Gość: XxX IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.04, 19:50 Piszcie co sadzicie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Recznik Re: PKS CHEŁMNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 20:00 Wspaniale autobusy z wielkimi gs-owskimi kierownicami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dojezdzajaca Re: PKS CHEŁMNO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 18:24 to jest przegiencie zeby na jakies krotkie trasy dawac jakies lepsze a-busy!!! a na trasie np torun chelmno i na odrot takie stare dziurawe i wogole....i kierowcy powinni byc milsi:) ale i sa tacy ja np kierowa warszawiaka taki sympatyczny pan:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) Re: PKS CHEŁMNO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 18:29 popieram wspanialy jest ten pan z warszawiaka...ach barzdzo mily i uroda tez nie grzeszy...ale dali jakiego mlodego kolege slawka s taki burak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batman Re: PKS CHEŁMNO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 11:31 fajki na sztuki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfm Re: PKS CHEŁMNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 19:08 Bardzo ciekawy temat poruszacie, otóż jeżdżę Pks Toruń w kierunku Bydgoszcz- Chełmno i z powrotem na różnych kierowców trafiałem lepszych gorszych ale najlepszy jest ten ze starego Ikarusa, bardzo niesympatyczny, odpychający i te jego okulary przeciwsłoneczne!!! Trafiłem też na takiego w wymiętym sweterku jakby go z gardła komuś wydzierał przed chwilą tak samo wyglądał on sam był po prostu wczorajszy. Autobusy te z pozostawiają wiele do życzenia szczególnie te Ikarusy dwa jeden miejski, drugi "turystyczny" hehehe a jeszcze taki zielony ten to jets mistrzostwo świata i takie g.... wożą ludzi to zakrawa na kpinę a ceny to już wogóle wolę jechać Pks Bydgoszcz niż "toruńskim". Bydgoski jest tańszy i przyjemniejszy a i obsługa jest inna i schludniejsza. To narazie tyle jak coś zauważę ciekawego to jeszcze napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GFM Re: PKS CHEŁMNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 21:49 Oj chyba przestaliście jeżdzić autobusami, a ja dziśiaj widziałem Ikarusa "miejskiego" na dworcu w Bydgoszczy żenada !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokos Re: PKS CHEŁMNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 15:44 kierowcy naszych autobusów to może i nie są najpiękniejsi ale nie o to chodzi rzecz w tym że niektórzy z nich to prawdziwe świnie chodzi mi o fakt że teraz gdy jest tak zimno oni nie włączają ogrzewania i ludziska marzną ,oczywiście nie tyczy się to wszystkich kierowców niektórzy z nich to całkiem mili ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA82 Re: PKS CHEŁMNO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 12:52 JEŻDŻĘ CO WEEKEND NA TRASIE CHEŁMNO-BYDGOSZCZ I OWROTNIE... RÓŻNE RZECZY WIDZIAŁAM I SŁYSZAŁAM PRZEZ TE 4 LATA...ZA DUŻO BY O TYM PISAĆ. ALE NAJFAJNIEJSZE JEST TO, ŻE JAK OSTATNIO POPROSIŁAM "BYDGOSZCZ STUDENCKI" TO JEDEN TAKI Z TATUAŻEM ZJE**Ł MNIE, ŻE SIĘ NIE MÓWI STUDENCKI TYLKO UCZNIOWSKI I MŁODZIEŻOWY....?!? FAJNIE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korzystacz pks Re: PKS CHEŁMNO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 19:55 pozdrowienia dla Magdy kasjerki,bardzo sympatyczna dziewczyna.Uroda idzie w parze z fajnym(chyba) charakterem.podzrawiam Odpowiedz Link Zgłoś