Gość: :-) :-) :-) IP: *.tvgawex.pl 16.03.11, 21:14 wiadomosci.onet.pl/kraj/sondaz-polacy-popieraja-rzad,1,4212073,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cch Re: sondaż-Polacy popierają rząd IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.11, 21:40 I co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sondaż-Polacy popierają rząd IP: *.tvgawex.pl 18.03.11, 10:32 Jeśli Polacy naprawdę popierają rząd to muszą być nieżle porąbani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolasa Re: sondaż-Polacy popierają rząd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 17:35 rzeczywiscie trzeba byc porabanym zeby popierac partie ktora reprezentuje zamozna czesc spoleczenstwa ! przeczytalem na innym forum ciekawa wypowiedz i mysle ze warto byscie ja przeczytali /cytat/ "Jestem przedsiębiorcą prowadzę firmę, nigdy bym nie zagłosował na PO średnio rozgarnięta małpa widzi że to jest partia biznesu. To tak jak byście zagłosowali na swoich pracodawców, i wierzyli im że oni zadbają o wasze sprawy. Śmiać mi się chce jak moi pracownicy chwalą się że głosowali na PO porostu ludzie ukręcili sobie bat na własną dupę.Wierząc businessowo-medialnej Spółce "Z Ograniczonym Odpowiedzialnościom" :) w skrócie sp. ZOO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) :-) :-) Re: gaz do góry! IP: *.tvgawex.pl 16.03.11, 21:54 Obecna taryfa na gaz obowiązuje do 31 marca. Koniec terminu ważności aktualnego cennika to doskonały pretekst do wprowadzenia podwyżek. A przynajmniej do podjęcia starań. Jakiś czas temu na taki krok zdecydowało się Polskie Górnictwo Naftowe i Gazownictwo – wystąpiło do Urzędu Regulacji Energetyki z odpowiednim wnioskiem . Jak wcześniej podawali przedstawiciele PGNiG, firma chciała zgody na wprowadzenie jednocyfrowej podwyżki cen gazu, poniżej 10 proc. Okazuje się, że PGNiG podniosło swoje oczekiwania – podaje Parkiet.com za PAP. Jak czytamy, podwyżka może wejść w życie już od początku kwietnia. Aby tak się stało, nowa taryfa musi zostać zatwierdzona do jutra, ale zdaniem Marka Woszczyka, p.o. prezesa URE, "technicznie jest to możliwe". Analiza wniosku PGNiG trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: gaz do góry! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 10:43 a ten znowu swoje chłopie pod iloma nickami ty piszesz ? cch -:) itp itd zauwazyłem juz w kilku watkach że sam ze soba dyskutujesz to choroba jakas czy taki samotny jesteś że gęby nie masz do kogo otworzyć i dlatego tu zanudzasz wiecznie tym gazem cukrem i rządem. Ogarnij sie wiosna idzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) :-) :-) Re: mąke wykupuje cała Polska IP: *.tvgawex.pl 18.03.11, 11:51 ty też ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cch Re: mąke wykupuje cała Polska IP: *.tvgawex.pl 18.03.11, 15:27 sam ze sobą dyskutuje? cch to ja a ten drugi to kto inny POmatołku tuskomatołku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do cch Re: mąke wykupuje cała Polska IP: *.chelmno.mm.pl 18.03.11, 17:05 Przestan wreszcie prymitywny gburze obrazac ludzi , prawde ci napisano pisuarku nie spłukany , rzeczywiśie korespondujesz sam z sobą , to schizofrenia wybierz się do wiadomego lekarza - ale chyba dla ciebie pomoc będzie spóżniona. - Obiektywny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) :-) :-) Re: mąke wykupuje cała Polska IP: *.tvgawex.pl 18.03.11, 18:04 nie kłuć się z cch , bo to ja śle do ciebie uśmieszki .........:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cch Re: mąke wykupuje cała Polska IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.11, 19:04 To jest najlepszy rząd jaki kiedykolwiek rządził polską i żadne pisiory tego nie zmienią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO to fenomen Re: mąke wykupuje cała Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 19:13 obiecywal ! zrobil odwrotnie i jeszcze go chwala :D mam gdzies PIS ale PO zrobilo przekret wieku :D Glosujcie na mnie :) obiecuje zniesienie limitu kilometrow w terenie zabudowanym, zlikwiduje Urzad Skarbowy i PKS, zalegalizuje maryske :)...jak juz wygram to sie na was wypne :D...mam dobrych nauczycieli....Kiedy do was dotrze ze licza sie tylko wasze glosy przy urnie a nie wy sami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) :-) :-) Re: mąke wykupuje cała Polska IP: *.tvgawex.pl 18.03.11, 19:16 oj chyba dzisiaj gorzka herbatka .........zaczynasz oszczędzać ,że tak cukrujesz na forum ,jutro mamusia odetnie ci neta w ramach oszczędzania ! Odpowiedz Link Zgłoś