hard_headed_woman 10.09.03, 20:10 Co ciekawego można robić w Łodzi po południu i wieczorem? Jakiś koncert, dobre kino? Do 16.00 mam spotkanie a potem kilka godzin czekania na pociąg... Ratujcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gray Re: Mała prośba i zapytanie... 10.09.03, 20:16 kina to są i nawet dużo rzeczy w nich grają. najlepiej silverscreen na piłsudskiego między piotrkowską i sienkiewicza bo tam aż 10 sal (chyba;)) i zawsze można wybrać coś dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
hard_headed_woman Re: Mała prośba i zapytanie... 10.09.03, 20:36 Dzięki, myślę o kinie... tylko to jakieś 6 godzin, więc przyjdzie mi się tułać trochę mimo wszystko... może jakaś klimatyczna kafejka? Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Mała prośba i zapytanie... 10.09.03, 22:53 lodz kaliska - na pietrynie pod 102 iron horse - rog tuwima i sienkiewicza na przeciwko "telimeny" ... ale zalezy co kto lubi ... Odpowiedz Link Zgłoś
hard_headed_woman Re: Mała prośba i zapytanie... 10.09.03, 23:07 Dziękuję.:) Wolę raczej klimat spokojny... żeby można było poczytać, niekoniecznie przy bardzo głośnej muzyce. No i żeby nikt podchmielony nie zaczepiał w stylu "taka ładna i siedzi sama" :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: Mała prośba i zapytanie... 10.09.03, 23:12 keridwen napisała: > to kaliska. albo cafe verte... Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: Mała prośba i zapytanie... 10.09.03, 23:19 keridwen napisała: > albo kaliska :) domowe ciasto - mniam... cafe verte.. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Mała prośba i zapytanie... 10.09.03, 23:21 pyszna kawa z bita smietana :) mniam :) i od czasu do czasu moj kot wspinajacy sie po scianach :P ...kaliska :) Odpowiedz Link Zgłoś
hard_headed_woman Re: Mała prośba i zapytanie... 10.09.03, 23:24 mogę się przemieszczać:) Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Mała prośba i zapytanie... 10.09.03, 23:29 tym bardziej, ze to 5 minut od siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hard_headed_woman Re: Mała prośba i zapytanie... 10.09.03, 23:31 Ale mi dobrze.:):) Jeszcze raz dzięki!! Odpowiedz Link Zgłoś
vladip nie pozostaje mi nic innego... 10.09.03, 23:44 keridwen napisała: > i od czasu do czasu moj kot wspinajacy sie po scianach :P > jak ustąpić kobiecie.., szczególnie kobiecie z kotem Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: nie pozostaje mi nic innego... 10.09.03, 23:46 z dwoma kotami :) p.s. odpowiedzialam juz na ro2. tak, ja to ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: nie pozostaje mi nic innego... 10.09.03, 23:51 keridwen napisała: > z dwoma kotami :) tym bardziej.. a swoją droga jaki ten świat mały..:) Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: nie pozostaje mi nic innego... 10.09.03, 23:53 ano maly, tym bardziej, ze mnie chyba sporo w inecie. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Mała prośba i zapytanie... 11.09.03, 00:07 no skoro już ładna to dla czega ma siedzieć sama? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Mała prośba i zapytanie... 11.09.03, 00:05 punk nigdy nie umrze, punk nigdy nie umrze ;D Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: Mała prośba i zapytanie... 10.09.03, 23:03 hmm a może jakieś spotkanie z kims kto dotrzyma ci towarzystwa? PS czy przypadkiem nie piszesz też na salonach? Odpowiedz Link Zgłoś
hard_headed_woman Re: Mała prośba i zapytanie... 10.09.03, 23:08 Nio jasne, u Sloggiego.:) Spotkanie byłoby optymalne tylko chyba dość ryzykowny to rzut na taśmę... Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: Mała prośba i zapytanie... 10.09.03, 23:13 hard_headed_woman napisała: > Nio jasne, u Sloggiego.:) > > Spotkanie byłoby optymalne tylko chyba dość ryzykowny to rzut na taśmę... hmm lubię ryzyko.. ale ten czas, czas czas... kiedy masz przyjechać? Odpowiedz Link Zgłoś
hard_headed_woman Re: Mała prośba i zapytanie... 10.09.03, 23:25 Zdajesz sobie sprawę, że jestem lekko starawa?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: Mała prośba i zapytanie... 10.09.03, 23:46 hard_headed_woman napisała: > Zdajesz sobie sprawę, że jestem lekko starawa?:)) hmm a od jakiego wieku nie wypada już oferować pomocy? PS sprawdź pocztę Odpowiedz Link Zgłoś