Gość: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 16:35 witam, chciałabym dowiedzieć się, która szkoła językowa w poznaniu jest dobra dla srednio-zaawansowanej licealistki? wiem, ze oferta jest duża, ale wolałabym coś sprawdzonego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brylancik1 Re: angielski 23.08.06, 16:54 to jak ty sie pytasz to ja sie dolanczam , chce sie zapisac na angielski od podstaw nie za drogi co polecacie ale nie chce chodzic na glupie zajecie co nic nie daja a tylko kase ciagna chyba mnie rozumiecie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Re: angielski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 10:10 Ja w zeszlym roku chodzilam do Omnibusa (na pl. Wolnosci) - szkola nie nalezy do najtanszych, ale ja osobiscie bardzo duzo sie w niej nauczylam i szczerze ja moge polecic! Odpowiedz Link Zgłoś
niunia9615 Re: angielski 24.08.06, 10:58 skonczylam Wyższa szkołe języków obcych! Jest tam tez tzw. akademia slowa- roczny kurs angielskiego!! szczeze odradzam obie szkoly!!!! zdzieracze kasy itd. Program nieadekwatny do poziomu egzaminów...umowa tak skonstruowana ze nawet jak chcesz zrezygnowac to musisz placic.. brrr!!!!! odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewa Re: angielski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 14:05 Polecam Coolture na Glogowskiej - ceny przystepne a lektorzy super. I nie ma zmiluj - kartkowka na kazdych zajeciach i caly czas gadasz. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa Re: angielski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 19:33 acha, a lektorzy są Polakami czy morze Anglikami? a jak to wygląda cenowo? dziękuję za wszystkie odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: angielski IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 12:18 Akces, na Starowiejskiej 6(na przeciwko oś.Przyjaźni) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: angielski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 19:55 z co powiecie o Profi Lingua? dzisiaj wpadła mi do ręki ich ulotka, reklamują się na mieście... jak tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: angielski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 21:34 Nie pakuj sie w Profi Lingue!! kusza cenami kursów ale grupy sa przeladowane a jak podpiszesz umowe to nie masz prawa na nic narzekac. I lektorzy fatalni. Stanowczo odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezdecydowana Re: angielski IP: *.poznan.agora.pl 30.08.06, 17:08 a co powiecie o tym www.akcent-poznan.com.pl bo mysle aby tam sie zapisac, chodził ktos do nich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: angielski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 19:55 wrzesień już ruszył pełną parą, może ktoś coś jeszcze doradzi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: angielski IP: 81.210.118.* 13.09.06, 15:51 Wiesz co w Poznaniu liczą się tylko JDJ, Idea i C&N. osobiście już 3 rok będę zaczynał w C&N i sobie chwale. Tylko że tam jest dobrze przyjść z jakimś znajomym (jeszcze lepiej jak się już uczył u nich). dostaniesz jeszcze ekstra zniżke. bym cie wzial ale już zabieram swoja laske na włoski. ceny w okolicy 600 zł za semestr, a np zajecia dluzsze niz w profi o 10 min, a wogole to wiecej zajec o 4 (w c&N 60 a profi 56). I zrezygnowac mozesz bez zadnych kosztow. Ale sama sie zdecyduj jdj.com.pl idea.com.pl i kursuj.pl (!) hejka Reszte szkuł to olej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: angielski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 15:54 zgadzam sie z przedmowca ale z jednym ale...w C&N BYLO super ale w tym roku zwolniono wiekszosc dobrych lektorów, bo nimy za drodzy byli. Chcialam chodzic do konkretnej osoby i nie moge! Zaproponowano mi studenta 2 roku filologii... Mam apel: czy ktos wie gdzie przeniesli sie David, Marco, Anna i Romek? Odpowiedz Link Zgłoś