Dodaj do ulubionych

szybciutki facet

22 lata temu
Mój facet jest wyjątkowo szybciutki w łóżku. W zasadzie cała akcja kończy
się, zanim zdążyła się tak naprawdę zacząć. Skutek jest taki, że ani on, ani
ja nie mamy z tego żadnej satysfakcji, bo on się tylko denerwuje, że już po
wszystkim, a ja... no cóż... daleko mi do orgazmu. Próbowaliśmy przeróżnych
pozycji, ale to nic nie pomaga. Może któraś z Was ma jakieś wskazówki?
Obserwuj wątek
    • m120604 Re: szybciutki facet 22 lata temu
      zastanów się nad zmianą partnera!!!!!!!!!!!!!????
      • ssaczek Re: szybciutki facet 22 lata temu
        m120604 napisała:

> zastanów się nad zmianą partnera!!!!!!!!!!!!!????

Nad taką partnerką to nawet bym się nie zastanawiał, czy warta jest
        zainteresowania!

A co do faceta to u młodych mężczyzn zdarza się często, to kwestia czasu i ze
        tak powiem treningu, gość jest zbyt spięty i tak podniecony Twoją osobą, iż nie
        może zapanować nad emocjami, wystarczy trochę luzu, nauki i zabaw pieszczotami
        i będziecie razem usatysfakcjonowani!

• marcia_rulez Re: szybciutki facet 22 lata temu
          Wiesz, pozątkowo ja też tak do tego podchodziłam, ale jesteśmy ze sobą już
          całkiem długo i w zasadzie jest coraz gorzej, bo on się coraz bardziej
          stresuje. Juz nawet powiedział, że zastanawia się czy nie iść z tym do jakiegoś
          lekarza, przekonałam go że póki co można jeszcze z tym poczekać. Osobiście
          liczę na to, że z czasem będzie coraz lepiej. Zastanawiam się tylko czy są
          jakieś sposoby na spowolnienie go :) Pozdrowienia
          • ssaczek Re: szybciutki facet 22 lata temu
            marcia_rulez napisała:

> Wiesz, pozątkowo ja też tak do tego podchodziłam, ale jesteśmy ze sobą już
            > całkiem długo i w zasadzie jest coraz gorzej, bo on się coraz bardziej
            > stresuje. Juz nawet powiedział, że zastanawia się czy nie iść z tym do
            jakiegoś
            >
            > lekarza, przekonałam go że póki co można jeszcze z tym poczekać. Osobiście
            > liczę na to, że z czasem będzie coraz lepiej. Zastanawiam się tylko czy są
            > jakieś sposoby na spowolnienie go :) Pozdrowienia

Witam.
            Najgorsze w tym wszystkim jest to, że to wszystko siedzi w głowie tzn. trzeba
            przekonać samego siebie a to jest najtrudniejsze a z czasem i coraz większą
            liczbą niepowodzeń to będzie się pogłębiało, ale jeśli sami to zwalczycie to
            może to być piękny znak na przyszłość, a może popróbujcie trochę środków
            opóźniających np. prezerwatyw.
            • Gość: sas Re: szybciutki facet IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22 lata temu
              Stary, studencki sposób mojego kolegi: w trakcie robienia "tego" meżczyzna
              myśli np. o stole albo o szafie i patrz na stół albo szafę; cały czas zachowuje
              się tak jakby jej (kobiety) tam nio było!
              • marcia_rulez Re: szybciutki facet 22 lata temu
                Coś w tym musi być ;) dziś z przyjaciółką stwierdziłyśmy, że najlepszym
                wyjsciem będzie, jak zapuszczę sobie ze dwie fałdki tłuszczu, przez miesiąc nie
                ogolę nóg i może wtedy jego zapał trochę ochłonie :P
                • kkkarolina Re: szybciutki facet 22 lata temu
                  Ale czy wtedy nie znika przyjemność :P???
    • apja Re: szybciutki facet 22 lata temu
      To pewnie będzie trudne, ale może powinniście wybrac się do seksuologa. Kiedyś
      czytalam że na takie sprawy pomoże tylko lekarz. Jeśli twój partner się nie
      zgodzi jest forum eksperckie "seksuolog". Na pewno wejść na nie można przez
      strone edziecko. Może on coś poradzi, bo jednak to jest problem i nie ma ię z
      czego śmiać. A jak jest np. z seksem tzw. oralnym? Może najpierw móglby ciebie
      zaspokoić? Czy to też nie wchodzi w grę?
      • Gość: baret Re: szybciutki facet IP: *.chello.pl 22 lata temu
        jcyś dziwni ci faceci. Cała przyjemnośc jest z tego by opóźniać - trzeba po
        prostu wiedziec kiedy przestać na chwilę. Dopeiro wtedy ma sie OOOOrgazm. Z
        drwgawkami na pograniczu utraty przytomności... wtedy to dopiero jest super. A
        w międzyczasie moja partnerka ma ...kilka razy.
        • apja Re: szybciutki facet 22 lata temu
          NO TAK TYLKO SĘK W TYM ŻE Z JEJ LISTU WYNIKA ŻE ON NIE MOŻE OPÓŹNIAĆ I
          PRZERYWAĆ.
    • Gość: Siostra Leonilla Re: szybciutki facet IP: 80.53.160.* 21 lat temu
      Czy wszyscy według Pani muszą wiedziec o osiągnięciach męża w łożku????????????
      Przecież to nie to forum.Proponuje swoimi uwagami podzielić sie z kimś kto
      serfuje na forum katolickim. Tam też są wybitni specjaliści w tej dziedzinie i
      z wielką ochota wymienia poglądy na ten temat.
      • Gość: AGA Re: szybciutki facet IP: *.litnet.bmj.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu
        Jak ja nie lubie postów takiej durnej"siostruni" .Idz sobie na te durne
        katolickie fora dla pedofoili skad tyle pedofilstwa?Szpary im brak,a Tobie
        sistruniu cieplego penisa.kobiety maja problem z facetami ale co ty mozesz
        wiedziec jak sie zamkniesz w klasztorze i tylko siedzisz i czytasz ...co ty
        myslisz ze zycie małzenskie to tylko obaidki i przewijanie pieluch,nie to
        rowniez dobry sex, i to on jest głownym czynnikiem nieporozumien.

Teraz wracajac do postu:

Moj chlopak tez jest bardzo szybki.Nie powiem czasami jest super itd ze
        naprawde zadziwia mnie,ale to jest zadko.Temat ten jest bardzo drazliwy i to
        jest naprawde czuły punkt,i jak to jedna z was napisala ze to chyba lezy w
        umysle faceta niewiem jak sobie z tym radzic...
    • Gość: archiwald4 Re: szybciutki facet IP: *.pu.kielce.pl 21 lat temu
      w jednym siostrunia ma rację:):)
      to chyba faktycznie nie to forum
      idź na forum zdrowie, mężczyzna czy seksualogia, tam raczej cos znajdziesz
      bo to miedzy garami i czyszczeniem plam to ten watek smiesznie trochę wygląda
      a podobno sposobem jast jak kobieta całkowicie przejmuje inicjatywę i "ręcznie"
      steruje podnieceniem partnera on ma lezeć i skupiac sie na swoim opanowaniu, sa
      specjalne techniki pieszczot, które maja opóźniac finał u faceta

miłej terapii:)
      • Gość: Zembig poradnik domowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
        Problem jest niestety niełatwy, ale ja z tego wyrosłem... Faktycznie
        umieszczając tu taki temat możesz spodziewać się porad typu: Zamień go na
        nowszy model.. :-))
      • Gość: mm Re: szybciutki facet IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
        w prywatnych wejdź na kobieta, tam masz forum "(brak)seks(u) w małżeństwie",
        takiego forum ci potrzeba, a ludzie wiedza o czym mówią i nikt ci nie będzie
        prawił morałów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka