??????!!!!!!!!!!!!! MICIN 12.09.03, 09:40 Wyrocznia jet przeciazona zleceniami, ale odezwie sie jeszcze dzisiaj, zapewniam. PS. Ziomalowi powiedz, ze predzej owine sie w szalik LKS i bede paradowal w nim przed jego chalupa!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: BARTUCH WYROCZNIĄ??????!!!!!!!!! AARRRIC!!!! 12.09.03, 12:29 Bedziesz mial 6 promili alkoholu....Wyrocznia Ci to przepowiada...Wywolasz skandal na weselu..... Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 AARRRIC musiałby wypić... 12.09.03, 17:02 Jakieś dwa litry wódy w godzinę, by tyle osiągnąć. Tak laboratoryjnie informuję. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: AARRRIC musiałby wypić... 12.09.03, 17:05 szprota1 napisała: > Jakieś dwa litry wódy w godzinę, by tyle osiągnąć. Tak laboratoryjnie informuję > . Wypije, wypije:-)))SPOKO, RYBENKO:-))) Odpowiedz Link Zgłoś