gosc-1290 01.08.11, 13:36 Jak sa wyprawiane nad jeziorem starogrodzkim??Miał ktos po zmianie wlasciciela?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Wesele IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.11, 14:43 jest tam teraz dużo lepiej pod wzgledem obsługi i jedzenia niz wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktuus Re: Wesele IP: *.chelmno.mm.pl 01.08.11, 16:46 wszedzie byle nie na Podgornej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Wesele IP: *.chelmno.mm.pl 02.08.11, 10:38 Szkoda słów.Tragedia.Nigdy więcej tam nie pójdę na żadno wesele byłem na 2 w czerwcu i wyszedlem glodny z obu.mięso zimne szkoda kasy.polecam zajazd pomorski w stolnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wesele IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.11, 11:17 zgadzam się tragedia!! byłam tam na weselu w zeszłym roku i było naprawdę bardzo fajnie wszyscy byli zadowoleni natomiast w tym roku również zagościłam tam jako gość i poprostu jakaś masakra nawet ziemniaków brakował przy obiedzie co do obsługi to wiele do życzenia jedzenia bardzo mało, niedoprawione no ale cóż dowiedziałam się póżniej, że w kuchni robią sprzątaczki z hotelu to co można wymagać. Otoczenie ładne ale sala nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś