Dodaj do ulubionych

XLO-Zapraszamy!!!!

30.12.06, 18:39
Zapraszam wszystkich gimnzazjalistów, którzy mają problem z wyborem liceum do
"dziesiątki". Jestem uczniem pierwszej klasy XLO i nie żałuję wyboru(a mogłem
dostac sie do "lepszej" szkoły). Jest u nas naprawdę spoko i, co
najważniejsze-legendarny nauczyciel chemii"sam wiesz kto" nie jest taki zły,
jak o nim mówią. Nie wierzcie w bajki, którymi straszy się dzieci ;)
We are the champions!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kukuryku Re: XLO-Zapraszamy!!!! IP: *.icpnet.pl 31.12.06, 01:04
      ale stronę internetową macie kiepściuchną-jak na XXI wiek
      • sylawia Re: XLO-Zapraszamy!!!! 04.01.07, 20:29
        Strona szkoły akurat najważniejsza nie jest. Nas też to trochę irytuje, że
        żadko działa, ale cóż... nie na stronie, ale w szkole się czas spędza ;) XLO
        jest fajne i warto tam pójść.
        • Gość: kukuryku Re: XLO-Zapraszamy!!!! IP: *.icpnet.pl 05.01.07, 00:33
          ale ortografia też kiepściuchno- rzadko-tak się pisze
          • sylawia Re: XLO-Zapraszamy!!!! 05.01.07, 21:01
            O rety, nie jestem doskonała (jak widać) i też popełniam błędy. Wybacz jeśli
            mój błąd ortograficzny Cię uraził.
    • Gość: panslawizm Re: XLO-Zapraszamy!!!! IP: 213.17.211.* 12.01.07, 14:55
      No nareszcie ktoś kto podziela moje zdanie- On naprawdę nie jest taki zły. "a
      dziesiątka naprawdę jest ekstra, mowie to jako niestety już maturzysta czyli
      człowiek który siedzi tu już trzeci rok. Zapraszam do X.
      • Gość: Uczennica Xlo Re: XLO-Zapraszamy!!!! IP: *.icpnet.pl 09.05.07, 19:25
        Ogólnie jestem uczennicą 2klasy XLO i serdecznie odradzam wszystkim ta szkołe.
        • Gość: agata Re: XLO-Zapraszamy!!!! IP: *.icpnet.pl 10.05.07, 17:51
          A czemu odradzasz ta szkole? ;) Narazie slyszalam same dobre rzeczy, a to chyba
          tez nie dobrze lepiej sie pozniej milo zaskoczyc niz negatywnie zdziwic ;) Ja
          chyba we wrzesniu stane sie uczennica tego LO i nie wiem czy dobrze
          robie...pZDr ;)
          • sylawia Re: XLO-Zapraszamy!!!! 13.05.07, 11:34
            Tak szczerze, to nie chciałam iść do tego liceum. Moim marzeniem był Paderek,
            później III i X. Niestety nie wyszło mi z punktami tak jak tego chciałam...
            Zmianiałam później szkoły na X, XI i XXV. I do X zabrakło mi dokładnie jednego
            punkta. I dostałam się do XXV (bo w XI próg punktowy poszedł w górę
            masakrycznie). Ale w X wystarczy napisać dobre odwołanie i już się jest
            dziesiątkowiczem :D Nie żałuję, że jestem w X. Słyszałam od wielu licealistów,
            że atmosfera w Paderku się popsuła - wyścig szczurów się zrobił. W X LO nie ma
            czegoś takiego (naprawdę!). Atmosfera jest świetna, a ludzie życzliwi. Mamy
            genialnych nauczycieli, np. psor Wawrzynowski od historii (kochany człowiek) :D
            :D Rzecz jasna znajdą się też tacy o których by się chciało zapomnieć... Ale
            wszystko da się przeżyć :):) X LO polecam :)
            • Gość: Obecnie_w_XLO Re: XLO-Zapraszamy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 11:49
              Syla....ale wzruszająca ta odpowiedź..."kochany człowiek" :P
              • sylawia Re: XLO-Zapraszamy!!!! 15.08.07, 12:43
                A co :D Znajdź mi kogoś w XLO kto nie lubi Wawrzyna :D Szczęściarze, którzy
                trafią na jego wychowawstwo. :D:D
                • Gość: Obecnie_w_XLO Re: XLO-Zapraszamy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 17:40
                  No w sumie to masz racje...jego teksty i zachowania dorównują chyba
                  "samawieszkomu", jednak są o niebo bardziej pozytywne:P
                  • Gość: Eti Re: XLO-Zapraszamy!!!! IP: *.icpnet.pl 03.09.07, 16:36
                    Wawrzyn górą! :D Nie wiem jak u was ale u nas na lekcji takie dwie sytuacje
                    były: 1)odpowietrzanie kaloryfera...Jak ktoś tego nie widział nich żałuje...
                    Odpowietrzał przed moja ławką - uwierzcie że byłam... heh zaskoczona;D.. mało
                    powiedziane zaskoczona... wcięło mnie w krzesło... 2) rzucanie zepsutym
                    kalkulatorem do kosza na śmieci (i znowu nie trafił... :D)Wawrzyn ma nieraz
                    trochę cięte odpowiedzi, ale nigdy nie poczułam się przez niego upokorzona...
                    Nie to co z "sami wiecie kim"... A jak tak już zaczeło sie o nauczycielach...
                    jak myślicie..? Kto zasługuje na 2 miejsce po Sami wiecie Kim??
                    Pozdrawiam Dziesiątkowiczów i resztę:)
                    PS Z początku nie byłam zadowolona ze jestem w XLO ... ale teraz? Jestem w III
                    klasie i prócz matury przeraża mnie tylko to że za rok już mnie w XLO nie będzie! ;(
                    • sylawia Re: XLO-Zapraszamy!!!! 05.09.07, 16:38
                      Ja uważam, że zaraz po Sami-Wiecie-Kim, najsłynniejszy w budzie jest
                      WAWRZYN!!!!!!!!!!! <owacje na stojąco!!> Z tą różnicą, że ON z sali 201 jest
                      kwasem żrącym umysły uczniów, a WAWRZYN <owacje!!, owacje!!> jest koooochany!!!
                      :D :D :D :D :D :D Dzisiaj na lekcji miał swobodny dryf po politykach. :D :D
                      Czekam z zniecierpliwieniem na jutrzejszą historię! Profilowani rlz!
                      • Gość: Tygrys Re: XLO-Zapraszamy!!!! IP: *.icpnet.pl 07.09.07, 20:44
                        Jestem w 1 klasie w X i mam poszerzoną historię z Wawrzynem. Już pokochałam jak
                        buja się na krześle...
                        • Gość: sylawia Re: XLO-Zapraszamy!!!! IP: *.icpnet.pl 08.09.07, 12:04
                          Poczekaj, aż mu mapy zaczną spadać z tablicy :D
                          • Gość: Eti Re: XLO-Zapraszamy!!!! IP: *.icpnet.pl 08.09.07, 19:55
                            Albo jak zacznie wypominać panu Zawadzkiemu że mu ową mapę spuł <hahaha>
                            • Gość: Tygrys Re: XLO-Zapraszamy!!!! IP: *.icpnet.pl 08.09.07, 21:47
                              Już nie mogę się doczekać:D
                              • Gość: Obecnie_w_XLO Re: XLO-Zapraszamy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 16:04
                                Zapewniam, że to niezapomniane wrażenia, podobnie jak "odpowietrzanie
                                kaloryferów" albo jakieś dziwne manipulacje przy roletach w jego wykonaniu :D
                                Swoją droga ciekawe, która to pierwsza klasa, bo rozszerzoną historię mają zdaje
                                się przynajmniej dwie, albo trzy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka