Gość: Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu doradzcie mi jak przyjac chrzesnika z przyszla zona jak beda mnie prosic na slub i wesele ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazkax Re: Beda prosic na wesele 19 lat temu To zależy w jakich godzinach będzie wizyta. Ja jak chrześniaczka męża przyszła prosić na wesele zrobiłam obiad (godz.14) ,a jeśli oni będą wieczorem zrób kolację. Zawsze przyjemniej pogadać o takich sprawach przy zastawionym lekko stole ,niż przy szklance napoju ,kawy. A na pewno będzie miło chłopakowi który wchodzi do tej rodziny,nie będzie czuł się obco. Odpowiedz Link Zgłoś
grazkax Re: Beda prosic na wesele 19 lat temu Ups...wpadka chodzi o dziewczynę to tak jak się szybko czyta.bardzo przepraszam, ale cała treść pozostaje taka sama. Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: Beda prosic na wesele 19 lat temu nam przyjmowano- ciastem i herbata :) winem :) bylo bardzo przyjemnie. ale faktycznie kolacja fajny pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Beda prosic na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Serdecznie dziekuje Ci grazkaxzo wspanialy pomysl :)))) W moim przypadku bedzie mozliwa kolacja i OCZYWISCIE chetnie skorzystam:))))))dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaga Re: Beda prosic na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu szczerze i z radością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: prosic?chyba zapraszac!!! IP: *.icpnet.pl 19 lat temu mówi się prosić. zaprasza się na mityng. Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico Re: prosic?chyba zapraszac!!! 19 lat temu hahaha gdzie sie mowi?u Was?na wsi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico prosic -mozna o cos :-))))) w tym wypadku pewnie o 19 lat temu kase :-) Odpowiedz Link Zgłoś