Dodaj do ulubionych

SUM na WSUS w Poznaniu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 19:08
Witam,

Mysle poważnie o wybraniu sie na SUM na tą uczelnie...
Szukam osób które obecnie tam studiuja albo tez mysla
o wybraniu sie na ta uczelnie...

dziekuje za wszystkie informacje

Pozdrawiam
Adam
Obserwuj wątek
    • Gość: kate Re: SUM na WSUS w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 18:20
      Mam znajomą, która jest na WSUS na SUMie. Licencjat zrobiła na WSZiB. Jest z
      uczelni zadowolona, zwłaszcza jak porówna ją z WSZiB. Mówi, ze o nich dbają.
      Dam jej znać to ci napisze co myśli.
    • Gość: oki Re: SUM na WSUS w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 05.09.04, 22:01
      Ja właśnie skończyłam licencjat na WSUS i jestem zadowolona (oprócz pracy
      dziekanatu - ale to chyba mankament na każdej uczelni). Złożyłam też już
      dokumenty na SUM na tej samej uczelni (ja bez wpisowego i ze zniżką na czesne).
      Teraz mamy nową siedzibę (wybudowaną za nasze pieniądze) i rzeczywiście robi
      wrażenie. W każym razie wybrałam tą szkołe, ponieważ ją znam, jestem z niej
      zadowolona i chcę pisać pracę magisterską u tego samego dr-a, co licencjat -
      był wymagający, ale za to jaki efekt. Zjazdy co dwa tygodnie (zaoczne), nie
      trzeba też jeśli ktoś nie chce uczęszczać na lektorat. Pozdrawiam serdecznie.
      • Gość: ilonka Re: SUM na WSUS w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 13:48
        Też zaczynam w tym roku SUM na WSUS. Licencjat skończyłam rok temu. Fajna
        szkoła. Teraz maja nowy budynek na Targach. Robi wrażenie. Moi znajomi z roku
        (na licencjacie) sa juz po pierwszum roku SUM są zadowoleni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka