Gość: Mur IP: *.toya.net.pl 31.08.08, 20:37 Trzymaj się Piotrek - dasz rade Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: erti dziwna sprawa - fuck :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 21:12 mi to wygląda na cd pracy pana dyrektora zooba i tzw zemstębo kibice domagali się by Piotr grał w pierwszej 11-tce a zubol swoje wiedział i dawał go na ławę ... teraz dyrektor nieudacznik (notabene po tym co zrobił z zespołu to powinni go do koziej wólki odesłać a nie awansować - jakaś paranoja a raczej znajomości :) ) Skoro chłopak chciał zostać to chciał i nie ma co tu gdybać natomiast marnowanie takiego zawodnika (jedynego ofensywnego pomocnika notabene ) jest głupotą ze strony trenera , który co mi się bardzo nie podoba wmieszał się w tą sprawę a nie powinien był tego robić bo tylko pokazuje swój słaby charakter - niestety fornalik to nie Smuda bo u niego Kuklis by w kadrze był i zapewne grał ale.... takie życie i trafia się na taką gnidę jak zub nie raz TRZYMAJ SIĘ STARY !!! DAMY RADE !!! ZUB SPADAJ DO PIASECZNA OBUWIE NA TARGU SPRZEDAWAĆ JAK KIEDYŚ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RedMan Piotr Kuklis powinien wrocic do pierwszej druzyny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 21:38 Zdecydowanie powinno sie dac kilka szans temu mlodemy perspektywicznemu zawodnikowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunet1910 Piotr Kuklis: - Jeśli kogoś obraziłem, to przep... IP: *.astral.lodz.pl 31.08.08, 21:41 mniej gadania wiecej pracy a moze wrocisz jeszcze do pierwszego skladu ale szczerze wątpie!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuklisowiec Piotr Kuklis: - Jeśli kogoś obraziłem, to przep.. IP: *.toya.net.pl 31.08.08, 22:16 głęboko wierzę, że wrócisz a ten pajac od kółek pseudo piłkarzyk juszkiewicz zastąpi cię w rezerwach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwagier (do)mineta górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 23:41 zadziwiające w tym wszystkim jest to, że jeszcze miesiąc temu zubson i spółka wyceniali Piotrka na około 1,5 mln a teraz uważają, że jest za słaby by grać w drugie lidze i desygnowali go do rezerw !!! Głupota ludzka nie zna granic ... podziwiam i jeszcze raz podziwiam co ta doMineta robi w NASZYM WIDZEWIE !!! Ceny biletów jak na CL, warunki na stadionie pożałowania godne a spektakl taki sam jak w rundzie wiosennej tylko przeciwnik słaby i stąd te WYNIKI :) Piotrek TRZYMAJ SIĘ BO TWÓJ CZAS DOPIERO NADEJDZIE A CZAS PEWNYCH LUDZI W NASZYM WIDZEWIE DOBIEGNIE KOŃCA ! Skoro pokazujesz profesjonalizm grając w rezerwach i to dobrze to trenerek - pachołek zuba będzie musiał dać Ci grać bo jak inaczej wytłumaczy to czemu odsówa Cię od gry w 2 lidze skoro na 5 jesteś za dobry !!! Swoją drogą podejrzewam, że niedługo będziesz miał w rezerwch kumpla bo teraz Stefan śmiał strzelić gałę i posadzili go na ławie - będzie WAM i NAM wesoło a śmiech to zdrowie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figofago Emocje a tymczasem... IP: *.toya.net.pl 01.09.08, 08:11 Wszyscy kierują sie emocjami i życzą sobie powrotu Piotrka tymczasem prawda jest taka, że to co zaprezentował w Lublinie w I kolejce było poniżej poziomu. Przeszedł obok meczu. W Lubinie z kolei gdy wszedł na ostatnie kilkanaście minut grał jak... junior. Żal było patrzec. Nie należy skreślac chłopaka ale fakty sa takie, że świadomośc gry w reprze troszeczkę przysłoniła mu rzeczywistośc i zatracił poczucie rzeczywistosci. Nie zauważał swoich błedów bo przecież jak kadrowicz może takowe popełniac? Może. Niestety. To była ta sodówka. Była mam nadzieję. To, że w V lidze strzela bramki nie powinno dziwic i wypada wierzyc, że na treningach podczas gierek przełozy to na poziom I ligowy. Wkurza mnie też to pieprzenie typowo polskie. Zub to Zub tamto. Zarząd to zarząd tamto. Jak nie było wyników narzekanie i słusznie. Teraz są wyniki i... narzekanie. Pewnym ludziom nigdy sie nie dogodzi. Zgadzam się co do cen. Za drogo. To jednak nie jest najwyższa klasa rozgrywkowa a piłkarze najpierw muszą naprawic co spieprzyli w poprzednim sezonie. Oby tak sie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kefir Piotr Kuklis: - Jeśli kogoś obraziłem, to przep.. IP: *.centertel.pl 01.09.08, 08:56 Prawda jest taka że Kuklis po powołaniach dramatycznie obniżył swą forme. W zeszłym sezonie jak i teraz występując na boisku jest osłabieniem drużyny więc zwalanie winy na układziki i Zooba jest nieporozumieniem. Kuklis powinien zrozumieć pewne rzeczy i wziąść się do uczciwej i ciężkiej pracy by nie pozostać już na zawsze miernotą z drugoligowych boisk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojteczek śmiechu te warte wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 09:33 osłabieniem zespołu to są panka juhas i mierzej a co do meczu z motorem to zagrał kilkanaście minut i co miał przez nie zrobić ? strzelić 3 bramki ? Wszedł jako zmiennik i tyle a ocenianie go z perspektywy tego meczu jest śmieszne by wręcz nie powiedzieć ironiczne ? Zastanawiam się czy te dwie opinie odnośnie juniorskiej formy Piotra i jego słabej gry (w zasadzie to wogóle nie grał więc jak tu go oceniać ? ) to opinie napisane przez niejakiego zooba albo kogoś tam z zarzadu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: śmiechu te warte wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 09:38 chłopie - juhas jest osłabieniem, ale panka i mierzej mieli swój udział w zdobytych golach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorgoń Re: śmiechu te warte wasze opinie IP: *.toya.net.pl 01.09.08, 09:41 "Wszedł jako zmiennik i tyle a ocenianie go z perspektywy tego meczu jest śmieszne by wręcz nie powiedzieć ironiczne ?" Kuklis grał w tym meczu 67 minut od początku. Uważasz, że to mało? To ile musi chodzic po boisku, żeby wreszcie coś pokazac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro4z zub przestań pisać komenty ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 09:45 byłeś na meczu ? ja byłem i grał jak reszta - słabo :) po co to pieprzenie i czy po 23 minutach gry wywala sięfaceta do rezerw notabene powołanego tydzień wcześniej do reprezentacji i strzelającego bramkę oraz mającego udział w drugiej , zawodnika o który Leo mówi , że powinien grać w OE bo się marnuje .... kur... dupki z paki zoobol przestańcie pisać już te swoje wywody bo mnie nudzicie ! Panku i Miuerzej - wzmocnienia buhahhahahahahahaha tylko zub tak mógł napisać haha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx u nich grają tylko lizusy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 09:40 w ramach uzupełnienia to podobnie traktowany jest już Stefano i gdzie tu logika ? Facet wchodzi z ławy trzela ważną bramkęi co ... ława i kilkanaście minut w następnym meczu .... o co tu biega ? czy czasem pewni zawodnicy nie mają PIERWSZEŃSTWA ? Zastanówcie się czy tak nie jest bo fakty są niestety ale wskazujące na promowanie pewnych graczy od pewnego pana notabene koordynatora ... hahaaaaaaa takiego śmiesznego Widzewa jeszcze nie było nawet knóry i inne wynalazki jak promowały swoich graczy to oni choć grali i to jak (Wichniar Dembina Wojtala grali jak z nut a przyszli tylko poczekać na wyjaz abroad : ))) Amatorzy te cacki i tyle bawią się w Wielką piłkę ale przez małe "w" niestety :( Czas pokaże co z nimi osiągniemy ale rewelki się nie spodziewam ..... obym się pomylił :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodson Re: u nich grają tylko lizusy IP: *.toya.net.pl 01.09.08, 09:46 "Zastanówcie się czy tak nie jest bo fakty są niestety ale wskazujące na promowanie pewnych graczy od pewnego pana notabene koordynatora ... hahaaaaaaa takiego śmiesznego Widzewa jeszcze nie było nawet knóry i inne wynalazki jak promowały swoich graczy to oni choć grali i to jak (Wichniar Dembina Wojtala grali jak z nut a przyszli tylko poczekać na wyjaz abroad : ))) Amatorzy te cacki i tyle bawią się w Wielką piłkę ale przez małe "w" niestety :( Czas pokaże co z nimi osiągniemy ale rewelki się nie spodziewam ..... obym się pomylił :)" Kolejny wielki narzekacz. Zauważ, że to wyniki bronią tych co decydują. Źle Ci? Jesteśmy najbardziej bramkostrzelna drużyna ligi. Też niedobrze? Przegraliśmy tylko w Lubinie po walce i strzelonych trzech bramkach. Ten sam zarząd z Zubem na czele, który jest taki ch... sprowadził Robaka, który już jest liderem strzelców. Poczekajmy chociaż do konca rundy. Nie można krytykowac kogoś tylko za to, że jest a lbo nazywa się Zub. Człowiek nie sprawdził się kompletnie jako trener ale rozliczymy go po sezonie. Jak awansujemy to też napiszesz, że Zarząd to ch... bo kogoś tam jnie wpuscili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzew-sochaczew zubisko dziadzisko :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 09:50 nie widziałem , że mamy tu fanów mierzeja - ZADZIWIAJĄCE !!!!!! KTO PISZE TAKIE OPINIE CHYBA ŚLEPIEC CO DO PANienKI to chyba jakaś kpina - co on takiego robi na boisku , że jest lepszy od KIKIEGO ? KIKI 3maj SIĘ _ POKAŻ IM CHARAKTER JAK CIE NIE CHCĄ TO KIJ IM W RYJ ALE GRAJ DLA NAS KIBICÓW I NAM DEDYKUJ BRAMKI ORAZ DOBRĄ GRĘ MY W CIEBIE WIERZYM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skonieczny b to się nazywa public relations na necie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 09:52 co to nagle na jeden post same komenty adorujące zuba i resztę - widzę, że zarząd zatrudnił klakiera :) dobre - niech żyje PR ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodson Re: to się nazywa public relations na necie ! IP: *.toya.net.pl 01.09.08, 10:04 Biedny jesteś człowieku. Uważasz, że jeśli inny kibic Widzewa ma odmienne, mniej emocjonalne zdanie to od razu jest wynajętym klakierem. To przykre. Typowo polskie. Fakt jest taki, że na razie idzie dobrze i akurat ja mam w dupie w jakim składzie. Grają najlepsi w danym momencie i pokazują to wyniki. Może zaprzeczysz? 15 bramek zdobytytch w sześciu meczach, drugie miejsce w tabeli... No ale przecież Zarząd... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Walczyk Kuklis jest wychowankiem ŁKSu!Czy to cie.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.09.08, 10:50 tak boli ze musisz kłamać na łamach prasy?Pytałeś sie go czyim jest wychowankiem?Sprawdzałeś z skąd pojawił sie w widzewie?Taki wielki z ciebie redaktor a tu taka gafa?Zapewne celowa bo nie możesz tego przeboleć jak mi przykro.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor czyj to wychowanek - co to ma do rzeczy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 12:40 jest wychowankiem trenera Tądera podobnie jak np. Szarpak ale jeżeli jesteś człeku tak zagorzałym antykibicem to ten epizod w łks ma dla ciebie oczywiście wielki znaczenie , wspomnę tylko, że np S.P. Jace Płuciennik był NASZYM czyli WidzewA wychowankiem i jakoś to kibicom łksu , w którym grał nie przeszkadzało ... tymczasem wam pseudo fanom wszystko przeszkadza , czemu nie przeszkadza wam np. że Robak grał w Miedzi Legnica, która trzyma z łksem ? co ? odpowiedz ale logicznie bo pieprzenie typu czyim kto jest wychowankiem mnie śmieszy - bzdurna licytacja bzdurnych ludzi mieniących się wielkimi kibicam hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefcio k bez owacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 12:47 co tu się podniecać ile bramek ile zwycięstw jak przeciwnicy to kopciuszki w drugiej lidze a jedyny silniejszy był za silny na remis ..... poczekajmy do meczów z górą tabeli bo do dziś graliśmy praktycznie z najsłbszymi zespołami 2 ligi - Dolcan, Motor, Warta, Flota to amatorzy a nie poważny przeciwnik. Styl gry jaki był z naszej strony w meczu z motorem czy wartą to naprawdę przeciętność a jedyny poważny sprawdzina z lubinem oblany (pechowo czy nie ale oblany i tyle... poczekajmy badźmy wszyscy umiarkowanymi hura optymistami zobaczmy co ten zespół zagra w OE nie podniecajmy się zapleczem ekstraklasy. Gdyby nie zwycięstwa to chyba szło by się załamać bo przecież od tego zespołu tego oczkiwaliśmy , biorąc pod uwagę skład, który niedawno grał w OE do tego wzmocniony Robalem inne wyniki były by totalną klapą !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delphi to robota zuba - 100 % IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 12:51 co do kuklisa to nie rozumiem jednej rzeczy - jak ludzie mieniący się kibicami WIDZEA mogą być tak wrogo nastawieni do własnego zawodnik, notabene niedawno ich ulubieńca czyżby robota zooba przyniosła ten efekt o który mu chodziło ? Jak czytam wasze opinie na stonie widzeiaka i tu to śmię twierdzić, że zubol zrobił szystko by skócić piotrka i kibiców podobnie zrobi ze Stefano .... szkoda słów ..... jacy z was kibice .... stajecie po stronie zooba nikczmnika co dawno i w normalnym klubie by już miał pozamiatane :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endzio Re: to robota zuba - 100 % IP: *.toya.net.pl 01.09.08, 14:11 "jak ludzie mieniący się kibicami WIDZEA mogą być tak wrogo nastawieni do własnego zawodnik" Kto mówi tutaj o wrogości. Czy ocena aktualnych mozliwości zawodnika to od razu wrogośc? Nie takie gwiazdy siadały na ławkach rezerwowych. Meczu nie wygrywa Kuklis i meczu też nie przegrywa sam Kuklis. Gra drużyna. Piotr tez miał swój udział w spadku gdyż grał wtedy regularnie. "notabene niedawno ich ulubieńca" Na Polonii Ci wszyscy "kibice" cisnęli piłakrzy. Wtedy nie było zasług tylko wyp... Prawda? Hipokryci! "zubol zrobił szystko by skócić piotrka i kibiców podobnie zrobi ze Stefano .... szkoda słów ....." A takie opinie to co? Sprzyjają atmosferze wspólnego celu jakim jest powrót do Ekstraklasy? Hipokryta! "jacy z was kibice .... stajecie po stronie zooba" I te klapki na oczach. Czy Ty uważasz, że na mecz chodzą tylko tacy jak Ty? Ja np nie staje po niczyjej stronie. Dla mnie istotne jest by klub sie odrodził i wrócił tamn gdzie jego miejsce. Zresztą pisałeś już: "to nie rozumiem jednej rzeczy" Nie tylko jednej... :( Jeszcze odnośnie Piotrka. Są różne chwile w karierze piłkarza. Teraz jest na zakręcie i ja jako Kibic w to wierze i tego mu życzę. Pamiętam jego ładna gre i wiem, że jest w stanie powrócic do tego i wejśc na wyższy poziom. Trzymaj sie Piotrek! A "kibice" niech się skupią na kibicowaniu a nie szukaniu teorii spiskowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyczub zoob rządzi :) ale do czasu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 14:04 wszystkiemu winien magisterek :) jego dać kur... do rezerw na trenera bo to właściwe miejsce dla takiego experta !!!! Do Piotra NIE PRZEJMUJ SIE PRZYDZIE DZIEŃ W KTÓRYM SAMI CIE POPROSZĄ O GRĘ KILKA KARTEK KONTUZJI I NIE BEDZIE POMOCY WSZAK MAMY WSUMIE TYLKO 3 ŚRODKOWYCH POMOCNIKÓW W TYM CIEBIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noo Re: zoob rządzi :) ale do czasu ! IP: *.toya.net.pl 01.09.08, 14:13 "NIE PRZEJMUJ SIE PRZYDZIE DZIEŃ W KTÓRYM SAMI CIE POPROSZĄ O GRĘ KILKA KARTEK KONTUZJI I NIE BEDZIE POMOCY WSZAK MAMY WSUMIE TYLKO 3 ŚRODKOWYCH POMOCNIKÓW W TYM CIEBIE !" Hahaha... a jak cos wam nie wyjdzie to jak na meczu z Polonią każemy Wam wyp..lac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terry dosieee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 17:04 PIOTREK DOBRZE ROBISZ W KASZE SE DMUCHAC NIE DAWAJ , ZMIEŃ KLUB I ZUBOWI PTKA W DZÓB ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwk a zub szuka ... szuka klubu by go opędzlować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 17:16 zup uparcie szuka Piotrowi klubu - czyli nie chcą go - a szkoda i oby jeszcze kiedyś nie żałowali tego oby ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Widzewa z PT Piotr Kuklis: - Jeśli kogoś obraziłem, to przep... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 17:29 Co się dzieje? Czyżby Zub znowu zaczął mieszać. Sądzę,że Widzewa nie stać na to aby rezygnować z takiego piłkarza i to na dodatek z wychowanka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MysterZoop Piotr Kuklis:Jeśli kogoś obraziłem to przepraszam IP: *.toya.net.pl 01.09.08, 21:47 złamali gościa, więc i przeprasza, nawet nie wie za co ale ma przeprosić. "Przeprosiłeś, no to Cię wypożyczymy do innego klubu. Ale pamiętaj że do nas należysz i od nas zależy twoja dalsz kariera, choćbyś był wspolczesnym Bonkiem to i tak nie podskoczysz wyżej ch...ja." Kur...a polski SYF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiek wszystko jasne ....magister zub w roli głównej :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 18:07 zub nie dowalaj do ognia , nie mamy pomocników a ty co robisz, twoim psim obowiązkiem jest się z chłopakiem dogadać i znaleźć wspólny tzw mianownik aby grał tak jak potrafi a nie go wywalać z klubu na siłę ! Odpowiedz Link Zgłoś