Gość: :O) IP: 194.205.160.* 18 lat temu It's time to come out, Marek :O) All the best!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siostra Re: Takiego mnie nie znacie - Marek Niedźwiecki IP: *.acn.waw.pl 18 lat temu Everybody already knows :-) Odpowiedz Link Zgłoś
benek56 Słuchalność spadła... 18 lat temu ...w tym Waszym słodkim radiu? Już ludzie żygają, czy dopiero do kibla po miskę lecą? Znaczki zbiera? Kiedyś niektórzy umawiali się z panienkami na "oglądanie znaczków", ale żeby tak promować audycję??? Fijołek, czekamy niecierpliwie na jakąś akcję promocyjną z większą fantazją (np. Niedźwiecki na margarynie), bo już dawno nic nie było fajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m0ks Re: Słuchalność spadła... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu benuś, musisz być bardzo smutnym człowieczkiem, któremu w życiu tak naprawdę nic nie wyszło. Nie masz dobrej pracy, w łóżku nie stajesz na wysokości zadania, kumple cię olewają. Udaje ci się tylko wylewanie żółci na innych, krytykowanie, obrażanie, opluwanie itd. itp. Przykra sprawa. :( Ale nie będę pisał, że mi cię żal, bo się może obrazisz. Mam nadzieję, że jeszcze znajdziesz szczęście w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
benek56 Re: Słuchalność spadła... 18 lat temu > benuś, musisz być bardzo smutnym człowieczkiem, któremu w życiu tak > naprawdę nic nie wyszło. Po czym wnosisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Takiego mnie nie znacie - Marek Niedźwiecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu Jam też Marek i też filatelista,a za "Niedźwiedziem" przeszedłem z tróki do złotych przebojów - o których istnieniu wcześniej nie miałem pojęcia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gay.pl Re: Takiego mnie nie znacie - Marek Niedźwiecki IP: *.adsl.inetia.pl 18 lat temu A tez jestes gejem? Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak pan Marek 18 lat temu to taka cwana pie.., zawsze mnie irytowal. te jego pieprzenie na temat przebojow. wylaczalo sie raido i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agaton Re: pan Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu minipolak = minimóżdżek Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: pan Marek 18 lat temu Nie boisz się , wydawać takich opinii na forum ? Mimo wszysto , nie jesteś anonimowy/a . Odpowiedz Link Zgłoś