zu2ha 27.03.06, 12:11 dziewczyny czy dawałyście dzieciom te obiadki lub wiecie coś na ich temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mokrasa Re: obiadki dr Witt 27.03.06, 12:18 ja słyszałam o sokach że to straszna chemia, wiec unikam też słoiczków dziecięcych Odpowiedz Link Zgłoś
elai1 Re: obiadki dr Witt 27.03.06, 13:01 Wczoraj kupiłam 1-szy raz w intermarche, bo ta marka jest chyba tylko w tej sieci dostępna. Na oko ciekawe menu- aż 6 różnych słoiczków kupiłam, dziecku jeszcze nie podawałam. W wyszukiwarce na forum jedzenie znalazłam pozytywne opinie. Produkowane na Słowacji. Odpowiedz Link Zgłoś
elai1 Re: obiadki dr Witt 28.03.06, 22:27 Dziś podałam cielęcinę z warzywami od 7 m-ca, mały zjadł ze smakiem, ale mnie nie smakowało. Było mniej słodkie niż dania BoboVity, Hippa czy Gerbera. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka17 WITT 30.03.06, 11:36 wydawało mi sie ze to polska firma i kupiłam kilka słoików, podałam mojej 7 mscnej córce już deser z malinami ( nie mogłam nigdy znaleźć z żadnej formy a WITT robi) oraz deser brzoskwiniowy moim zdaniem były one (przynajmniej te które juz zjadłyśmy :-) mniej chemiczne niż inne typu bobovita / gerber /hipp moim zdaniem miały smak bardzo zbliżony do naturalnych owoców, czego nie można powiedzieć o niektórych formowych deserach tylko ta słowacja mnie trochę zniechęciła... mięska od nich nie próbowałyśmy (desery są 190 ml -litrowe) a cena chyba jak za słoik innej firmy (mały) Odpowiedz Link Zgłoś