Gość: Teufel IP: *.toya.net.pl 24.01.02, 14:58 Władca pierścieni to moim zdaniem najlepsza książka. To myślicie o nie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tulka Re: Władca Pierścieni 24.01.02, 15:10 Jejku, najlepsza ze wszystkich jakie napisano? Mam takich setki i ciagle szukam następnych :-) Życzę wszystkim owocnych poszukiwań. P.S. A "Władcę pierścieni też lubię" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Re: Władca Pierścieni IP: *.lodz.pdi.pl 26.01.02, 12:36 Władca Pierścieni jest THE BEST Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: Władca Pierścieni 26.01.02, 15:19 jest niezły .. ale jego świat choć bardzo kompletny wydaje mi się za bardzo czarno-biały pod tym względem wolę Sapkowskiego pzdr vladip ps przyznam się że nie wytrzymałem i widziałem już film, teraz tylko muszę sobie odświeżyć sobie książkę no i czekam na premierę kinową... jeżeli chodzi o film to jest ładny, nieźle zrobiony, trzyma się dość dokładnie książki ( z tego c pamiętam) efekty specjalne są świetne.. to znaczy takie że nie widzi się jakichś niekonsekwencji, tak więc generalnie polecam wszystkim (choć oczywiście można się do kilku rzeczy przyczepić) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Re: Władca Pierścieni IP: *.lodz.pdi.pl 26.01.02, 15:22 Czekam na premierę, mam nadzieję , że się nie zawiodę. Osobiście nie czytałem Sapkowskiego Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: Władca Pierścieni 26.01.02, 15:31 wobec tego polecam gorąco pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1 Re: Władca Pierścieni 26.01.02, 16:11 Tolken nie uprzedza faktów jak to robi Sapkowski! o ile dobrze pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś