Gość: ludzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 19:25 no wlasnie zadaje sobei to pytanie ale nie wiem jak na nie odpowiedziec. moze to jest jakis wspaniale uczucie, bo wg mnie to jest raczej bol smutek strach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: czym jest milosc IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 19:29 Widzę, że tak samo kojarzymy sobie miłość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja2 Re: czym jest milosc IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 21:38 Dokładnie... zgadzam sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: czym jest milosc IP: 81.210.32.* 23.07.05, 14:09 Niby miłośc jest czymś wielkim!A przeznią sie najbardziej cierpi!Bo to miłosć rani i życie chrzani!A niby to jest coś wielkiego!No baaa miłość to wielka rzecz ale zalezy jak ją odbieramy!Dla jednych jest to coś wspaniałego coś czego nieda sie opisać bo to jest take fajne!a dla jednych to ból to coś o czym słyszyć niechcą zranione serca!Mym zdaniem miłości nieda sie opisać!I czym ona jest to każdy znas sie przekona prędzej czy póżniej!Ale Warto jest kochać i być kochanym!I sądze że Miłość to piękne słowo które tak wiele znaczy i tak wiele może zrobić z człowiek!Miłosć jest to coś niezwykłego dla jednych jest dobrem dla jednych złem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: czym jest milosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 21:53 to zalezy jaka jest milosc, jak wzajemna to jest uczucie bardzo wspaniale, mile przyjemne daje czlowiekowi szczescie ale jesli jedna odoba kogos kocha a druga tego nie odwzajemnia to daje to bol smutek łzy i nie szczescie ja akuart jestem w tej pierwszej milosci szczesliwej...i kazdemu tego zycze!pozdrówka papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: czym jest milosc IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 22:59 nie ma czegos takiego jak milosc. to tylko wymysl poetow i mezczyzn, bo chca miec kobiete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Child of Hate Re: czym jest milosc IP: 81.210.32.* 19.06.05, 12:37 Przeciwieństwo nienawiści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochana Re: czym jest milosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 12:44 ten kto sotka prawdziwa milosc swego zycia zmieni zdanie na pozytywne. tylko czlowiek, ktory zaznal prawdziwej milosci wie czym ona jest i wie ze jaet wspaniala chociaz nie zawsze musi sie dobrze ukladac... (ale to sa wlasnie uroki) milosci nie da sie opisac i odpowiedziec czym ona jest. o milosc nie nalezy pytac (bo to nie rzecz)milosc trzeba czuc- a wtedy dowiesz sie czym ona jest. p.s. ja zaznaje milosci i jestem bardzo szczesliwa........ Odpowiedz Link Zgłoś
shiwa_91 Re: czym jest milosc 19.06.05, 18:37 Miłość to dobro ...szczęście...poczucie bezpieczeństwa...zrozumienie i bliskość drugiej osoby ............... Ale miłość to także smutek...strach...zazdrość i uczucie ,które w większośći przypadków zamienia się w ....NIENAWIŚĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmurka Re: czym jest milosc IP: 81.210.32.* 19.06.05, 20:13 OBŁEDEM I PARANOJĄ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochana Re: czym jest milosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 09:47 Miłość to uczucie ktore powinien zaznać kazdy czlowiek kazdy z nas stwozony jest do milosci i kazdy pragnie byc kochanym na cale zycie ...nia zawsze jest to mozliwe lecz gdy bardzo sie tego pragnie to napewno zazna tej rozkoszy to prawda ze gdy rozstaniesz sie z kims bliskim po dlugim czasie to boli...ale ma sie swiadomosc tego ze chdz raz w zyciu doswiadczylo sie czegos tak pieknego czym jest MIŁOŚĆ!!!Sama kocham i jestem kochana wiec wiedzcie ze to jest to i warto pamietac ze milosc to nie tylko łóżko ale i zaufanie i rozumienie sie na wzajem i to jest to pozdro dla was i zycze szczescia w milosci!!!Ps.pozdro dla mojego miśka Kamila L KOCHAM CIE skarbie!!!pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stereo Re: czym jest milosc IP: 81.210.32.* 21.06.05, 15:11 Happysad - zanim pójde , swoista definicja miłości , polecam "kiedy jedno spada w dół drugie ciągnieje ku górze" pamiętajcie o tym ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radazzz Re: czym jest milosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 13:33 You were my sun, you were my earth but you didnt know all the ways I loved you, no So you took a chance, made other plans But I betcha didnt think that they would come crashin down, no You dont have to say, What cha did I already know, I found out from HIM now theres just no chance with you and me there will never be dont it make you sad about it you told me you love me Why did you leave me all alone now you tell me you need me When you call me on the phone Girl I refuse you must have me confused with some other guy the bridges were burned now its your turn,To cry Cry me a river Cry me a river er er cry me a river cry me a river er er YA YA You know that they say somethings are better left Unsaid It wasnt like you only talked to him And you know it (Dont act like you dont know it) all of these things people told me keep messin with my head shoulda been honesty then you may not have thought it You dont have to say, What cha did I already know, I found out from HIM now theres just no chance with you and me there will never be done it make you sad about it you told me you love me Why did you leave me all alone (all alone) now you tell me you need me When you call me on the phone ( call me on the phone) Girl I refuse you must have me confused with some other guy (not like them baby) the bridges were burned now its your turn to cry So Cry me a river Cry me a river er er cry me a river cry me a river er er YA YA Oh The damage is done So i guess i be leavin Oh The damage is done So i guess i be leavin Oh The damage is done So i guess i be leavin You dont have to say, What cha did I already know, I found out from HIM now theres just no chance with you and me there will never be dont it make you sad about it So Cry me a river Cry me a river er er cry me a river cry me a river er er cry me a river cry me a river........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czym jest milosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 01:58 Powiem tak nie kocham juz... ale kochalem i bylem kochany... i naprawde warto!!!!........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: czym jest milosc IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 09:18 milosc jest wspaniala.Dzięki niej patrzymy na świat przez różowe okulary.Wiemy że nie jesteśmy sami i zawsze możemy liczyć na tą drugą osobę.czujemy się kochani, uwielbiani, potrzebni i dla kogoś atrakcyjni.Pozdrowienia dla wszystkich zakochanych.Kocham cię Łukasz:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dark Sidious Re: czym jest milosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 12:00 milosc to wiem ze to napewno bol nie polecam nikomu takiego bolu ale i tak wszycy sie w to pakuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeee Re: czym jest milosc IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 13:15 miłość to uczucie głupie - zaczyna się na ustach, a kończy na ..... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mongoe Re: czym jest milosc IP: 81.210.32.* 23.06.05, 14:02 Miłości nie da się zdefiniować... jest to uczucie tak złożone, na które składa się tyle innych odczuć, że tylko ten kto POKOCHA i i zostanie POKOCHANY wie, że to jest po prostu TO!! ktoś tu wcześniej dobrze napisał... - miłości nie da się opisać, Ją trzeba czuć! Ja KOCHAM i jestem Kochana :D to najpiękniejsze uczucie... ale to nie tak ze przez cały czas masz w brzuszku motylki i chodzisz z głową w chmurach... są upadki i są wzloty, raz jest lepiej raz gorzej! ważne zeby mieć swiadomość tego, że nie jesteś SAM, że jest KTOŚ na kim możesz polegać w każdej, nawet najtrudniejsze sytuacji...chćby nie wiem jak było źle...cokolwiek zrobisz nie tak... jest KTOŚ kto, Cię nie opuści a będzie wspierał i starał się zrozumieć! :D będzie dla Ciebie także partnerem jak i przyjacielem, -a " przyjecielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko, a mimo to nie przestaje Cię kochać..." dla mnie kimś TAKIM jest Marcin:* i jestem MU za to wdzięczna niesamowicie :D ....."... dziękuję Ci po prostu za to, że jesteś [...]- za to, że to czego pojąć nie mogę- nie jest nigdy złudzeniem...".... KOCHAM CIEBIE SKARBKU :*** pozdrawiam wszystkich! a i pamiętajcie, że przed tą prawdziwą miłościa, pisaną przez duże M...jest wiele innych małych, tak zwanych zielonych miłości, które są pewnym przygotowaniem do przyjęcia prawdziwego uczucia...często są one bolesne i tak jak tu niektórzy pisali pozostaje po nich ból- co daje poczucie , ze tak tylko wygląda "miłość"...ale na każdego przychodzi czas- prędzej czy później... heh.... " i nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości czy pierwsza jest ostatnią czy ostatnia pierwszą " Odpowiedz Link Zgłoś
cichy015 Re: czym jest milosc 19.07.05, 16:42 Ładnie to ujełaś.A ja napisze tak : KOCHAC TO NIE ZNACZY PIEKNE SŁOWA KOCHAĆ TO NIE ZNACZY SIĘ CAŁOWAĆ KOCHAĆ TO NIE ZNACZY CHODZIC ZA RĘCE KOCHAC TO ZNACZY.................... NO WŁASNIE CO ZNACZY ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczuszka_cch Re: czym jest milosc 22.07.05, 21:38 KOCHAC TO ZNACZY ODDAC SWE SERCE :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: czym jest milosc IP: 81.210.32.* 26.06.05, 20:01 Miłość przychodzi z czasem! Miałam kiedyś kilku chłopaków, wydawało mi się, że ich kocham ... ale dopiero teraz kiedy jestem z Tomusiem moim Kochanym, uświadomiłam sobie, że kocham po raz pierwszy! Kocham, jestem kochana.Mam wsparcie, zrozumienie, ciepło, przyjazną dłoń, pomoc w potrzebie! I to jest właśnie miłość! Trzeba znaleźć tą drugą połowę! Tak jak to ja zrobiłam! Pozdrowienia dla wszystkich zakochanych! :D i dla tych niezakochanych też, aby w końcu znaleźli swoją prawdziwą miłość! Nie bójcie się tego! Dajcie się ponieść!::) MIŁOŚCI nie da się opisać! Tomuś Kocham Cię ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dark Sidious Re: czym jest milosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 20:10 Clint Mansell/Kronos Quartet === SUMMER - Overture Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: czym jest milosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:44 "miłość to poetyckie określenie pożądania, ale pożądanie nie mające w sobie nic z poezji nie jest godne nazywać się miłością!" Odpowiedz Link Zgłoś
farmazoon Re: czym jest milosc 19.07.05, 15:13 Odpowiedzią na najskrytsze marzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cichy015 Re: czym jest milosc 21.07.05, 19:07 Witam. Nikt wiecej z forumowiczów nie wie czym jest miłość ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: czym jest milosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 21:14 MIŁOŚC jest jak sraczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: czym jest milosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 21:37 Miłosc to dosc dziwne uczucie czasami potrafi bardzo uszczesliwic,ale zdaza sie i tak ,ze bardzo rani>Mimo tego nie wyobrazam sobie zycia bez miłosc<3 Odpowiedz Link Zgłoś
kaczuszka_cch Re: czym jest milosc 22.07.05, 21:41 "milosc jest wtedy, gdy po 40 latach budzisz sie kolo tej samej kobiety, a wieczorem nie zasniesz, dopoki nie dotkniesz jej brzucha" jakos tak to szlo, nie pamietam, ale bardzo mi sie spodobalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SamotnyOrzeszek Re: czym jest milosc IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 21:58 jak ja zazdroszcze wszystkim, ktorzy sa szczesliwie zakochani... =// Gratuluje!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: czym jest milosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 21:54 miłość to piękne uczucie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzywdzona Re: czym jest milosc IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 27.07.05, 11:43 Miłość to wspaniałe uczucie najważniejsza jest pierwsza miłość ta jedyna nie zapomiana.Nie jestem juz z chłopakiem rok ale jak go widzę to automatycznie nogi mi się uginają i robi mi się gorąco.Co prawda po zerwaniu z nim chodziłam z pewnym chłopakiem ale zrozumiałam ze kocham tylko tego jedynego POZDRAWIAM CIĘ KOTKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: online Re: czym jest milosc IP: 81.210.32.* 23.07.05, 20:21 jak czytam niektóre wypowiedzi to ze wzruszenia łezka mi się zakręciła, chcę jednak przypomnieć , bo ciągle jest mowa o miłości pomiędzie mężczyzną a kobietą, lecz kochac mozna na inne sposoby!!! kochac czyli troszczyć się o dobro innych, ja kocham moją mame, pomyslcie może teraz wasze mamy siedza same, mają problemy, może czują się samotne? wystarczy czasem dobre słowo.. mamo jak się czujesz? i to jest okazywanie miłości.. no i pełno jest jeszcze takich drobiazgów, najpiękniejsza miłość jest bezinteresowna!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kinia_88 Re: czym jest milosc 27.07.05, 10:00 nie ma chyba miłości ... na początku jest zauroczenie, a później tylko przywiązanie do tej drugiej osoby !!! Pozdro !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: czym jest milosc IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 27.07.05, 11:46 Miłość jest piękna, Gdy zyć się umie, Gdy jedno serce , Drugie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McCoy_king Re: czym jest milosc IP: 81.210.32.* 27.07.05, 15:32 a wg mnie to milosc jest pieknym uczuciem ale jesli moze sie dalej rozwijac i jest odwzajemniana...bo jesli tak nie jest...to chyba kazdy wie jak jest....:(: (:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <> Re: czym jest milosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 22:26 miłość powoduje,że najmniejsze drobiazgi wzbudzają w nas nadzieję,że choć cały świat się wali my jesteśmy bezpieczni, że zawsze nas ktoś przytuli! Odpowiedz Link Zgłoś