Gość: czyscioszek ;) IP: 195.205.240.* 22 lata temu jak wyczyścić żaluzje? osiadł na nich drobny kurz, nie chce go rozmazać a myśl o myciu pojedynczego paska przeraza mnie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miumiu Re: żaluzje IP: *.dsl.pipex.com 22 lata temu Mnie tez to przeraza, moze faktycznie ktos zna jakis latwy sposob, chociaz watpie. Ja po prosty zdejmuje zaluzje, wkladam pod prysznic i szoruje. Pasek po pasku, zajmuje mi to ok. pol godziny. Pol godziny tortur. Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: żaluzje 22 lata temu Moje się niestety nie zdejmuję. Zawsze po umyciu ram, a przed myciem szyb przecieram je płynem do mycia okien, bo tylko on po wyschnięciu nie zostawia smug. Odpowiedz Link Zgłoś
ssaczek Re: żaluzje 22 lata temu Odkurzacz i końcówka z długim i elastycznym włosiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIUŚKA Re: żaluzje IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21 lat temu W POZNANIU JEST F-MA CZYSZCZACA ZALUZJE U KLIENTA W DOMU LUB U SIEBIE- MAJA JAKĄŚ SPECJ. MASZYNE Odpowiedz Link Zgłoś
kinn26 Re: żaluzje 21 lat temu JA ZAMYKAŁAM ŻALUZJE RAZ W JEDNA STRONE I WTEDY WYCIERAŁAM MOKRA SZMATKA A POTEM W DRUGĄ STRONE I TAM TEŻ WYCIERAŁAM SZMATKĄ. Odpowiedz Link Zgłoś