Gość: Ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu W piątek jest premiera tego filmu. Czy ktoś z was nie orientuje się czy będzie z napisami czy z lektorem?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zetka Re: Kod da Vinci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu To w kinach są jeszcze filmy z lektorem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Kod da Vinci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Kiedy ty ostatnio byłaś w kinie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate1972 Re: Kod da Vinci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu ja chadzam min.2 razy w miesiącu do kina i jakoś lektora nie kojarzę :P Chyba, ze masz bajki na myśli, ale to się chyba dubbing nazywa :) I wtedy należałoby mówić o liczbie mnogiej głosów podłożonych :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Kod da Vinci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Skoro nie znacie odpowiedzi na zadane pytanie, to po co wogóle się wypowiadacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwa Re: Kod da Vinci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Wydaje mi się, że powinien być już po polsku. :) Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate1972 Re: Kod da Vinci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Byłam we wtorek i już wiem, że są napisy. Poza tym film NĘDZA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Kod da Vinci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu A czemu nib taka nędza?? Co ci sie nie podobało? Dla mnie dość dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
nikita696 Re: Kod da Vinci 20 lat temu jakdla mniedość dobra bajka, na końcu trochę sie ponudziłam i pośmiałam:) nie wiem po co kościół robi takie halo z powodu tego filmu; kto by w to uwierzył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Kod da Vinci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Racja. Jak ktoś nie chce to nie wierzy, proste. Po co jakieś zbędne dysujsje i przeżycia?? Czyżby byli nie pewni swojej pozycji? :PP Odpowiedz Link Zgłoś