Dodaj do ulubionych

jak tam testy????????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 14:30
:D:D:D u mnie juz wyniki są i jestem zadowolona, chociaż reszta szkoły nie
wypadła rewelacyjnie. Wie ktos może jaka jest średnia w Wielkopolsce??
Obserwuj wątek
    • Gość: sonya Re: jak tam testy???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 15:09
      Ja również jestem usatysfakcjonowana swoimi wynikami.
      Na stronie OKE wyczytałam:

ŚREDNIE pkt.

województwo wielkopolskie
      human. 31,3
      mat-przyr. 32,4

powiat poznański
      human. 32,4
      mat-przyr. 24,2
      • Gość: abcdef Re: jak tam testy???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 18:48
        przesadziłaś ze średnią w Wielkopolsce z testu przyrodniczego. Na pewno nie 32
        tylko może 23pkt.
        • Gość: sonya Re: jak tam testy???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 17:46
          Gość portalu: abcdef napisał(a):

> przesadziłaś ze średnią w Wielkopolsce z testu przyrodniczego. Na pewno nie
          32
          > tylko może 23pkt.

Jasne, pomyliło mi się z wynikiem z humana w powiecie. Ale tak czy siak nisko,
          nie?
    • Gość: maddie Re: jak tam testy???????? IP: *.wesbel.net 14.06.06, 19:16
      tak, jest 23,4 w województwie, a 23,9 w kraju z mat-przyr.
      Ja też jestem zadowolona, ale jak dla mnie progi spadną...
      • Gość: sonya Re: jak tam testy???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 17:49
        Gość portalu: maddie napisał(a):

> tak, jest 23,4 w województwie, a 23,9 w kraju z mat-przyr.
        > Ja też jestem zadowolona, ale jak dla mnie progi spadną...

Nie byłabym taka pewna, bo wiele osób, które na tych forach się udzielają oraz
        ludzie ze społeczności szkole w ogóle mają jakoś wysokie punktacje! Te osoby,
        które składają papiery do lepszych szkół, a wcale nie są superowymi uczniami, z
        testów mają 75-90 pkt!
        • Gość: smutnaaa Re: jak tam testy???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 20:00
          ja jestem zalamana, bo zawsze z humana na próbnych miałam ok.50 pkt, a teraz
          zaledwie 39!! Jestem najlepsza w klasie z polskiego, a gorsi uczniowie ode mnie
          dostali po czterdziesci pare pkt!!!...Miejmy nadzieję, że progi spadną... A
          znacie może punktację z zeszlego roku? Może, gdy przyrównamy je do tegorocznych,
          wyciągniemy jakieś wnioski.
          Pozdrówka, see ya:)
          • Gość: KHP Re: jak tam testy???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:34
            zeszłoroczne progi są na stronie pcss. słyszałam w jakimś radiu, że mają spaść o
            dwa punkty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka