aga.n3 06.07.07, 10:44 Witam, czy ktoś się orientuje jaka jest różnica miedzy Bebiko 2 HA a Bebilonem 2 HA? Nie mogłam się tego doszukać ani na forum, ani w danych u producenta (a jest ten sam). Z góry bardzo dziękuję za odp. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewula1 Re: Bebilon a bebiko 06.07.07, 11:49 Wydaje mi sie ze skład tych mlek jest taki sam tylko po prostu inny producent. Odpowiedz Link Zgłoś
ados.ka Re: Bebilon a bebiko 06.07.07, 13:55 producent jest ten sam ale sklad inny, w bebilonie jest jakis dodatkowy skladnik, a w bebiko go nie ma, ale nie jest on niezbedny. przez ten skladnik bebilon jest drozszy. jak chcesz kupuj bebilon z tym skladnikiem albo tansze bebiko, wsumie to podobne mleka Odpowiedz Link Zgłoś
blueberry77 Re: Bebilon a bebiko 07.07.07, 13:41 Bebilon zawiera dodatkowo nukleotydy. Odpowiedz Link Zgłoś
akli1978 Re: Bebilon a bebiko 08.07.07, 22:00 moja pediatra zaleciła Bebilon,ponieważ jego skład jest najbardziej zbliżony do mleka mamy... Odpowiedz Link Zgłoś