poznanianka 13.08.04, 18:53 co z tymi mitami ze zamykaja wydzial? to w koncu bedzie czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lindgren Re: psychologia na uam 25.08.04, 21:51 zamykaja wydzial? jaki? nauk spolecznych? chyba zartujesz:) kierunku psychologia tez nie zamkna, chocby daletgo, ze psychologia dostala akredytacje, jak najbardziej pozytywna. ciekawi mnie skad taka plotka. moze pomylilo Ci sie z Opolem - tam psycholoogia dostala niskie noty i wiele wskazuje na to, ze sie kierunek nie ostanie, a szkoda, bo przez pare lat uczylo tam kilka Bardzo Sensownych osob i niezla psychologie spoleczna tam uprawiano. a moze pomylilo Ci sie zaykanie wydzialu z przenoszeniem wydzialu? WNS ma byc przeniesiony na Morasko. ale to tylko plany. nie sadze, zebym tego doczekala (jestem na 3cim roku) Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: psychologia na uam 26.08.04, 09:08 To podobnie jak ja, ale ja mam nadzieje że nie przeniosą na Morasko wydziału prawa i administracji. Odpowiedz Link Zgłoś
lindgren Re: psychologia na uam 26.08.04, 12:12 ja szczerze mowiac tez srednio mam ochote dojezdzac na morasko; mieszkam na debcu, wiec to bedzie kawal drogi, poza tym trzeba sie bedzie przebijac rowerem przez piatkowo, a to malo urokliwa trasa... niemniej jednak warunki w jakich teraz studiuje sa mocno kiepskie. konwersatoria np. mam w salach bylego internatu. do pokoju ktory byl przeznaczony dla 4 osob musi sie zmiescic 30toosobowa grupa. juz mniejsza o miejsca siedzace - tam po prostu nie ma ty etlenu, wentylacja nie byla pomyslana na taka ilosc osob. a na morasku bedziemy miec elegancko. tylko czemu to morasko tak daleko. Odpowiedz Link Zgłoś