asul Pregestimil-kiedy efekt. 03.01.07, 23:12 Przepraszam-to chyba ze zmęcznia za wcześnie nacisnęłam.Mam pytanko dziecko dziś ma 16 mies. zaczynaliśmy od piersi i humany sl-uczulenie więc,przepisano nam nutre pijemy ją rok w między czasie (11,5 mies.) probowaliśmy bebilon ha (6 tyg)wszystko było ok do czasu aż nie złapaliśmy gronkowca złocistego i innych stworów w przewodzie pokarmowym wylądowaliśmy w szpitalu.Tam dieta bezmleczna, kroplówki suchy chleb bezgl. woda, lacidofil i kreon.Jak doszliśmy do siebie powolutku zaczynając od 30 ml zalecono powrót do nutramigenu.Zaczęły się problemy skórne więc nasz pediatra zasugerował zmianę na bebilon pepti-chodziło o zmianę białka.Po pepti mamy masakrę skórną jakiej jeszcze nie mieliśmy.Dostaliśmy Pregestimil od wczoraj popołudnia już się boję czy za chwile znowu nie będzie biegunki od tego wszystkiego- poniewaz problemy kupkowe mamy cały czas.Kiedy mogę spodziewać się efektów???wiem że nie odrazu-ale męczymy się już 3 mies.Mieliśmy badania-czekamy na wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.gierowska Re: Pregestimil-kiedy efekt. 04.01.07, 20:17 Witam, Myslę,że na korzystny efekt mozna liczyc po ok 10-14 dniach stosowania nowego preparatu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asul Re: Pregestimil-kiedy efekt. 04.01.07, 20:39 Witam Dziękuję za odp. Pozdrawiam Noworocznie ! Odpowiedz Link Zgłoś