Dodaj do ulubionych

psychologia na uam

13.08.04, 18:53
co z tymi mitami ze zamykaja wydzial? to w koncu bedzie czy nie?
Obserwuj wątek
    • lindgren Re: psychologia na uam 25.08.04, 21:51
      zamykaja wydzial? jaki? nauk spolecznych? chyba zartujesz:) kierunku
      psychologia tez nie zamkna, chocby daletgo, ze psychologia dostala akredytacje,
      jak najbardziej pozytywna.

ciekawi mnie skad taka plotka. moze pomylilo Ci sie z Opolem - tam psycholoogia
      dostala niskie noty i wiele wskazuje na to, ze sie kierunek nie ostanie, a
      szkoda, bo przez pare lat uczylo tam kilka Bardzo Sensownych osob i niezla
      psychologie spoleczna tam uprawiano.

a moze pomylilo Ci sie zaykanie wydzialu z przenoszeniem wydzialu? WNS ma byc
      przeniesiony na Morasko. ale to tylko plany. nie sadze, zebym tego doczekala
      (jestem na 3cim roku)
      • caprice83 Re: psychologia na uam 26.08.04, 09:08
        To podobnie jak ja, ale ja mam nadzieje że nie przeniosą na Morasko wydziału
        prawa i administracji.
        • lindgren Re: psychologia na uam 26.08.04, 12:12
          ja szczerze mowiac tez srednio mam ochote dojezdzac na morasko; mieszkam na
          debcu, wiec to bedzie kawal drogi, poza tym trzeba sie bedzie przebijac rowerem
          przez piatkowo, a to malo urokliwa trasa...

niemniej jednak warunki w jakich teraz studiuje sa mocno kiepskie.
          konwersatoria np. mam w salach bylego internatu. do pokoju ktory byl
          przeznaczony dla 4 osob musi sie zmiescic 30toosobowa grupa. juz mniejsza o
          miejsca siedzace - tam po prostu nie ma ty etlenu, wentylacja nie byla
          pomyslana na taka ilosc osob.

a na morasku bedziemy miec elegancko. tylko czemu to morasko tak daleko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka