Dodaj do ulubionych

VI LO Paderek

19.12.06, 22:21
w tym roku kończe gimnazium
chciałabym się wybrać do paderka ... interesuje mnie PR.
czy ktoś jest w stanie mi przybliżyć jak wyglądają lekcje w tej szkole , jaki
jest klimat , czy trudno jest się dostać ...
i czy warto .

dzieki wszyskim .
Obserwuj wątek
    • Gość: Patt Re: VI LO Paderek IP: *.icpnet.pl 24.12.06, 14:17
      ja jestem w Paderku i jestem na maxa zadowolona =D chyba nie mogłam trafić do
      lepszej szkoły. atmosfera jest cudowna, uczniowie sa wobec siebie mili. na
      nauczycieli też nie narzekam. nauki jest dużo, ale mało zadaje się do domu. to
      prawda-do tej szkoły trudno sie dostać, najtrudniej do klas humanistycznych, bo
      te są w tej szkole najlepsze. dobre też są biol-chemy. jeśli chcesz iść do
      matematycznej to lepiej wybierz sobie LO VIII. pozdrawiam i życzę powodzenia =)
      • Gość: :) laalallala Re: VI LO Paderek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 15:06
        ja jestem w paderku, jakoś się dostałam i zgadzam się z poprzednikiem :D jest
        bardzo mało zadawane i dobrze, nauki troche jest a języki to są na najwyższym
        poziomie :D świetna szkoła, poleciam
        • Gość: s Re: VI LO Paderek IP: *.man.poznan.pl 10.01.07, 00:02
          języki na wysokim poziomie?(śmiech na sali) jest duża różnorodność języków, a
          poziom angielskiego nieciekawy;/
          Ale atmosfera jest świetna :)
          • Gość: lallaa Re: VI LO Paderek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:13
            a kto cie uczy? uwazam ze trudno o szkołe z lepszym angielskim i niemieckim
            • Gość: kachna Re: VI LO Paderek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 15:04
              a ja popieram, że angielski nieciekawie- właściwie tylko powtarzam to, co
              miałam już w gimnazjum :/
              • Gość: lalalllaa Re: VI LO Paderek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 19:46
                ale to już wina tego że taki był poziom klasy, upstream intermediate lub upper
                to robi się w najlepszych szkołach, a jak za łatwe to trudno
    • Gość: K&M Re: VI LO Paderek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 16:45
      Obie jesteśmy w 6, w humanie :P. La scuola e eccellenta (mamy j.włoski) :D <dla
      niewtajemniczonych:oznacza to,ze szkoła jest świetna :)> Uczyć sie
      trzeba...Język ang jest na wysokim poziomie(ale zależy to od nauczyciela).
      POzdrawiamy!!!
    • Gość: biba Re: VI LO Paderek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 12:25
      Skończyłam VI LO - beznadzieja. Prawie nikt nie dostał się na studia tam gdzie
      chciał. Wybierz inną szkołe!!!!!!!
      • Gość: :) Re: VI LO Paderek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 21:41
        bzdury gadasz! paderek to najlepsza szkoła w poznaniu, jak chcesz sie czegoś
        nauczyc to tylko tu :P no i PO jest na poziomie :D
        • Gość: Kielec Re: VI LO Paderek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 12:43
          Jak chceta dowiedzieć się conieco o Paderku to zapraszam <a
          href="http://www.podolany.yoyo.pl/paderek/index.php">TU</a>.
          • Gość: user Re: VI LO Paderek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 18:14
            powyższa strona dostepna jest także pod adresem:

www.6LO.dl.pl

@Kielec: tu chyba nie działa html :/
            • Gość: absolwentka Re: VI LO Paderek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:58
              Zależy na jakie chcesz iść studia. Ode mnie z rocznika mało kto dostał sie tam
              gdzie chciał. Myśle ze w szkole jest niski poziom. Z pewnością wybrałabym teraz
              Marynke. Co do atmosfery, to z roku na rok coraz gorzej. Nauczyciele są zajęci
              swoimi sprawami i nawiązują słaby kontakt z uczniami. A jak już któremuś sie uda
              i chce coś w szkole zrobić to nie ma zgody dyrektora... Podcinają skrzydła...
              Takie moje zdanie.
              • Gość: tez aboslwentka Re: VI LO Paderek IP: *.icpnet.pl 24.02.07, 20:40
                W 100% się zgadzam! Na studia dostałam się bez najmniejszych kłopotów na te które chciałam ale....tylko i wyłącznie zięki wiedzy którą sama zdobyłam -doświadczenie i np.książki nadobowiązkowe które pochłaniam ogromną ilością a tak to wiedza z 6 na nic mi sie zdała!!!poza tym mam niesmak po idiotycznej maturze!
    • Gość: J&P Re: VI LO Paderek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 15:07
      Jeżeli jesteś fajna i kreatywna to zapraszamy. Wbrew opiniom, że mat-fizy są
      kiepskie, to my i tak uważamy, że Paderek, a zwłaszcza klasa C jest the best.
      ogólnie jesteśmy strasznie zadowolone z wyboru szkoły. Każda klasa jest w swoim
      stylu, ale najlepsze i tak są mat-fizy i mówcie, co chcecie, ale my tej klasy
      nie zamienimy na żadną inną humanistyczną albo biol-chem :)

Warto napewno bo jest zajebiście a czy trudno. to zależy jak się uczysz...
      • Gość: Jag. Re: VI LO Paderek IP: *.icpnet.pl 22.03.07, 21:01
        Uwierz, w żadnej innej szkole nie ma takiej atmosfery jak w paderku :)!
        Osobiście polecam klasę G!
        Szkoda tylko, że przyszli pierwszoklasiści nie doświadczą już lekcji z
        Madame:p..
    • Gość: gosc Re: VI LO Paderek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 00:25
      Paderek jest najlepszy... ja nawet milo (po latach) wos wspomoinam...i po jak
      sie na noszach po korytarzu nosilismy :)
      no i to strzelanie w 306:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka