Dodaj do ulubionych

Chłopak ugodzony nożem w centrum Łodzi

IP: *.toya.net.pl 18.12.03, 00:15
no pewnie jakies porachunki.
kto przecina tetnice udowa? pewnie chcieli go zastraszyc. moze jakas kase
wisi za dragi.
a moze jest juz tak ch...o w Lodzi ze takie skur....ele czuja sie bezkarni i
napadaja niewinnych ludzi!?
Obserwuj wątek
    • Gość: xyr Re: Chłopak ugodzony nożem w centrum Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 10:33
      Moim zdaniem to próba morderstwa i zabawa przyjęta z filmów , a spowodowana
      brakiem ponoszenia konsekwencji i oloewnictwem Polskiego wymiaru
      sprawiedliwości. Znów policja zajmuje się głupotami i pierdołami zamiast
      bezbieczeństwem w mieście(najczęściej ich widać pod MCdonal...)!A ich patrole
      są tam gdzie nigdy nic się nie dzieje np. na osiedlach na których mieszka durzo
      emerytów,lub porzed południem w centrum sobie spacerują i łykają swierze
      powietrze. Mieszkam w centrum to wiem, wieczorem zobaczenie ich patrolu
      pieszego w centrum to egzotyka. Widziałem wiele awantur na ulicach i włamań do
      samochodów ale ponów pilnujących akurat wtedy zabrakło! Pewnie byli "coś zjeść".
      • Gość: Hakirs Re: Chłopak ugodzony nożem w centrum Łodzi IP: *.lodz.mm.pl 18.12.03, 13:28
        Cóż,zgadzam sie z tą wypowiedzią na temat policji.W tej sprawie na pewno milao
        to znaczenie,wszyscy wiedzą że pod tą szkolą nigdy nie było ciekawie,abramka t
        sprawy,ale policja tam?No po co?Lepiej wywalać bezdomnych z dworca fabrycznego
        na ulice,albo tych bębniarzy z podziemia przepędzać bo przecierz zagrazają, no
        a juz najwiecej uwagi to trzeba poświęcić tym ktorzy palą trawke bo ci to
        dopiero są niebezpieczni.Policja w naszym miescie działa całkiem
        nietypowo,zamiast stwarzac chociarz pozory bezpieczenstwa na ulicach,krepuja
        nasze wolnosci,nie wolno nam stać pod boiskiem,na osiedlu,ani siedziec na
        ławce,ale jeśli tylko chcemy kogoś okraść lub okaleczyc...prosze bardzo droga
        wolan,najlepiej w tych najbardziej znanych z takich akcji miejscach,tam policja
        nie przyjezdza.pozdro dla Policji naszego miasta,wesołych świąt..
    • Gość: mr x Brawo gazeta IP: *.p.lodz.pl 18.12.03, 11:21
      Juz chyba nie mogliscie wytrzymac, ze taka wiadomosc w gazecie to jeszcze
      rozumiem ale ze na pierwsza strone wydania elektronicznego??? Czyli powoli
      wracamy do dawnego brukowego p[oziomu?! A zaczynalo byc na waszych lamach
      nawet ciekawie...
      • Gość: Kuba Re: Brawo gazeta IP: *.bremultibank.com.pl 18.12.03, 12:42
        A ja proponuje zemienic Gazete z Policja. Redaktor byl po 15 min, a na radiowoz
        zwykle trzeba czekac dluzej!
    • Gość: iksy Re: Chłopak ugodzony nożem w centrum Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 12:50
    • Gość: Misio Re: Chłopak ugodzony nożem w centrum Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 12:54
      Duża wina nauczycielki która wypuściła go ze szkoły podczas lekcji,później
      kłamała że wcale go nie było (chłopak wyszedł w stroju kucharza bo miał akurat
      praktyki)!!!!
      • Gość: EL_G Re: Chłopak ugodzony nożem w centrum Łodzi IP: *.lodz.mm.pl 18.12.03, 13:00
        JEŻELI MAMY JUŻ KOGOŚ WINIĆ TO CIECIA KTÓRY SIEDZI W DYŻURCE PRZY
        WEJŚCIU I POZWOLIŁ WYJŚĆ - ALE NIE OTO CHODZI, CHODZI O ŻYCIE MŁODEGO
        CZŁOWIEKA KTÓRE O MAŁY WŁOS ZOSTAŁO ZNISZCZONE !!!
    • Gość: Iras Re: Chłopak ugodzony nożem w centrum Łodzi IP: *.lodz.mm.pl 18.12.03, 13:15
      Chłopak był rugbistą...chyba już sobie nie pogra... Nie pozwolmy sie krzywdzic!
      Zwalczmy znieczulice!Jutro to mozesz być ty!Ja też zostałem kiedyś okaleczony
      przez idiotów z Limanowskiego... Powtarzam zwalczmy znieczulice! Gdyby ktoś mi
      w tedy pomugl byłbym teraz zdrów,a moji oprawcy byliby osadzeni na Smutnej.
      Zwalczmy znieczulice!
      • Gość: EL_G Re: Chłopak ugodzony nożem w centrum Łodzi IP: *.lodz.mm.pl 18.12.03, 13:24
        JEST RUGBISTĄ I TO DOBRYM - OD NIEDAWNA MISTRZ EUROPY !!

:((
    • al-ki Re: Chłopak ugodzony nożem w centrum Łodzi 18.12.03, 15:27

Tak tak tak. Chodzę do tej szkoły, podobno ma być w niej bezpiecznie. Mamy kamery w szatniach, akurat tam, gdzie nie biją. Na boisko nie wychodzimy grać po południu bo raczej tam jest hmm no wiadomo, podejrzane typy normalnie łażą po szkole, korzystają ze szkolnych toalet. Zajęcia mamy do 19:45 w piątki ( w inne dni na szczęście wcześniej ), totalna jazda...

No nic, ja słyszałem inną wersję niż jest tu opisana, ale przedstawią ją, jak będę pewien.
      Akurat w tym roku kończę szkołę, nie będę płakał za tym miejscem, chociażby z punktu widzenia bezpieczeństwa...
      • zusmann Re: Chłopak ugodzony nożem w centrum Łodzi 18.12.03, 20:00
        Znasz może chociaż imię tego chłopaka? Mam tam 2 kolegów ale nie mam z nimi
        akurat kontaktu więc chcę się upewnić.
    • Gość: ... Re: Chłopak ugodzony nożem w centrum Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.12.03, 15:31
      nie porachunki . a zrobili to chłopaki z tego osiedla któży naogół przebywają
      po innej stronie ulicy ( ABRAMOWSKIEGO ) to wiem sam od uczniów tej szkoły (
      plotki , plotki i jeszcze raz plotki ) ale chłopaka bardzo mi szkoda :(
      a tak apropo to do tej szkoły chodzi bardzo ładna dziewczynka którą mam na
      oczku :)
      • Gość: EL_G Re: Chłopak ugodzony nożem w centrum Łodzi IP: *.lodz.mm.pl 18.12.03, 23:41
        DROGI ODWAŻNIAKU O NICKU ...
        MOŻE WIESZ TO OD UCZNIÓW SZKOŁY ALE CHYBA ŹLE CIE POINFORMOWALI GDYŻ
        ANI JEDEN ANI DRUGI NIE MIESZKA NA ABRAMCE WIĘC NIE PISZ BZDUR JAK
        WIESZ COŚ OD KOGOŚ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka