Gość: Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 14:30 :D:D:D u mnie juz wyniki są i jestem zadowolona, chociaż reszta szkoły nie wypadła rewelacyjnie. Wie ktos może jaka jest średnia w Wielkopolsce?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sonya Re: jak tam testy???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 15:09 Ja również jestem usatysfakcjonowana swoimi wynikami. Na stronie OKE wyczytałam: ŚREDNIE pkt. województwo wielkopolskie human. 31,3 mat-przyr. 32,4 powiat poznański human. 32,4 mat-przyr. 24,2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcdef Re: jak tam testy???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 18:48 przesadziłaś ze średnią w Wielkopolsce z testu przyrodniczego. Na pewno nie 32 tylko może 23pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonya Re: jak tam testy???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 17:46 Gość portalu: abcdef napisał(a): > przesadziłaś ze średnią w Wielkopolsce z testu przyrodniczego. Na pewno nie 32 > tylko może 23pkt. Jasne, pomyliło mi się z wynikiem z humana w powiecie. Ale tak czy siak nisko, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maddie Re: jak tam testy???????? IP: *.wesbel.net 14.06.06, 19:16 tak, jest 23,4 w województwie, a 23,9 w kraju z mat-przyr. Ja też jestem zadowolona, ale jak dla mnie progi spadną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonya Re: jak tam testy???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 17:49 Gość portalu: maddie napisał(a): > tak, jest 23,4 w województwie, a 23,9 w kraju z mat-przyr. > Ja też jestem zadowolona, ale jak dla mnie progi spadną... Nie byłabym taka pewna, bo wiele osób, które na tych forach się udzielają oraz ludzie ze społeczności szkole w ogóle mają jakoś wysokie punktacje! Te osoby, które składają papiery do lepszych szkół, a wcale nie są superowymi uczniami, z testów mają 75-90 pkt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutnaaa Re: jak tam testy???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 20:00 ja jestem zalamana, bo zawsze z humana na próbnych miałam ok.50 pkt, a teraz zaledwie 39!! Jestem najlepsza w klasie z polskiego, a gorsi uczniowie ode mnie dostali po czterdziesci pare pkt!!!...Miejmy nadzieję, że progi spadną... A znacie może punktację z zeszlego roku? Może, gdy przyrównamy je do tegorocznych, wyciągniemy jakieś wnioski. Pozdrówka, see ya:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KHP Re: jak tam testy???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:34 zeszłoroczne progi są na stronie pcss. słyszałam w jakimś radiu, że mają spaść o dwa punkty Odpowiedz Link Zgłoś