Gość: Jarek Powermed - duży problem IP: *.centertel.pl 11 lat temu Tak czytam sobie Państwa posty i ogarnia mnie wielkie przerażenie. Faktem jest, że jeżeli urządzenie kosztowało kilka tysięcy to są powody do zdenerwowania. Nowe "super urządzenie" kosztuje w dniu dzisiejszym 1500 zł i trochę inaczej się nazywa. Naprawiałem dziesiątki takich odkurzaczy i zielonych i czarnych (nie jestem pracownikiem firmy ani serwisantem) i muszę przyznać że są one dosyć solidnie wykonane a naprawa nie przysparza większych kłopotów a części są dostępne w serwisie (nawet nie są drogie) lub z obrotu wtórnego. Bez problemu naprawi go każdy serwisant AGD lub można to zrobić na własną rękę przy odrobinie umiejętności i cierpliwości. W razie potrzeby proszę pisać - chętnie odpowiem na pytania. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Powermed - duży problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10 lat temu zapraszam do komentowania wszystkiego co dotyczy POWER MED w jednym miejscu: www.facebook.com/ANTY-Powermed-217574681918392/?ref=hl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaintrygowany Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10 lat temu szukam odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie ktoś mi dziś powiedział że przefarbowali się na Roboclean, ale jakoś nigdzie nie mogę znaleźć tej informacji ktoś coś podpowie? podobno Roboclean to ten sam odkurzacz jak Powermed , kiedyś u nich pracowałem tak z ciekawości pytam ten Roboclean to przykrywka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada.la Re: Powermed - duży problem IP: *.96.82.45.vegawlan.pl 10 lat temu Taki sam mam problem tyle tylko że od zakupu minęło niecałe 3 lata. Zwykłe odkurzacze za 3 stówki działają dłużej jak ten za 5 tysięcy. Jestem taka wściekła na ten odkurzacz, że po prostu nie mam słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Powermed - duży problem IP: *.centertel.pl 10 lat temu Uwaga ! teraz podaje się za pośrednika kredytowego i bierze kredyty na postronnych ludzi którzy mu zaufali bez ich wiedzy . jego teren działania to Toruń i okolice z tego co wiem ja już zgosłiam na policje i tam sie dowiedziałam ze takich ofiar jak ja jest ponad 30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Powermed - duży problem IP: *.play-internet.pl 9 lat temu Hatta robi jako posrednik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wadowice Re: Powermed - duży problem IP: *.beskidmedia.pl 9 lat temu A ja kupiłem ten odkurzacz , używam kilka lat i jestem BARDZO zadowolony. Działa bez zarzutu . Pozdrawiam z Wadowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fundacjadajsiebie Re: Powermed - duży problem IP: *.146.5.119.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 8 lat temu Pomagamy w zwrocie - Kupiłeś ten odkurzacz poza lokalem przedsiębiorstwa i chcesz zrezygnować? Masz prawo do zwrotu towaru, mimo że sprzedawca może mówić inaczej. Możemy Ci pomóc w odstąpieniu od umowy. Jeśli chcesz skorzystać z naszego doświadczenia... Jeśli chcesz - zlecić nam sprawę, związaną z odstąpieniem od, niekorzystnej w Twoich oczach umowy kupna sprzedaży, to ... Pozwól nam zapoznać się ze sprawą. Uzupełnij formularz. KROK po KROKU. Punkt po punkcie. DO NICZEGO CIĘ TO NIE ZOBOWIĄZUJE. W odpowiedzi dostaniesz maila zwrotnego, po zapoznaniu z którym, sam stwierdzisz, czy chcesz zlecić nam prowadzenie sprawy związanej z Twoim odstąpieniem od umowy. Na chwilę obecną - nasza skuteczność wynosi ... 100 % NIE MASZ NIC DO STRACENIA !!! Jesteśmy po to - by CI pomóc !!! www.dajsiebie.com Kontakt z Fundacją 508 33 44 00 Daje Siebie Zadzwoń Lub wyślij SMS o treści: Fundacja - Oddzwonimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Powermed - duży problem IP: *.dynamic.chello.pl 7 lat temu To ciekawe. Ja kupiłem ten odkurzacz 6 lat temu (w styczniu 2013) i dopiero teraz szukam serwisanta. Służył mi bez zakłóceń- teraz spadła moc ssania (ssie tylko na pierwszym poziomie). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś