10.08.25, 09:49
m.youtube.com/shorts/5BUxwc_bpUU
Za pokojowy sprzeciw wobec polityki Izraela studenci elitarnej uczelni amerykańskiej zostali pobici na oczach policji przez zamaskowane bojówki. Wyrzuceni z uczelni z wilczym biletem i potępieniem przez władców korporacji że nigdy nie dostaną u nich pracy. Mówiłem wtedy że właśnie Izrael wychował sobie całe pokolenie lewicowej młodzieży która będzie ich hejtowac i skończy się poprawność polityczna w USA nie z tej strony z której się spodziewali

Ciekawi mnie co stało się od tamtego czasu , że w USA lewica daje teksty za jakie w Polsce można czekać na prokuraturę a za łagodniejsze na zainteresowanie służbami . Oni blokowali dość skutecznie narrację o Palestynie w internecie.

Moim zdaniem Trump komuś nadepnął na interesy bardzo mocno.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Rok temu 10.08.25, 09:55
      Zresztą słyszałem taką tezę że mainstream amerykański postawił na Trumpa także dlatego że przestraszyli się że polityka poprawności politycznej wymknęła im się z rąk i zacznie uderzać w nich. A to wszystko dlatego że okazało się wolność przepływu informacji tak bardzo ceniona przez zachód pojawiła się dopiero jak na chińskim tik toku można było pokazać to czego na zachodzie w żadnym razie.
      • dotera Re: Rok temu 10.08.25, 10:01
        Gdzies tak w połowie lat zerowych 21 wieku nastąpił fikołek ideowy. Lewica zaczęła dryfować w kierunku tego co wydawało się prawicowoscia w latach 90tych, zaś prawica w kierunku przeciwnym .

Mam takie wrażenie że teraz znów następuje zwrot biegunów . Co ciekawe pokrywa się to z cyklami słonecznymi. Co dwa następuje przebbiegunowanie słońca i w zasadzie dwa niektórzy uznają za pełny cykl słoneczny
    • dotera Re: Rok temu 10.08.25, 10:18
      Spodziewałem się zmiany ale raczej w perspektywie dekady, a ta się dokonała w trybie ekspresowym w przeciągu miesięcy . Interesujące
      • dotera Re: Rok temu 10.08.25, 10:29
        A to oznacza że rzeczywiście zgodnie z prognozami niektórych rok 2025 stał się rokiem przełomu. Chiny stały się mocarstwem a USA robi w gacie i cykle u niej przyspieszają w tempie szybkim. Miotają się i rozszarpują.
        • dotera Re: Rok temu 10.08.25, 10:36
          W takim razie czekam na domknięcie historii.anglosasi chylący się ku upadkowi poczują smak swojej medycyny . Robiąc rewolucje na całym świecie ścinając głowy władcom , może się okazać że w tak trudnych dla UK chwilach książę William nie doczeka koronacji, a opłacający bolszewie Amerykanie doczekają się rewolucji u siebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka