Dodaj do ulubionych

Instalacja Systemów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 21:08
Witam!
Chciałbym zaoferować Wam instalacje systemu i oprogramowania do komputera, instaluje wlacznie ze wszystkimi programami potrzebnymi do uzytkowania komputera.
Cena w tym wypadku jest mala to 40zl w komisie lub serwisie trzeba dac 2 albo 3 razy tyle.
Obserwuj wątek
    • Gość: :)) Re: Instalacja Systemów IP: *.tvgawex.pl 24.06.11, 00:46
      he he ja to zrobię bez programów potrzebnych do danego komputera
    • Gość: Informatyk Re: Instalacja Systemów IP: 89.231.148.* 24.06.11, 22:48
      A programy masz swoje czy trzeba dostarczyć ? A skoro jesteśmy przy temacie filmy i muzę też wgrywasz ?
      • Gość: Loq Re: Instalacja Systemów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.11, 07:18
        Mam swoje
        • Gość: Loq Re: Instalacja Systemów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.11, 07:23
          No tylko system jakby co trzebaby bylo dostarczyc ale jak by sie nie mialo to bym sobie jakos poradzil
          • Gość: lol Re: Instalacja Systemów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.11, 07:29
            Co ty bredzisz? ostatnio oddawałem komputer do komisu i płaciłem 40zł
            koleś zainstalował mi wszystkie stery,antywira i programy i jaki 2-3 razy tyle
            • Gość: Hobok Re: Instalacja Systemów IP: *.tvgawex.pl 25.06.11, 10:21
              No bo w tych bardzo starych komputerach instalacja kosztuje 40zł.
              • Gość: lol Re: Instalacja Systemów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.11, 13:54
                stary to ty bedziesz
                własnie w starych powinno byc drożej bo instaluje się dłużej i brak supportu już pod starsze komponenty.
                • Gość: haha Re: Instalacja Systemów IP: *.play-internet.pl 25.06.11, 14:24
                  haha....ale dobre....a co to czy stary czy nowy komputer...jak Ty tak instalujesz te systemy jak tłumaczysz, że w starych komputerach jest taniej to wybacz....
                  Po 1 i komis i serwis bierze za to 50 zl więc szału nie robisz....a poza tym pewnie też możesz wystawiać faktury albo paragony... a jak nie to podaj namiary na Ciebie to już na pewno nie będziesz tego robił bo skarbówka się za Ciebie zabierze.....przestań bajki opowiadać i naciągać ludzi....
    • Gość: ktoś Re: Instalacja Systemów IP: *.play-internet.pl 25.06.11, 14:57
      a leoparda też instalujesz specjalisto :P ?
      • Gość: Loq Re: Instalacja Systemów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.11, 15:23
        Nie specjalizuje sie w systemach appl'e
        • Gość: ktos Re: Instalacja Systemów IP: *.play-internet.pl 25.06.11, 17:27
          to co z Ciebie za informatyk?
    • Gość: szałuniema Re: Instalacja Systemów IP: *.swiecie.vectranet.pl 25.06.11, 20:53
      wierzę ci że potrafisz dużo ale nie radzę się w to bawić jako osoba fizyczna. Skarbówka prędzej czy później rozliczy się z tobą za ten interes. Teraz nawet na allegro nie możesz sprzedać nędznych "gaci po tacie" bez zakładania działalności gospodarczej, przekonałem się o tym na własnej skórze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka