Dodaj do ulubionych

Żłobek Miś

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.08.17, 17:05
Ostrzegam rodziców przed tym żłobkiem . Młoda opiekunka przy kości już kilkurotnie wymierzała sprawiedliwość dzieciaczkom a jak ktoś spojrzał to udawala ze wszystko Ok. Radze pani zmienić zawód skoro dziecko panią denerwuje. Kilkukrotnie to miało miejsce i To mnie przekonało aby swoje pociechy oddać dalej ale nie będą narażone na osobę która powinna zostać strażnikiem w areszcie a nie opiekunka
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Żłobek Miś IP: *.dynamic.mm.pl 09.08.17, 17:39
      Czy to znaczy, że strażnik w areszcie może bezkarnie bić??? Proszę się zastanowić, zanim coś napiszesz rodzicu !!!!
      • Gość: Anonim Re: Żłobek Miś IP: *.play-internet.pl 09.08.17, 17:42
        ale osoby będące w areszcie chyba bardziej zasłużyły na lanie niż niemowlęta lub dzieciaczki 2 letnie nie uważasz ? Chyba Ania odsiedziała kilka paczek skoro tak broni aresztantów
        • Gość: Ja Re: Żłobek Miś IP: *.dynamic.mm.pl 09.08.17, 18:04
          Nikt nie ma prawa bić nikogo, bez przyczyny, nawet strażnik aresztowanych!!!!!!!!!!!!!!!!!Takie moje zdanie. A jeśli jesteś świadkiem, to zgłoś incydent odpowiednim służbom a nie oczerniasz na forum w dodatku anonimowo!!!!!
    • Gość: Kala Re: Żłobek Miś IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.08.17, 12:09
      Noooo jakby obce babsko uderzyło moje dziecko, to nie reczylabym za siebie !!!!
      • Gość: mama Re: Żłobek Miś IP: *.dynamic.mm.pl 10.08.17, 12:36
        Papierowi bohaterowie- zamiast straszyć - co bym to nie zrobił lub wkraczać na więzienny teren o którym macie zielone pojęcie, pokażcie przykłady z Misia , że czas skończyć z bytnością tam tej przypakowanej opiekunki.
        • Gość: Kala Re: Żłobek Miś IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.08.17, 09:27
          Nic nie strasze, tylko sie wypowiadam ! Po to jest forum! Moje dziecko do zlobka nie chodzi, wiec chyba nie bede szukac JAKIEJS pani i rozwiazywac za kogos problemow. Moj komentarz insynuuje, ze zrobilabym porzadek z ta opiekunka I to raz dwa.
    • Gość: Ewa Re: Żłobek Miś IP: *.dynamic.mm.pl 10.08.17, 12:55
      To zrób coś z tym kozaku internetowy a nie piszesz na forum, przecież o dzieci chodzi?!
    • Gość: Magda Re: Żłobek Miś IP: *.dynamic.mm.pl 10.08.17, 17:40
      Moja córka chodzi do żłobka Miś już ponad rok. Zarówno jak ja i moja córka jesteśmy bardzo zadowolone z opieki. Córka z chęcią chodzi do żłobka, a jest w nim ponad 9 godzin dziennie. Wiadomo, jak każde dziecko ma swoją ulubioną ciocię :) Podoba mi się, że dzieci wychodzą na spacery. Ja mogę śmiało polecić żłobek Miś :)
    • zlobekmis Re: Żłobek Miś 10.08.17, 20:48
      Jestem dyrektorką żłobka "Miś" i dziwi mnie bardzo taka opinia o opiekunce i samym żłobku. Jestem tam codziennie i obserwuję co się tam dzieje. Nie zauważyłam, żeby choćby jedna opiekunka podniosła rękę na dziecko, a jeżeli podniesie głos, aby dziecko nie zrobiło sobie krzywdy, ponieważ wypowiedziane ostrzeżenie po cichu, nie dotrze, bądź będzie zignorowane, to chyba nie jest powód, aby takie opinie wydawać. Jak do tej pory nie zrezygnowali żadni rodzice przed upływem umowy lub pójściem dzieci do przedszkola. Wręcz przeciwnie, dzieci nie chcą wychodzić do domu. Gdyby czuły się jak w więzieniu i takie krzywdzone, to chyba tak by nie było. Jeżeli mama "gość" ma tak złe opinie, to chyba jestem pierwszą osobą, którą powinna o tym poinformować. Poza tym odwaga cywilna jakoś nie pozwala jej przyznać się z nazwiska? Czyżby zapomniała adresu i numeru telefonu, aby się ze mną skontaktować?
      • Gość: gość Re: Żłobek Miś IP: *.play-internet.pl 11.08.17, 08:43
        Brawo pani dyrektor. Mam dziecko w żłobku MIŚ i jest dokładnie tak jak pani napisała. Szczerze ... na miejscu osoby której rzekomo zarzuca się czynności, powinno się skierować sprawę do prokuratury w związku z pomówieniem.
    • Gość: erata Re: Żłobek Miś IP: 89.191.154.* 11.08.17, 09:08
      Ja mam moje dziecko w "Bajce" koło inter-marche. Dziecko słysząc że idzie do przedszkola to aż samo wyrywa za drzwi i jak najszybciej chce tam dotrzeć. Polecam.
    • Gość: Aniag Re: Żłobek Miś IP: *.play-internet.pl 16.01.19, 18:48
      Mój syn był zapisany do żłobka Miś. Chodziliśmy na zajęcia adaptacyjne po południu, gdy była właścicielka i niby w miarę było ok. Pewnego dnia wybrałam się do południa, aby dziecko poznało inne panie. Muszę przyznać, że to co tam przeżyłam to masakra jakaś. Rzeczywiście moim zdaniem młoda pani w ogóle nie nadaje się do dzieci. Wyszłam ze łzami w oczach. Przez tydzień musieliśmy znaleźć opiekunkę, ale tam nigdy nie wrócę i nikomu nie polecę tej placówki.
      • Gość: Olga556 Re: Żłobek Miś IP: *.tvgawex.pl 16.01.19, 21:37
        A co Pani tam przeżyła ? Proszę o odpowiedź. Takie sytuacje trzeba nagłośniac.
      • Gość: Gosc Re: Żłobek Miś IP: *.bredband.comhem.se 17.01.19, 17:04
        Ale z ciebie chora kobieta jesli widzialas ze cos zlego sie dzieje to powinnas to zglosic zeby innym dzieciom nic zlego sie nie.stalo a nie zabralas swoje i czesc teraz ploty rozsiewasz
        • Gość: Aniag Re: Żłobek Miś IP: *.play-internet.pl 21.01.19, 19:37
          A skąd wiesz, że nic z tym nie zrobiłam? I to nie są ploty, gdybym nie widziała to bym nie pisała.
    • beta.0 Re: Żłobek Miś 16.01.19, 19:22
      Zanim zacznie się dyskusja za lub przeciw placówce Mis, należało konkretnr uwagi zgłosić dyrektorce, a tylko w przypadku braku odezwu można tu się ewentualnie poskarżyć - ale z konkretami, a nie za winkla = może coś wyjawie, a może nie. Bądźmy dorośli i odpowiedzialni za to co piszemy.
      • Gość: wojt Re: Żłobek Miś IP: *.dynamic.mm.pl 17.01.19, 19:06
        Nasz dzieciak był w Misiu przez dwa lata ... NIGDY nie można było niczego zarzucić. Chore podejście krytykantki i tyle.
        • Gość: Zzzzzz Re: Żłobek Miś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.19, 22:47
          Ja jako mama dziecka które uczęszczało do tego żłobka tez nie byłam z niego zadowolona i zabrałam z tamtąd dziecko. A osoba pisząca ze ten kto napisał post to chore podejście krytykantki to raczej sama powinna się nie udzielać. Z tego co wiem to każdy ma prawo do wypowiedzi na dany temat a jak się coś komuś nie podoba to od razu wyzywa ubliża.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka