Gość: olaaa IP: *.tktelekom.pl 20.06.06, 15:16 Witam..takie pytanko. Czy przedmioty humanistyczne w Paderku i MM sa na porównywalnym poziomie? I jeszcze jedno... jeśli chodzi ogólnie o poziom nauczania w Paderku... jak go oceniacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaaaaaaaaa Re: MM czy Paderek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 15:39 hm, nie idę tu, ani tu, ale napiszę swoje zdanie, gdybym miała wybierać otóż wydaje mi się, że MM jest szkołą, która stale trzyma klasę i poziom, natomiast na Paderka musi być akurat moda :P jedna i druga szkoła dobra, lecz ja wybrałabym jednak MM co z tego, że w Paderku jest hiszpański? i tak przez 2 h tygodniowo i to w klasie sie nie nauczysz... pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: MM czy Paderek. IP: *.tktelekom.pl 20.06.06, 15:57 Rozumiem... Po prostu chcialabym wiedziec... czy osoba ze zdolnościami humanistycznymi nie zmarnuje się w Paderku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhym Re: MM czy Paderek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 17:02 2 h tygodniowo? oj nie ;) raczej 4 h tygodniowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: MM czy Paderek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 13:18 paderek jest najlepszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaaaaaa Re: MM czy Paderek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 16:09 takie zdanie "paderek jest najlepszy" to mże uargumentuj dlaczego TWOIM ZDANIEM jest najlepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: MM czy Paderek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 18:28 Olaa: zadałaś pytanie w ten sposób, że odpowiedzieć na nie zgodnie z prawą może tylko osoba, która chodziła zarówno do Paderka, jak i do Marynki, a taką będzie Ci trudno znaleźć. Ja właśnie skończyłam w tym roku edukację w MM (human) i byłam bardzo zadowolona. Szkoła bardzo przyjazna, nauczyciele bardzo w porządku - ci od przedmiotów ścisłych nigdy zanadto nie zawracali nam głowy i pewnie działało to w obie strony - ścisłowcy mieli spokój z nadmiernym skupianiem się nad przedmiotami humanistycznymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: MM czy Paderek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 20:27 czemu tak nerwowo?? chodzilam do paderka wiec chyba oczywiste ze tak pisze :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielec Re: MM czy Paderek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 19:29 Zapewne czytaliście już TO. Nie chodziłem do klasy humanistycznej, ale z tego co się orientuję zajęcia np. z j.polskiego prowadzone są interesująco (Guban i spółka). Gorąco polecam Paderka wszystkim niezdecydowanym. Odpowiedz Link Zgłoś