Dodaj do ulubionych

POZ Chełmno

IP: *.tvgawex.pl 26.01.15, 08:32
Godz. 8.05 telefon do przychodni dla dorosłych - nie ma miejsc, pani odpowiada że na jutro lub pojutrze może mnie zarejestrować, albo mogę się zapytać czy przyjmie mnie pani kierownik. Dzwonie do poradni dziecięcej aby zarejestrować córkę a tam to samo - że na jutro.
Ludzie co się dzieje! Czy trzeba się raz w tygodniu zarejestrować z wyprzedzeniem bo być może zachoruję?
Obserwuj wątek
    • Gość: aa Re: POZ Chełmno IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.01.15, 09:33
      Ostatnio lekarz przyjmowal od 15 a ja od 8 dzwonilam a tam ciagle zajete... Wkoncu gdy sie do dzwonilam o godz 9.30 to mial juz komplet pacjentow a na nastepny dzien niby nie rejestruja. Masakra..
      • Gość: gosc Re: POZ Chełmno IP: *.chelmno.mm.pl 26.01.15, 10:49
        To nie tylko w POZ jest tak moje dzieci lecze w Twoim Lekarzu dzis od godziny 7.30 jest ciagle zajete albo nikt nie odbiera albo poprostu brak wogole polaczenia.Dziecko jest chore i jak tu mam sie z nim udac do lekarza.Ale szefostwo nie widzi w tym problemu.Dla mnie to jest chore.A jak sie czlowiek zezlosci i wygarnie um prawde to Panie w rejstracji powiedza ze juz nie ma miejsc ze trzeba bylo sie z samego rana rejestrowac i ze one,sie nie rozerwia.A ja,nie wierze ze o tej godzinie ludzie,nadal sie,rejstruja.!!!!
    • Gość: ??? Re: POZ Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.15, 13:59
      Wstań, i idź a zobaczysz ilu jest chętnych do lekarza!
      • mniam57 Re: POZ Chełmno 26.01.15, 15:31
        to prawda ja z twojego lekarza sie przenioslam bo tam koszmar sie dodzwonic a dostac sie do lekarza koszmar a w szpitalu dostalam sie narazie bez problemu
    • Gość: Pat Re: POZ Chełmno IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.01.15, 14:36
      W przychodni w Szpitalu nigdy nie mamy problemu z zarejestrowaniem się do lekarza, zawsze kiedy zadzwonię jest miejsce. I najważniejsze,idąc tam nie siedzę w kolejce i nie czekam wielu godzin na wizytę tylko jestem umówiona na godzinę powiedzmy 8:50 to o tej godzinie wchodzę do lekarza.
      • mniam57 Re: POZ Chełmno 26.01.15, 15:36
        zgadzam sie ja tez mam godzine i w chodze a nie czekan w kolejkach
    • Gość: ??? Re: POZ Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.15, 10:46
      Wszyscy do POZ w szpitalu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka