GoĹÄ: NoBody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 20:18 Redaktorowi pomylili sie kibice Widzewa z kibicami Stali. Ale to wszystko w imie prowadzonej krucjaty przeciw kibicom .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: łodzianin Panie Derdzik IP: *.lodz.mm.pl 14.09.08, 20:52 Po dziejszym meczu mam juz pewność,że Policja prowokuje!Dlaczego nie wpuscili kibiców Stali na mecz a potem ich jak i kibiców gospodarzy PROWOKOWALI. Na szczescie Widzewiacy na prowokacje nie odpowiedzieli niech im bedzie głupio. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sea Re: Panie Derdzik IP: *.toya.net.pl 14.09.08, 22:41 przestancie pieprzyc o prowokacjach, zmowie Gazety i nie wiadomo co jeszcze, Lipa i tyle!!! Najlepsi kibice w Polsce??? niech Cacek na ekstraklase podniesie ceny o 100% mam dosc bandy przyglupow na tym stadionie!!! a niech bedzie jak w warszawie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rzaba Re: Panie Derdzik IP: *.kpwig.gov.pl 15.09.08, 08:12 To jedź sobie to warszawy!! Piłka nożna dla kibiców, stadion to nie teatr. A teraz do pożal się Boże redaktorzyny: Ci kibice którzy powiesili transparenty zrobili to jak najbardziej słusznie. Nie żyjemy w państwie policyjnym żeby mundurowi robili co im się żywnie podoba. Transparenty nie były obraźliwe i nie miały wulgarnych treści więc nie wiem po co to larum. Kibice którzy się poruszali za bandami należą do klubu kibica i maja zezwolenie na przebywanie na murawie min wieszają flagi. W tym konkretnym wypadku je zdejmowali oraz dostarczyli kibicom Stali wodę (min. dla dziewczyny która jest ciąży a pseudo ochrona nie chciała jej wypuścić z sektora po rozpyleniu gazu). Ta awantura, którą rozpoczęli kibice stali została spowodowana kolejnym kretyńskim zachowanie ochrony, która nie chciała wypuścić z sektora kibiców Stali oraz próbowała zabrać im sektorówkę. Jedyne z czym mogę się zgodzić to że zupełnie niepotrzebnie zawisła flaga ŁKS, pozostaje jednak pytanie jak ona znalazła się na stadionie? Gdzie była ochrona jak ją wnoszono? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jaija Hipokryci! IP: *.toya.net.pl 15.09.08, 09:14 "Piłka nożna dla kibiców, stadion to nie teatr." Czy te grupki łepków zakapturzonych nawalających w płot w celu doprowadzenia do konfrontacji z ochrona i policją też nazywasz kibicami? To nie nazywaj tak bo obrażasz tych prawdziwych. To po prostu zwykli bandyci! "Nie żyjemy w państwie policyjnym żeby mundurowi robili co im się żywnie podoba." I nie żyjemy w państwie, gdzie banda "kibiców" opanowuje stadion wyjąc wulgarne piosenki i ciągle szukajc zadymy. Policja jest po to by zapewnic porządek. Nasi super "kibice" pokazali w Lublinie co się dzieje jak nie prowokuje ich policja! Ja z taka bandą się nie utożsamiam! "(min. dla dziewczyny która jest ciąży a pseudo ochrona nie chciała jej wypuścić z sektora po rozpyleniu gazu)." Współczuje temu dziecku, że ma tak nieodpowiedzialną matkę ale tak to jest jak dzieci mają dzieci. Kompletna debilka. Jechac z grupą oszołomów na mecz wyjazdowy. Jej nie współczuje bo sama się tam wepchała! "spowodowana kolejnym kretyńskim zachowanie ochrony, która nie chciała wypuścić z sektora kibiców" Ooooczywiście. Zawsze policja i ochrona prowokuje. Spytam jeszcze raz. Kto sprowokował w Lublinie? Nikt i dlatego gó... prawda z tymi prowokacjami. Zadyma ma byc to i tak do niej "kibice" doprowadzą. Jeśli chodzi o Stalówkę to jeśli nie spełnili wymagań organizatora (wieksza liczba niż zapowiadana, brak dokumentów) to organizator ma PRAWO odmówic wpuszczenia. Czas skończyc z farsą o nazwie "kibice" w Polsce. To zwykli bandyci i trzeba wprowadzic radykalne sposoby wyplenienia tej zarazy ze stadionów. Pozdrowienia dla normalnych prawdziwych Kibiców! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: RTS Re: Hipokryci! IP: *.toya.net.pl 15.09.08, 10:14 > Spytam jeszcze raz. Kto > sprowokował w Lublinie? Miejscowa hołota. pozdro dla normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: No i? Re: Hipokryci! IP: *.toya.net.pl 15.09.08, 10:30 "Miejscowa hołota." I oczywiście zamiast pokazac, że jest się kibicami i dopingowac swoja druzynę trzeba było się zniżyc do poziomu miejscowej hołoty samemu stając się hołotą z Łodzi. W tym momencie obydwie strony pokazały, że nazywanie ich kibicami to absurd. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Autor Stalowa Wola Re: Hipokryci! IP: 195.93.222.* 15.09.08, 12:26 Jestes strasznie arogancki! Ja jestem pracownikiem Banku w Stalowej Woli wybralem sie na mecz do Lodzi bo jestem wielkim fanem pilki noznej i chcialem zobaczyc prawdziwy spektakl w wykonaniu pilkarzy obu druzyn oraz fantastyczna oprawe kibicow Widzewa i Stali niestety ... Na mecz wybrali sie dorosli ludzie ktorzy maja swoje rodziny, dzieci, zony i pracuja w porzadnych renomowanych firmach - czy w tym kraju wydaje sie wam ze na mecze wybiera sie grupa bandytow ktora chce rozwalic stadion i dac komus w "morde"? - niie badzcie smieszni! otrzasnijcie sie! Przekonalem sie jak telewizja moze klamac jak to wyglada z drugiej strony - jedna wielka prowokacja ! Nie mozna sprzedawac ludzia biletow a potem nie wywiazac sie z umowy Zycze Ci kolego zebys przezyl to samo jezeli kiedys pojedziesz na mecz wyjazdowy swojej druzyny - Kibice Widzewa naprawde wporzo sie zachowali....cdn. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PG Re: Hipokryci! IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.09.08, 13:24 Masz na myśli tych kibiców Stali, którzy weszli na stadion? Oni zostali sprowokowani? Boże drogi byłem, widziałem - super obiektywizm Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: - Re: Hipokryci! IP: *.toya.net.pl 15.09.08, 13:45 "czy w tym kraju wydaje sie wam ze na mecze wybiera sie grupa bandytow ktora chce rozwalic stadion i dac komus w "morde"?" I wszystkim przywidziało się jak "kibice" SW wywoływali non stop burdy z policją używając przy tym kijów z flag do super oprawy? "Nie mozna sprzedawac ludzia biletow a potem nie wywiazac sie z umowy" Nie można mając w umowie 450 osób przyjeżdzac w 700. To było ok? "Kibice Widzewa naprawde wporzo sie zachowali..." Bardzo w porządku. Obrazili się na własny klub i też próbowali doprowadzic do konfrontacji z policją. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Autor SW Niesamowity jednokierunkowy obiektywizm IP: 195.93.222.* 15.09.08, 14:11 "I wszystkim przywidziało się jak "kibice" SW wywoływali non stop burdy z policją używając przy tym kijów z flag do super oprawy? " czlowieku jezeli ktos zabiera lizaka Twojemu dziecku to nie bronisz go? "Nie można mając w umowie 450 osób przyjeżdzac w 700. To było ok?" Jezeli ja kupuje bilet w SW a Zarzad Widzewa mowi jezeli przyjedzie was wiecej bedziecie mogli dokupic bilety przed wejsciem kazda liczba waszych kibicow wejdzie bez problemu - zaznaczam ze Ci ktorzy mieli bilety wyjezdzajac ze stalowej tez nie mogli wejsc - to jest ok? Widzew=Zlodzieje! Jestes marnym pisakiem lub tez autorem tego tekstu ktory komentujemy - lepiej zmien prace. Jezeli chciales poznac obie strony medalu mogles ruszyc tylek z krzesla w przerwie i wybrac sie pod brame gosci zobaczylbys jak wyglada sytuacja z naszej strony ale nie bo po co - wiec lepiej nie komentuj wiecej jak Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sea Re: Hipokryci! IP: *.toya.net.pl 15.09.08, 13:06 najbardziej lubie jak nienormalni pozdrawiaja normalnych:) i nie bierz tego do siebie, ja rowniez pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anonim Re: Hipokryci! IP: 193.138.241.* 15.09.08, 17:04 masz racje zowiedizalem sie ze na liscie ktora przystal klub ze stalowej woli byly nazwiska typu JEBAL CIE PIES lewe nr dowodow osobistych i lewe pesle i jak mieli ich wpuscic za cala sytuacje powinien odpowiedziec zarzad stalowwj woli Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rzaba Re: Hipokryci! IP: *.kpwig.gov.pl 16.09.08, 08:23 Jeżeli ta informacja jest wiarygodna to dlaczego podpisujesz się anaonim? Po adresie IP widać że nie jesteś osobą związana z klubem więc nie siej zamieszania. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Genowefa Dura Re: Panie Derdzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 09:47 Rzaba, a dzieci masz? daje glowe ze jeszcze nie. ciekawa jestem czy zaprowadzisz swoje dzieci na stadion zeby im pokazac ta 'wspaniala atmosfere'. niech sobie posluchaja tych wszystkich je*ac, wypie*dalac, ch*j itd. no tak, przeciez stadion to nie teatr... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sea Re: Panie Derdzik IP: *.toya.net.pl 15.09.08, 13:08 kolega zabral syna na ostatni mecz, wyleczyl sie i on i syn z kibicowania na stadionie jak wiatr przywial gaz wiecej nie przyjda i paru znajomych tez, zapomnial ze to nie teatr... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rzaba Re: Panie Derdzik IP: *.kpwig.gov.pl 15.09.08, 13:46 do Genowefy Dury - mam dziecko 2.5 letnie, na meczu jeszcze nie był ale będzie. A tych ch%^$ i innych wulgaryzmów jest tyle samo w pierwszym lepszym filmie sensacyjnym. A swoją droga nie przypuszczałem że interesuje Panią piłka nożna - za czasów jak uczyła mnie Pani fizyki nic na to nie wskazywało. se - moja żona też się wyleczyła z chodzenia na mecze po tym jak dostała w głowę... od "policjanta" z trądzikiem na twarzy. Jaija: Kolesie kopiący w bramę na sektorze B to nie kibice to debile. Dziewczyna nie wyglądała na dziecko. Czy osoba normalna, posiadająca ułożone życie rodzinne i zawodowe nie może jechać na mecz swoje drużyny. Czy normalnym jest że jadąc na mecz nie obawiam się wypadku czy tez pobicia przez kibiców ale tego że dostanę oklep od ochrony lub policji i że nawdycham się gazu (Warszawa, Kraków teraz Łódź i jeszcze jest kilka innych przykładów). P.S Jak widzę masz olbrzymią wiedzę na temat prowokacji. A jak nazwiesz pytanie ochrony "Wiecie czemu przyjechała Stal? Chcieli żydów zobaczyć" albo "Jak cię spotkam na mieście to cie zabije!"? Na ilu wyjazdach byłeś? Sport rodzi emocje które muszą znaleźć ujście stadion to nie teatr, chcecie siedzieć na tyłkach i robić tylko och, ach i klaskać to idźcie do teatru albo na koncert Rubika. W ostateczności zostańcie sobie przed TV. Na meczu trzeba śpiewać, krzyczeć dopingować i trzeba to umożliwić. Mogło być w Łodzi święto kibicowskie na co obie ekipy się nastawiły przygotowując oprawy ale kilku osobników posiadających odrobinę władzy z przerośniętym ego to popsuło. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lol Re: Panie Derdzik IP: *.toya.net.pl 15.09.08, 13:51 "Sport rodzi emocje które muszą znaleźć ujście stadion to nie teatr, chcecie siedzieć na tyłkach i robić tylko och, ach i klaskać to idźcie do teatru albo na koncert Rubika. W ostateczności zostańcie sobie przed TV. Na meczu trzeba śpiewać, krzyczeć dopingować i trzeba to umożliwić. Mogło być w Łodzi święto kibicowskie na co obie ekipy się nastawiły przygotowując oprawy ale kilku osobników posiadających odrobinę władzy z przerośniętym ego to popsuło" To w Angli i innych cywilizowanych krajach same bezmózgi. Nie wieszają fg, nie kopia bram, nie robia opraw... Zapomniałes, ze sport ma budzic pozytywne emocje. W kraju nad Wisłą tego nie ma. Włąsnie dlatego w Manchesterze jest Teatr Marzeń a u nas nie przychodź na stadion bo to nie teatr. Tu lecą k... ch... i trzeba sie nawalac! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Genowefa Dura Re: Panie Derdzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 13:55 >mam dziecko 2.5 letnie, na meczu jeszcze nie był ale będzie. kiedy? > A tych ch%^$ i innych wulgaryzmów jest tyle samo w pierwszym lepszym filmie sensacyjnym czyli filmy 'od 18 lat' bedziesz dziecku pokazywac wczesniej? bo to takie normalne (na ulicy tez bluzgaja...) >Na meczu trzeba śpiewać, krzyczeć dopingować i trzeba to umożliwić. nic nie trzeba, pobijesz mnie jak nie bede spiewac? >A swoją droga nie przypuszczałem że interesuje Panią piłka nożna - > za czasów jak uczyła mnie Pani fizyki nic na to nie wskazywało. interesuja mnie przyczyny zezwierzecenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rzaba Re: Panie Derdzik IP: *.kpwig.gov.pl 15.09.08, 14:06 > >mam dziecko 2.5 letnie, na meczu jeszcze nie był ale będzie. > > kiedy? A to takie istotne? > > > A tych ch%^$ i innych wulgaryzmów jest tyle samo w pierwszym lepszym film > ie > sensacyjnym > > czyli filmy 'od 18 lat' bedziesz dziecku pokazywac wczesniej? bo to takie > normalne (na ulicy tez bluzgaja...) Właśnie na ulicy też bluzgają. OO mało tego wulgaryzmy mamy nawet w lekturach!!! > >Na meczu trzeba śpiewać, krzyczeć dopingować i trzeba to umożliwić. > > nic nie trzeba, pobijesz mnie jak nie bede spiewac? fakt źle dobrałem słowa - powinno się śpiewać ..., nie pobije będę porostu współczuł. > >A swoją droga nie przypuszczałem że interesuje Panią piłka nożna - > > za czasów jak uczyła mnie Pani fizyki nic na to nie wskazywało. > > interesuja mnie przyczyny zezwierzecenia To proponuje poobserwować oddziały prewencji policji szczególnie polecam tych młodszych wiekiem oraz przyjrzeć się bliżej agentom tzw. ochrony. tzw bo z ochrona to oni maja niewiele wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sea Re: Panie Derdzik IP: *.toya.net.pl 15.09.08, 18:46 nie uwazam ze "powinno sie spiewac" ludzie ktorzy chodza pod zegar jak najbardziej! ja chodze na trybune i nie spiewam mimo ze jestem calym sercem za Widzewem moze juz wyroslem moze poprostu mi sie nie chce jakie to ma znaczenie? wspolczuc to trzeba tej bandzie debili ktorzy psuja kolejny raz mecz pilkarski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rzaba Re: Panie Derdzik IP: *.132.rev.vline.pl 15.09.08, 19:00 sea - mecz popsuli działacze i ochrona nie wpuszczając kibiców Stali. A to co zrobili kibice było właśnie wypadkową ich działań. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: <R> Re: Panie Derdzik IP: *.toya.net.pl 15.09.08, 22:58 A teraz zadam Wam pytanie i rozwazcie je-co byloby, gdyby kibice zostali wpuszczeni na stadion. Kto bylby stratny, jaka bylaby wtedy atmosfera na trybunach, i czy byloby takie halo? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kintersztuba Re: Panie Derdzik IP: *.toya.net.pl 15.09.08, 23:08 >co byloby, gdyby kibice zostali wpuszczeni na stadion Próbkę tego mieliśmy w wykonaniu "kibiców" SW i naszych próbujących rozwalic płot. >Kto bylby stratny Wszyscy normalni Kibice, którym po ewentualnych burdach zamknęli by stadion. Zyskali by tylko "kibice", którzy z dumą w necie mogliby pokazac swoje wspaniałe bohaterskie wyczyny jak to nap... się. >jaka bylaby wtedy atmosfera na trybunach, i czy byloby takie halo? Tego nie wiemy ale znając "kibiców" dążyliby do odegrania się na policji za opóźnienie przy wpuszczaniu kibiców gości no bo przecież jak to podczas wspaniałej atmosfery śpiewają: "zawsze i wszędzie policja j...a będzie". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rzaba Re: Panie Derdzik IP: *.kpwig.gov.pl 16.09.08, 08:20 panie Kintersztuba proponuje odejść od komputera oraz wyłączyć TVN i przejść się czasem na mecz. Obie ekipy kibicowskie były nastawione na doping. Na oprawy kolejki. Co zresztą było widać na początku po tym co pokazali kibice Widzewa. Kibice ZKS również mieli przygotowaną oprawę. Niestety tak jak pisałem wcześniej, ktoś z odrobiną władzy i wybujałym ego chciał się wykazać. A skutkiem tego były awantury przed jak i na trybunach. Nic nie dzieje się bez przyczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niekumaty Re: Panie Derdzik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.08, 12:05 Rzaba, a wy dopingujecie swoja druzyne i robicie prezentacje dla kibicow przyjezdnych, czy dla swojej druzyny, kibicow? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kibic stalówki Re: Panie Derdzik IP: *.tvkdiana.pl 15.09.08, 16:55 panie "redaktorze" niech pan przejedzie 800 kilometrow na mecz stanie pan w osiemset osobowej grupie przed stadionem i przez godzine zostanie wpuszczonych 50-60 osób, bo 2 ochroniarzy sprawdza liste i bilety gdzie jeden ochroniarz miał wade wzroku i mial okulary cytuje jego słowa "niech pan szuka siebie na liscie bo ja pana nie widze!!!!!!!!!!!!!" czyli co maja zrobic kibice ??? byc mili i czekac spokojnie ,dlaczego spiker oglasza aby przygotowac bilety i dowody osobiste bo kibice beda wpuszczani na sektor (ogłosił to kilka razy) a brama zamknieta i obstawiona z jednej strony przez ochrone a z drugiej przez policje z kogo robicie idiotów ,chcecie aby na mecze przychodziły kobiety i dzieci a tu przyklad ochrona gazuje kobiete w ciazy i nie chce jej wypuscic z sektora !!!!!!!!!!!! falszywe bilety ???? dowody gdzie????? jezeli ktos wchodzi na fałszywym bilecie to sie zabiera bilet i przekazuje ta osobe do policji !!!! pytam sie czy jest jakis fałszywy bilet ????? biletow bylo 450 ale mielismy nadzieje ze dokupimy przed meczem ale skoro ochrone przerosla sytuacja to najlepiej bylo zgonic na kibicow to sa huligani zrobili zadyme i tak najlepiej napisac ale "redaktorku" to kibice zachowali sie z klasa wywieszajac transparent i opuszczajac sektor mysli pan ze napisali go na stadionie nie oni wiedzieli ze beda problemy i prowokacje . beda mistrzostwa europy na mecze beda chcieli wejsc kibice i mysli pan ze bedzie ich 800 nie bedzie ich 60000 i co beda wpuszczac 50-60 kibicow na godzine ????? nie piszecie o problemach i zachowaniu mundurowych tylko zacieracie prawde i wysławiacie cały PZPN oni nic nie robia tylko siedza i uchwalaja idiotyczne decyzje .to tyle do pana "redaktorka" . P.S. STALÓWKA DZIEKUJE I SZANUJE ZACHOWANIE KIBICOW WIDZEWA . miało byc widowisko i głosny doping kibiców a stalo sie jak zawsze tylko nadal nikt nie chce zobaczyc problemu ale dzieki wam "pismaki" mistrzostwa europy to bedzie jedno wielkie szambo bo nikt nie ma odwagi napisac prawdy. czekamy na widzew w stalowce moze uda nam sie zrobic widowisko sportowe z kulturalnym dopingiem jakie mialo byc w niedziele .szacunek dla wszystkich kibicow WIDZEWA Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bąbel Widzew na razie liderem ligi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 20:56 a co oni tylko w dziesięciu grali w takim razie szacun za zwycięstwo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: b Widzew na razie liderem ligi IP: *.bremultibank.com.pl 14.09.08, 21:40 Panie redaktorze, Sporo czasu pisze Pan o łodzkich klubach i za każdym razem, kiedy dochodzi do zamieszek z udziałem kibiców zahowuje się Pan, jakby był na meczu po raz pierwszy. Przede wszystkim jak widać z pańskiego artykułu zupełnie nie rozumie Pan logiki zachowań kibiców. Nie chodzi tu o słuszność ich działań, a raczej o sposób myślenia. Dziwne, że nie udało się Panu zbliżyć (nie chodzi mi o podzielanie poglądów, choć śmiem wątpić w Pańską obiektywność) choćby poprzez zawodową ciekawość - do kibiców Pana ukochanego klubu. Po drugie, jeżeli próbuje Pan walczyć z chuliganmi, to czemu poświęca Pan ich zachowaniom tyle miejsca w swoim artykule? Czemu, mimo powtarzanych od lat informacji o tym, że jednym z głównych powodów zachowań chuligańskich na stadionach jest chęć rozgłosu i zdobycia szacunku w środowisku, po raz kolejny daje Pan pewność pseudokibicom, że o ich akcjach będzie mówiła jeżeli nie cała Polska, to przynajmniej cała Łódź. Na koniec czy zdaje Pan sobie sprawę, że takim artykułem zapewnia Pan pożywkę dla np: chuliganów ŁKS, którzy będą chcieli się odegrać. W żadnym razie nie chcę powiedzieć, że jest Pan odpowiedzialny za np: pobicie paru kibiców Widzewa, którzy będą mieli nieszczęście znaleźć się w nieodpowiednim miejscu i czasie, bądź za podobne wydarzenie na meczu ŁKS, jeżeli tylko gdzieś uda im się zdobyć flagę Widzewa. Chcę tylko Panu wskazać, że nieprzemyślaną relacją może Pan mieć wpływ na dosyć dalekie od Pana codziennego życia wydarzenia. Jeżeli chce Pan piętnować - dobrze, tylko czemu tak głupio? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kefir Widzew na razie liderem ligi IP: *.centertel.pl 14.09.08, 21:41 Przecież kibice kochają swój klub... Wstyd i obciach na całą Polske, znowu niedobre policjanty nie pozwolili głośno dopingować swojej drużyny... Gamonie, czemu miał służyć ten protest? Kogo chcieliście ukarać brakiem dopingu, Stal SW, policjantów czy swój "ukochany" klub? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: <R> Re: Widzew na razie liderem ligi IP: *.toya.net.pl 14.09.08, 23:39 Karać? Brak dopingu to kara? A moze wyrownanie szans, Stal byla pozbawiona dopingu, mimo ze prawie 800 kibicow przejechalo 300km po Polsce, mieli naszykowana oprawe(ktorej przygotowanie kosztuje sporo trudu i pieniedzy), chcili dopingowac swoja ukochana druzyne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: derdzikpiszebzdury Widzew na razie liderem ligi IP: *.centertel.pl 14.09.08, 21:47 coz to za paszkwil powstal a nie sprawozdanie. o jakim meczu ten czlowiek pisze. Kibice wyszli w gescie solidarnosci z kibicami niewpuszczonymi na sektor gosci, transparent nie byl jakis hooliganski, a chodzacy ludzie maja identyfikatory wiec im wolno. pan derdzikowski nie ma bladego pojecia o swiecie kibicow a swoimi bezsensownymi tekstami rowna poziomem do redaktora steca ktory prowadzi jakas swoja prywatna wojenke z kibicami tlumaczac to walka o normalnos. Apel do ludzi zwiazanych z Widzewem. Nie przejmujcie sie panem derdzikowskim bo on od poczatku wojuje z nowymi wladzami i nigdy mu nic nie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Hihol Re: Widzew na razie liderem ligi IP: *.toya.net.pl 15.09.08, 09:44 "pan derdzikowski nie ma bladego pojecia o swiecie kibicow a swoimi bezsensownymi tekstami rowna poziomem do redaktora steca ktory prowadzi jakas swoja prywatna wojenke z kibicami tlumaczac to walka o normalnos." Oczywiście wszyscy w Polsce nie rozumieja świata kibiców. No i tak jest bo jak sie patrzy na mecze w ligach zagranicznych czy LM to nijak nie mozna pojąc o co chodzi patrząc na te zwierzęta rzucające się sobie do gardeł. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rzaba Re: Widzew na razie liderem ligi IP: *.kpwig.gov.pl 15.09.08, 13:52 W innych krajach jest embargo na informacje o awanturach piłkarskich (chyba że skala takiej awantury jest bardzo duża) a u nas robi się z tego pożywkę dla społeczeństwa wychowanego na UWAGA i POD NAPIĘCIEM. Dlaczego we Włoszech, Hiszpanii czy Francji można odpalać race i wieszać flagi bez problemów a u nas stosuje się zakazy? Dlaczego za granica kibice mimo tego że UPROWADZILI POCIĄG MOGĄ WEJŚĆ NA MECZ? U nas by zostali spacyfikowani i prawdopodobnie mocno poturbowani albo i rozstrzelani(gumowymi kulami). To jest właśnie zachód. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kibic Widzew na razie liderem ligi IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.09.08, 21:51 dziewczynki chciały sobie na obczyźnie,gdyż w łodzi se nie pochulaja Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ??? Re: Widzew na razie liderem ligi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 22:18 przetłumacz tę swoją głęboką myśl chłopczyku aka "kibic" z poddworcowego na polski, dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kibic Widzewa z PT Widzew na razie liderem ligi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 22:48 Zwycięstwo cieszy, ale kiedy wreszcie kibole pójda po rozum do głowy. Albo kiedy włodarze klubu zamkną przed stadionowymi bandytami wrota stadionu? Panie Cacek, co Pan na to? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: master of pryczek Widzew na razie liderem ligi IP: *.toya.net.pl 14.09.08, 22:57 kolejny dowod ze to czerwona banda debili spod lodzkich wioch ,ja pierdziele co za obciach :///// Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 1908 flaga ŁKS IP: *.chello.pl 14.09.08, 23:07 warto też zauważyć, że ta skradziona i spalona flaga to flaga dzieciaków ze szkółki ŁKS rocznik '93. podmiejskie dziewczyny z frustracji biorą się już za krojenie dzieciaków:))))) i znowu to samo pytanie... widzew, czy można upaść jeszcze niżej? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olo Re: flaga ŁKS IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.08, 23:16 można upaść niżej - np. można ukraść flagę Widzewa, która się suszy na stadionie po meczu... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 1910* Widzew rządzi w mieście Łodzi!!! IP: *.toya.net.pl 15.09.08, 06:54 Flagę skroili kibice Widzewa rocznik 93 Na tej twojej wsi masz problemy z oceną sytuacji w mieście Łodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dsa Widzew na razie liderem ligi IP: *.toya.net.pl 14.09.08, 23:42 oo widzę, że sami kumaci chuligani zaczną się teraz wpisywać na temat flagi :D łks broni swoich zakłamanych racji nawet na forum gazety wyborczej ;o buahahha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 25 Widzew na razie liderem ligi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 23:43 a dlaczego kibice Widzewa na znak protestu nie poszli do domu?????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 1908 Re: Widzew na razie liderem ligi IP: *.chello.pl 14.09.08, 23:50 bo pks odjeżdzał dopiero za 40 minut :>>> Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: no tak Re: Widzew na razie liderem ligi IP: *.toya.net.pl 15.09.08, 23:01 brawo, lksiacy jednak umieja docenic gest. Pochwalcie teraz zachowanie policji, ze nie wpuscila Stalowki (skoro smiejecie sie z naszego protestu przeciwko temu, znaczy ze popieracie) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: na tak Re: Widzew na razie liderem ligi IP: *.toya.net.pl 15.09.08, 23:02 poliscji, ochrony i zarzadu Widzewa, mala niescislosc Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aguś Widzew na razie liderem ligi IP: *.h.pl 15.09.08, 01:40 Śmieszy mnie ten artykuł. Subiektywizm autora powoli przekształca sie w głupotę. Łatwo jest krytykować czyjeś bójki, ale gdy przychodzi ocenić gest solidarności wobec innych kibiców jedyne co panu przychodzi do głowy to napisać: "Dziwne..." Prawie wszyscy na trybunach mieli nadzieje na inny przebieg wydarzeń, ale prawda jest taka że to działacze zawalili sprawę. Słowem: nic nowego. Piłka nożna dla kibiców! RED ARMY 4EVER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wózkowy Widzew na razie liderem ligi IP: *.pl.tesco-europe.com 15.09.08, 09:36 Dlaczego an transparencie bylo JP, a nie JP2? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: qmam jak rzaba Re: Widzew na razie liderem ligi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 09:44 JP - Jaroslaw Papis Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rdg1 Musza spiewac IP: *.sotn.cable.ntl.com 15.09.08, 09:52 Wychodzi na to ze przychodzac na stadion musisz spiewac i dopingowac! DERDZIK i inni tego od ciebie wymagaja. "szkoda ze nasi kibice niedopingowali..." zalosne. Wolny kraj, wolni ludzie, beda spiewac jak beda chcieli. Kto ich zmusi? Moga przyjsc popatrzec. Pojebalo sie ludziom w glowach. Niepochwalaja wolnego wyboru wolnych ludzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PG Widzew na razie liderem ligi IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.09.08, 09:52 Totalną bzdurą jest gadanie o prowokacjach policji, ochrony. Byłem na meczu i widziałem dla wielu tych "kibiców" mecz nic nie znaczył, ani przez chwilę nie patrzyli na boisko, dla nich najważniejsze było rzucać się na płot i udowadniać przed takimi samymi kretynami jacy są odważni. Byłem na tym meczu po dłuższej przerwie z moim 8 letnim synem i po prostu było mi wstyd przed dzieckiem (dla którego pójście na mecz było spełnieniem marzenia - szalik, mecz, boisko itd) i cały doping "super kibiców" to "J...ć policję", "Ch..u zostaw kibica", "PZPN to k...y" itd. Jak ja chodziłem na mecze z Liverpoolem, Juventusem, później w lidze mistrzów z Dortmundem, Athletico było super, kibice "kibicowali" swojej drużynie nie skupiali się na obrażaniu klubów, które w tym meczu nie grają. Zgadzam się z wątkiem wcześniej, bilety powinny zdrożeć o 100%, trzeba doprowadzić do jednoznacznej identyfikacji "super kibiców" i gości rozliczać za zachowanie. Myślę, że wtedy kibicowanie będzie dla ludzi a nie dla tych, którzy chcą, żeby o nich było głośno. Ja na razie mam dosyć "SUPER ATMOSFERY NA TRYBUNACH" jak to sobie wielu wmawia. A tak na marginesie Policja dla mnie jest za mało aktywna, bo gdyby dorwali kilku prowodyrów i "porozmawiali" z nimi w znanym dla nich języku - byłoby spokojniej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: normalny kibic dokładnie; nic dodać, nic ująć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.08, 11:44 Gość portalu: PG napisał(a): > Totalną bzdurą jest gadanie o prowokacjach policji, ochrony. Byłem na meczu i > widziałem dla wielu tych "kibiców" mecz nic nie znaczył, ani przez chwilę nie > patrzyli na boisko, dla nich najważniejsze było rzucać się na płot i udowadniać > przed takimi samymi kretynami jacy są odważni. > Byłem na tym meczu po dłuższej przerwie z moim 8 letnim synem i po prostu było > mi wstyd przed dzieckiem (dla którego pójście na mecz było spełnieniem marzenia > - szalik, mecz, boisko itd) i cały doping "super kibiców" to "J...ć policję", > "Ch..u zostaw kibica", "PZPN to k...y" itd. > Jak ja chodziłem na mecze z Liverpoolem, Juventusem, później w lidze mistrzów z > Dortmundem, Athletico było super, kibice "kibicowali" swojej drużynie nie > skupiali się na obrażaniu klubów, które w tym meczu nie grają. > Zgadzam się z wątkiem wcześniej, bilety powinny zdrożeć o 100%, trzeba > doprowadzić do jednoznacznej identyfikacji "super kibiców" i gości rozliczać za > zachowanie. Myślę, że wtedy kibicowanie będzie dla ludzi a nie dla tych, którzy > chcą, żeby o nich było głośno. > Ja na razie mam dosyć "SUPER ATMOSFERY NA TRYBUNACH" jak to sobie wielu wmawia. > A tak na marginesie Policja dla mnie jest za mało aktywna, bo gdyby dorwali > kilku prowodyrów i "porozmawiali" z nimi w znanym dla nich języku - byłoby > spokojniej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sw Re: Widzew na razie liderem ligi IP: 195.93.222.* 15.09.08, 14:57 Mam 28 lat pojechalem na Widzew Lodz poniewaz chcialem zobaczyc stadion na ktorym rozgrywano mecze LM bo chcialem poczuc atmosfere stadionowa ktora buduja pilkarze i kibice po obu stronach boiska. To byl moj pierwszy taki daleki wyjazd wczesniej bylem na meczach w Rzeszowie Tarnobrzegu i Lublinie jezdze raz na rok. To co widzialem dlugo zostanie w mojej pamieci. Stalem z cala 700-800 osobowa grupa kibicow Stalowki - wszyscy byli bardzo pozytywnie nastawieni do meczu nie bylo mowy o zadnej zadymie przyjechalismy NA MECZ!! Wszystko zaczelo sie od tego ze ochrona i porzadkowi odpowiedzialni za "kasowanie" biletow stwierdzili ze mamy nie te bilety potem jednak okazalo sie ze sa dobre i zaczeta wpuszczac 2 osoby na 10 minut!! A przed wejsciem bylo 700-800 i wszystkie mialy DOWODY I BILETY!!! Rozumiecie to !? Jak ja sprzedaje komus bilet to wpuszczam go automatycznie do kina czy nie? Jezeli mnie by tam nie bylo zapewne sluchajac mediow i czytajac te bzdury uznalbym wine kibicow i po temacie ! Niestety widzialem to od strony kibicow Stali i rzeczywistosc jest calkiem inna niz to co przedstawiaja media! Policjant z ktorym rozmawawialem sam niemogl zrozumiec dlaczego nie chca wpuscic ludzi ktorzy maja bilety!? Pierwszy raz spotkal sie z taka sytuacja. Nie dziwie sie ludzia ze po kilkunastu minutach bezskutecznych negocjacji zaczeli bic w brame rekami. Wiecej do lodzi nie jade na mecz PS jak tam na sektor trafili kibice BORUSJI DORTMUND ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kibic Widzew na razie liderem ligi IP: 82.160.10.* 15.09.08, 11:10 Rzetelność dziennikarska w Polsce jest po prostu karygodna. Gdyby nie postawa policji, ochrony i działaczy pewnie byłbym na tym meczu. Smutne jest przedstawianie przez wszystkie media tylko jednej strony tych wydarzeń, bez jakiejkolwiek wzmianki o okolicznościach, które w moim mniemaniu miałyby spory wpływ na to jak są postrzegani kibice piłkarscy w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lol Re: Widzew na razie liderem ligi IP: *.toya.net.pl 15.09.08, 11:49 Na to jak postrzegani są "kibice" w Polsce pracują całe hordy tychże "kibiców" i winni są wszyscy oprócz nich. Policja, ochrona, zarządy klubów i miejscowe hołoty. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kibic Re: Widzew na razie liderem ligi IP: 82.160.10.* 15.09.08, 12:23 Chodzi o to że prawda jest nieco bardziej złożona, nie mowie ze kibice są bez winy, ale to nie jest tak że 100% winy ponoszą kibice a nigdzie takiej informacji nie można w mediach znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PG Re: Widzew na razie liderem ligi IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.09.08, 13:36 W ilu procentach wg Ciebie są winni? w 90%. Przed wejściem na stadion kibice pijący piwo przed nosem policjantów, pełno butelek na chodniku. Dla mnie to jest prowokacja, jest to zwykłe łamanie prawa - wg mnie błąd, że policja nie reaguje - ale to byłaby dopiero prowokacja okrzyczana przez kibiców. Wg których prawo to ma przestrzegać policja a oni mogą sobie z tego drwić, w oczywisty sposób łamać prawo, reakcja policji to prowokacja. Widziałem na meczu tych biednych "kibiców" rzucających się ogrodzenie, kopiących siatkę wg Ciebie sprowokowanych przez policję - To są goście dla których liczy się zadyma, burda, dokopanie w grupie, ja jestem za pełną identyfikacją "kibiców", bo oni są silni tylko wtedy gdy są anonimowi i w grupie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: debi d cacek gbur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 11:19 cacek zamiast podnosić ceny biletów zacznij podnosić komfort wejścia na estadio bo jest na poziomie okręgówki ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :) Widzew na razie liderem ligi IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.09.08, 12:00 Walnij się Pan mocno w łeb Panie Redaktorze derdzik :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stalowiak Widzew na razie liderem ligi IP: *.stella.net.pl 15.09.08, 12:33 festiwal glupoty to artykul tego pismaka !! nie wiesz jak bylo to sie nie wypowiadaj Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kibic nie chuligan Widzew na razie liderem ligi IP: *.mtm-info.pl 15.09.08, 13:45 jestes zwyklym szmatlawcem! jak mozna pisac takie banialuki, dlaczego nie napisze tego ze kibice ze stalowej woli jechali 400 km po to zeby stac pod brama bo pani prezezs nie spodobalo sie to ze kibice przyjezdni w ogole przyjechali na ten mecz .. teraz juz wiem jak prasa potrafi zatuszowc prawde i klamie w zywe oczy a wam drodzy czytelnicy da sie wkrecic wszystko.. zaloisny artykul. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lol Re: Widzew na razie liderem ligi IP: *.toya.net.pl 15.09.08, 14:11 > dlaczego nie napisze tego ze kibice ze stalowej woli jechali 400 km I to jest powód? Ważne jest, że nie przyjechali w umówionej liczbie i wielu bez WYMAGANYCH dokumentów. Mogli jechac i 1000 km. Nie to jest istotne. To nie Widzew ustalał zasady przyjmowania kibiców gości. > po to zeby stac pod brama bo pani prezezs nie spodobalo sie to ze Gó... prawda. Większośc próbowała wejśc na krzywy ryj i po prostu im to uniemożliwiono. Jednym słowem "protest" ugodził w tych co uczciwie płacą za bilety. Niech płacą a nasi kumple muszą wejśc za darmo. Bo oprawa... itp. Dla wielu nie liczy się mecz, wynik i to co dzieje się NA BOISKU. Najważniejsze jest oprawa, flagi (te kradzione innym klubom i potem to też pokaz wspaniałego kibicowania???) odpalanie rac, fluganie na przeciwnika, policję, PZPN no i burdy. Jeśli to jest ten "teatr" to ja dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: g-p stal Re: Widzew na razie liderem ligi IP: *.tvkdiana.pl 15.09.08, 14:18 pozdrowienia dla ciebie zgadzam się z tym .zachowanie tego dziadziusia przy wejściu było skandaliczne przez 40 minut wpuścił 7 osób. wszystko było nagrywane przez nas.powiedziano nam że wszyscy wejdą na sektor.gdy dochodziliśmy przez ten wąwóz każdy miał przygotowany dowód osobisty i bilet(ci co nie mieli biletów stali z tyłu i każdy miał 20 zł w ręku)SKANDAL!!!!!!!!! A ten dziadek w okularach to był chyba jeszcze z soboty z jakiegoś wesela (miał po prostu faze). Ładnie się zachowali kibice Widzewa(gadaliśmy też przez płot a nawet dwóch było razem z nami przez chwile w tym wąwozie).A jeszcze jedno wszystkie listy były też ok (czysto i przejżyście wydrukowane)SKANDAL!!!!!!!!!! WASI ORGANIZATORZY MOGLI NAM WYSŁAĆ TYLKO TYLE BILETÓW BO JEST TYLE MIEJSC ALE POWIEDZIELI ŻE NAS WSZYSTKICH WPUSZCZĄ więc o co chodzi?????? K....WA To byłby mecz i oprawy sezonu .Pogadajcie z policją która stała na końcu tego wąwozu(stali i widzieli co sie tam dzieje) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zks Widzew na razie liderem ligi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.08, 14:21 Jak nie wicie to niepiszcie i nieoczerniajcie kibicow stalowki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sam jestes pseudo Widzew na razie liderem ligi IP: *.mtm-info.pl 15.09.08, 15:07 pseudo reporterku ;] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Fan Club Widzew! Przeczytane na forum Widzewa...................... IP: 91.204.160.* 15.09.08, 15:36 "Poniedziałek, 15.09.2008 08:21 W dupie mam Wisłę i jakąś pseudo solidarność kibicowską, jak Ci spod zegara chcieli se pomilczeć mogli to zrobić w domciu w kapciach...". Autor: Alien5 "Poniedziałek, 15.09.2008 07:04 ale wioche sprezentował nam wczoraj zergar.... bydło ze stali przyjeżdża bez biletów, dowodów osobistych i bez wymaganej listy osób, organizator nie może ich wpuścić, bo odpowiadał by potem, za to, że nie przestrzega prawa. stalowcy robią zadymę co szkodzi naszemu klubowi, a część widzewiaków - nie po raz pierwszy - udowadnia, że nie do końca są zdrowi na umyśle i postanawiają się solidaryzować z przyjednymi bezmózgowcami. wstyd i żenada... jak tak dalej pójdzie to tylko buraki będą chodzić na stadion, a sponsor odejdzie". Autor: ted Poniedziałek, 15.09.2008 15:06 Mnie zamurowało jak ten Pan na zdjeciu www.fotosik.pl/pokaz_o brazek/3ea8fbf7ebe33abe.html , trzeźwy zresztą, był na C6 i w II połowie razem ze swoimi znajomymi wstał i zaczał spiewać. Wtedy ktoś (jakiś niedojebek faszystowski) kilka rzędów wyżej krzyknął w jego kierunku: Zamknij mordę dziadu pierd*lony". Autor: pp "Poniedziałek, 15.09.2008 15:04 Nie wiem w czym problem. Ja byłem na kilkudziesięciu meczach Widzewa poza Łodzią i nie miałem żadnego problemu z kupnem biletu. Kibice Widzewa mogą się solidaryzować z kibicami Stali ale nie kosztem Widzewa i w jakiś inny sposób a nie zadymą na stadionie. My chodzimy oglądać mecz Widzewa a nie na walkę z kibicami innych drużyn. W ten sposób jeżeli będziemy solidaryzować się z kibicami innych drużyn to niedługo tylko zadymiarze będą chodzili na mecz Widzewa.Jak można chodzić na mecze Widzewa jak niewiadomo czy się wróci żywy do domu. Ja nie jestem rtzykantem tylko kibicem Widzewa, który chodzi na necze już kilkanaście lat i chcę żeby moje dzieci też chodziły na mecz bez ryzyka. Są inne sposoby solidaryzowania się a nie niszczenia Widzewa z kibiców i jego stadionu. To chyba chore jest ja mam chodzić na mecze i walczyć o kibiców innych drużyn kosztem własnego zdrowia.? Moja żona boi sę chodzić na mecze i ma rację gdy widzi jak kibice Stali szaleją na stadionie". Autor: Mariusz "Poniedziałek, 15.09.2008 15:04 Nie wiem w czym problem. Ja byłem na kilkudziesięciu meczach Widzewa poza Łodzią i nie miałem żadnego problemu z kupnem biletu. Kibice Widzewa mogą się solidaryzować z kibicami Stali ale nie kosztem Widzewa i w jakiś inny sposób a nie zadymą na stadionie. My chodzimy oglądać mecz Widzewa a nie na walkę z kibicami innych drużyn. W ten sposób jeżeli będziemy solidaryzować się z kibicami innych drużyn to niedługo tylko zadymiarze będą chodzili na mecz Widzewa.Jak można chodzić na mecze Widzewa jak niewiadomo czy się wróci żywy do domu. Ja nie jestem rtzykantem tylko kibicem Widzewa, który chodzi na necze już kilkanaście lat i chcę żeby moje dzieci też chodziły na mecz bez ryzyka. Są inne sposoby solidaryzowania się a nie niszczenia Widzewa z kibiców i jego stadionu. To chyba chore jest ja mam chodzić na mecze i walczyć o kibiców innych drużyn kosztem własnego zdrowia.? Moja żona boi sę chodzić na mecze i ma rację gdy widzi jak kibice Stali szaleją na stadionie". Autor: Mariusz widzewiak.pl/news/comment.php?news=12579 Dodam od siebie, że flagę ŁKSu, podobno skrojono rodzicom chłopców grających w derbach rocznik 93 - to jest dopiero żenada! Panie Cacek, zrób pan coś z tą hołotą bo strach do was przyjeżdżać na mecze! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: STF Re: Przeczytane na forum Widzewa................. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.08, 18:29 ted szmato bydlo to ty masz na podworku frajerze, po drugie wszyscy kibice ze Stalowej Woli mieli dowody i bilety tylko ten wasz piepszony zarzad - 'banda idiotow' nie chcieli nas wpuscic,a potem mowili ze wpuszcza 450 osob, a przyjechalo 800, tak nie bedzie - wszyscy albo nikt, tym bardziej , ze podobno wszyscy mieli wejsc ! Wiec powiem ci jeszcze raz: Zamknij swoja szanowna morde nastepnym razem ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: <R> Re: Przeczytane na forum Widzewa................. IP: *.toya.net.pl 15.09.08, 22:45 Co Ty się bulwersujesz, przecież to żedek z Łksu powybierał z forum co chciał i przedstawił. Już taki ich styl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rzaba Re: Przeczytane na forum Widzewa................. IP: *.132.rev.vline.pl 15.09.08, 20:17 przez FanatykGRK w 14 Wrz 2008, 17:43 Protest jak najbardziej słuszny ! Zapowiadał się bardzo ciekawy mecz ale paru durniów którym zalezy tylko na kasie nam go odebrało... przez GrubyBałuty w 14 Wrz 2008, 17:51 Decyzje o braku dopingu rozumiem i popieram w 100 % . Kibice Stali przejechali wiele kilometrów aby dopingować swoją druzynę,pokazać oprawe a tu ch*j weszła tylko mała grupka osob. Oby następny mecz już był fajny pod względem kibicowskim.. przez sopel1990zgierz w 14 Wrz 2008, 17:52 Bardzo dobrze ze był protest. Chcecie k***a zeby sytuacja wygladała tak jak na legi. Działacze mysla sa panami a tak nie jest. Piłka nozna dla kibicow. Po co pieprzycie ze niepotrzebnie był protest pamietacie jak sie zachowala wisła k. jak nas nie chcieli wpuscic. STOP POLICYJNEJ PROWOKACJI. przez DanielJNW w 14 Wrz 2008, 17:58 Również popieram protest. Kibice przejeżdżają setki kilometrów za swoją drużyną i dochodzi do tego, że nie mogą wchodzić na mecze... Brak słów. Jednak nasze trzy gorsze do awantury z ochroną były niepotrzebne. "Kochany" zarząd ma teraz pretekst aby nałożyć na nas znów jakąś durną karę. i można by tak jeszcze długo... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alex Widzew na razie liderem ligi IP: 82.139.47.* 15.09.08, 16:10 Pase lo que pase , Widzew siempre ! Panie Derdzik yellow cards !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska044 Widzew na razie liderem ligi IP: 217.153.234.* 15.09.08, 16:41 Jakim prawem kibice Stalówki zostali nazwani "Chuliganami"?! Gdyby kibice ZKS zostali wpuszczeni na trybuny to napewno wynik meczu był by inny, bo jesli jest doping swoich wiernych kibicow to jest powód by zniszczyc przeciwna druzyne! To nie moze zostac bezprawnie pozostawione! Odpowiedz Link Zgłoś