Dodaj do ulubionych

czym jest milosc

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 19:25
no wlasnie zadaje sobei to pytanie ale nie wiem jak na nie odpowiedziec. moze
to jest jakis wspaniale uczucie, bo wg mnie to jest raczej bol smutek
strach...
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: czym jest milosc IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 19:29
      Widzę, że tak samo kojarzymy sobie miłość
      • Gość: Ja2 Re: czym jest milosc IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 21:38
        Dokładnie... zgadzam sie!
        • Gość: Sandra Re: czym jest milosc IP: 81.210.32.* 23.07.05, 14:09
          Niby miłośc jest czymś wielkim!A przeznią sie najbardziej cierpi!Bo to miłosć
          rani i życie chrzani!A niby to jest coś wielkiego!No baaa miłość to wielka
          rzecz ale zalezy jak ją odbieramy!Dla jednych jest to coś wspaniałego coś czego
          nieda sie opisać bo to jest take fajne!a dla jednych to ból to coś o czym
          słyszyć niechcą zranione serca!Mym zdaniem miłości nieda sie opisać!I czym ona
          jest to każdy znas sie przekona prędzej czy póżniej!Ale Warto jest kochać i być
          kochanym!I sądze że Miłość to piękne słowo które tak wiele znaczy i tak wiele
          może zrobić z człowiek!Miłosć jest to coś niezwykłego dla jednych jest dobrem
          dla jednych złem!
      • Gość: mika Re: czym jest milosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 21:53
        to zalezy jaka jest milosc, jak wzajemna to jest uczucie bardzo wspaniale, mile
        przyjemne daje czlowiekowi szczescie ale jesli jedna odoba kogos kocha a druga
        tego nie odwzajemnia to daje to bol smutek łzy i nie szczescie ja akuart jestem
        w tej pierwszej milosci szczesliwej...i kazdemu tego zycze!pozdrówka papa
        • Gość: hmmm Re: czym jest milosc IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 22:59
          nie ma czegos takiego jak milosc. to tylko wymysl poetow i mezczyzn, bo chca
          miec kobiete.
          • Gość: Child of Hate Re: czym jest milosc IP: 81.210.32.* 19.06.05, 12:37
            Przeciwieństwo nienawiści
    • Gość: zakochana Re: czym jest milosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 12:44
      ten kto sotka prawdziwa milosc swego zycia zmieni zdanie na pozytywne. tylko
      czlowiek, ktory zaznal prawdziwej milosci wie czym ona jest i wie ze jaet
      wspaniala chociaz nie zawsze musi sie dobrze ukladac... (ale to sa wlasnie
      uroki) milosci nie da sie opisac i odpowiedziec czym ona jest. o milosc nie
      nalezy pytac (bo to nie rzecz)milosc trzeba czuc- a wtedy dowiesz sie czym ona
      jest. p.s. ja zaznaje milosci i jestem bardzo szczesliwa........
      • shiwa_91 Re: czym jest milosc 19.06.05, 18:37
        Miłość to dobro ...szczęście...poczucie bezpieczeństwa...zrozumienie i bliskość
        drugiej osoby ...............
        Ale miłość to także smutek...strach...zazdrość i uczucie ,które w większośći
        przypadków zamienia się w ....NIENAWIŚĆ.
        • Gość: chmurka Re: czym jest milosc IP: 81.210.32.* 19.06.05, 20:13
          OBŁEDEM I PARANOJĄ!!!
          • Gość: zakochana Re: czym jest milosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 09:47
            Miłość to uczucie ktore powinien zaznać kazdy czlowiek kazdy z nas stwozony
            jest do milosci i kazdy pragnie byc kochanym na cale zycie ...nia zawsze jest
            to mozliwe lecz gdy bardzo sie tego pragnie to napewno zazna tej rozkoszy to
            prawda ze gdy rozstaniesz sie z kims bliskim po dlugim czasie to boli...ale ma
            sie swiadomosc tego ze chdz raz w zyciu doswiadczylo sie czegos tak pieknego
            czym jest MIŁOŚĆ!!!Sama kocham i jestem kochana wiec wiedzcie ze to jest to i
            warto pamietac ze milosc to nie tylko łóżko ale i zaufanie i rozumienie sie na
            wzajem i to jest to pozdro dla was i zycze szczescia w milosci!!!Ps.pozdro dla
            mojego miśka Kamila L KOCHAM CIE skarbie!!!pa pa
            • Gość: stereo Re: czym jest milosc IP: 81.210.32.* 21.06.05, 15:11
              Happysad - zanim pójde , swoista definicja miłości , polecam

"kiedy jedno spada w dół
              drugie ciągnieje ku górze"

pamiętajcie o tym ...
    • Gość: radazzz Re: czym jest milosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 13:33
      You were my sun, you were my earth
      but you didnt know all the ways I loved you, no
      So you took a chance, made other plans
      But I betcha didnt think that they would come crashin down, no

You dont have to say, What cha did
      I already know, I found out from HIM
      now theres just no chance
      with you and me
      there will never be
      dont it make you sad about it

you told me you love me
      Why did you leave me all alone
      now you tell me you need me
      When you call me on the phone

Girl I refuse
      you must have me confused with some other guy
      the bridges were burned
      now its your turn,To cry

Cry me a river
      Cry me a river er er
      cry me a river
      cry me a river er er
      YA YA

You know that they say somethings are better left Unsaid
      It wasnt like you only talked to him
      And you know it
      (Dont act like you dont know it)
      all of these things people told me
      keep messin with my head
      shoulda been honesty
      then you may not have thought it

with you and me
      there will never be
      done it make you sad about it

you told me you love me
      Why did you leave me all alone (all alone)
      now you tell me you need me
      When you call me on the phone ( call me on the phone)

Girl I refuse
      you must have me confused with some other guy (not like them baby)
      the bridges were burned
      now its your turn to cry

So
      Cry me a river
      Cry me a river er er
      cry me a river
      cry me a river er er
      YA YA

Oh
      The damage is done
      So i guess i be leavin

Oh
      The damage is done
      So i guess i be leavin

Oh
      The damage is done
      So i guess i be leavin

with you and me
      there will never be
      dont it make you sad about it

So
      Cry me a river
      Cry me a river er er
      cry me a river
      cry me a river er er
      cry me a river
      cry me a river...........
    • Gość: ja Re: czym jest milosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 01:58
      Powiem tak nie kocham juz... ale kochalem i bylem kochany... i naprawde
      warto!!!!........
      • Gość: kaśka Re: czym jest milosc IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 09:18
        milosc jest wspaniala.Dzięki niej patrzymy na świat przez różowe okulary.Wiemy
        że nie jesteśmy sami i zawsze możemy liczyć na tą drugą osobę.czujemy się
        kochani, uwielbiani, potrzebni i dla kogoś atrakcyjni.Pozdrowienia dla
        wszystkich zakochanych.Kocham cię Łukasz:*
    • Gość: Dark Sidious Re: czym jest milosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 12:00
      milosc to wiem ze to napewno bol nie polecam nikomu takiego bolu ale i tak
      wszycy sie w to pakuja
    • Gość: eeee Re: czym jest milosc IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 13:15
      miłość to uczucie głupie - zaczyna się na ustach, a kończy na ..... :-D
      • Gość: mongoe Re: czym jest milosc IP: 81.210.32.* 23.06.05, 14:02
        Miłości nie da się zdefiniować... jest to uczucie tak złożone, na które składa
        się tyle innych odczuć, że tylko ten kto POKOCHA i i zostanie POKOCHANY wie, że
        to jest po prostu TO!! ktoś tu wcześniej dobrze napisał... - miłości nie da się
        opisać, Ją trzeba czuć!
        Ja KOCHAM i jestem Kochana :D to najpiękniejsze uczucie... ale to nie tak ze
        przez cały czas masz w brzuszku motylki i chodzisz z głową w chmurach... są
        upadki i są wzloty, raz jest lepiej raz gorzej! ważne zeby mieć swiadomość
        tego, że nie jesteś SAM, że jest KTOŚ na kim możesz polegać w każdej, nawet
        najtrudniejsze sytuacji...chćby nie wiem jak było źle...cokolwiek zrobisz nie
        tak... jest KTOŚ kto, Cię nie opuści a będzie wspierał i starał się
        zrozumieć! :D będzie dla Ciebie także partnerem jak i przyjacielem, -a "
        przyjecielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko, a mimo to nie przestaje Cię
        kochać..."
        dla mnie kimś TAKIM jest Marcin:* i jestem MU za to wdzięczna niesamowicie :D
        ....."... dziękuję Ci po prostu za to, że jesteś [...]- za to, że to czego
        pojąć nie mogę- nie jest nigdy złudzeniem..."....
        KOCHAM CIEBIE SKARBKU :***
        pozdrawiam wszystkich! a i pamiętajcie, że przed tą prawdziwą miłościa, pisaną
        przez duże M...jest wiele innych małych, tak zwanych zielonych miłości, które
        są pewnym przygotowaniem do przyjęcia prawdziwego uczucia...często są one
        bolesne i tak jak tu niektórzy pisali pozostaje po nich ból- co daje poczucie ,
        ze tak tylko wygląda "miłość"...ale na każdego przychodzi czas- prędzej czy
        później...
        heh.... " i nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości
        czy pierwsza jest ostatnią
        czy ostatnia pierwszą "
        • cichy015 Re: czym jest milosc 19.07.05, 16:42
          Ładnie to ujełaś.A ja napisze tak :
          KOCHAC TO NIE ZNACZY PIEKNE SŁOWA
          KOCHAĆ TO NIE ZNACZY SIĘ CAŁOWAĆ
          KOCHAĆ TO NIE ZNACZY CHODZIC ZA RĘCE
          KOCHAC TO ZNACZY....................
          NO WŁASNIE CO ZNACZY ?????????
          • kaczuszka_cch Re: czym jest milosc 22.07.05, 21:38
            KOCHAC TO ZNACZY ODDAC SWE SERCE :)
    • Gość: :D Re: czym jest milosc IP: 81.210.32.* 26.06.05, 20:01
      Miłość przychodzi z czasem! Miałam kiedyś kilku chłopaków, wydawało mi się, że
      ich kocham ... ale dopiero teraz kiedy jestem z Tomusiem moim Kochanym,
      uświadomiłam sobie, że kocham po raz pierwszy! Kocham, jestem kochana.Mam
      wsparcie, zrozumienie, ciepło, przyjazną dłoń, pomoc w potrzebie! I to jest
      właśnie miłość! Trzeba znaleźć tą drugą połowę! Tak jak to ja zrobiłam!
      Pozdrowienia dla wszystkich zakochanych! :D i dla tych niezakochanych też, aby
      w końcu znaleźli swoją prawdziwą miłość! Nie bójcie się tego! Dajcie się
      ponieść!::) MIŁOŚCI nie da się opisać! Tomuś Kocham Cię ;*
    • Gość: Dark Sidious Re: czym jest milosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 20:10
      Clint Mansell/Kronos Quartet === SUMMER - Overture
      • Gość: ? Re: czym jest milosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:44
        "miłość to poetyckie określenie pożądania, ale pożądanie nie mające w sobie nic
        z poezji nie jest godne nazywać się miłością!"
    • farmazoon Re: czym jest milosc 19.07.05, 15:13
      Odpowiedzią na najskrytsze marzenia!!!
      • cichy015 Re: czym jest milosc 21.07.05, 19:07
        Witam. Nikt wiecej z forumowiczów nie wie czym jest miłość ???
        • Gość: lolo Re: czym jest milosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 21:14
          MIŁOŚC jest jak sraczka
    • Gość: marta Re: czym jest milosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 21:37
      Miłosc to dosc dziwne uczucie czasami potrafi bardzo uszczesliwic,ale zdaza sie
      i tak ,ze bardzo rani>Mimo tego nie wyobrazam sobie zycia bez miłosc<3
    • kaczuszka_cch Re: czym jest milosc 22.07.05, 21:41
      "milosc jest wtedy, gdy po 40 latach budzisz sie kolo tej samej kobiety, a
      wieczorem nie zasniesz, dopoki nie dotkniesz jej brzucha" jakos tak to szlo,
      nie pamietam, ale bardzo mi sie spodobalo :)
      • Gość: SamotnyOrzeszek Re: czym jest milosc IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 21:58
        jak ja zazdroszcze wszystkim, ktorzy sa szczesliwie zakochani... =//
        Gratuluje!:)
    • Gość: lolo Re: czym jest milosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 21:54
      miłość to piękne uczucie
      • Gość: skrzywdzona Re: czym jest milosc IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 27.07.05, 11:43
        Miłość to wspaniałe uczucie najważniejsza jest pierwsza miłość ta jedyna nie
        zapomiana.Nie jestem juz z chłopakiem rok ale jak go widzę to automatycznie
        nogi mi się uginają i robi mi się gorąco.Co prawda po zerwaniu z nim chodziłam
        z pewnym chłopakiem ale zrozumiałam ze kocham tylko tego jedynego POZDRAWIAM
        CIĘ KOTKU
    • Gość: online Re: czym jest milosc IP: 81.210.32.* 23.07.05, 20:21
      jak czytam niektóre wypowiedzi to ze wzruszenia łezka mi się zakręciła, chcę
      jednak przypomnieć , bo ciągle jest mowa o miłości pomiędzie mężczyzną a
      kobietą, lecz kochac mozna na inne sposoby!!! kochac czyli troszczyć się o
      dobro innych, ja kocham moją mame, pomyslcie może teraz wasze mamy siedza same,
      mają problemy, może czują się samotne? wystarczy czasem dobre słowo.. mamo jak
      się czujesz? i to jest okazywanie miłości.. no i pełno jest jeszcze takich
      drobiazgów, najpiękniejsza miłość jest bezinteresowna!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • kinia_88 Re: czym jest milosc 27.07.05, 10:00
      nie ma chyba miłości ... na początku jest zauroczenie, a później tylko
      przywiązanie do tej drugiej osoby !!! Pozdro !!!
      • Gość: monia Re: czym jest milosc IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 27.07.05, 11:46
        Miłość jest piękna,
        Gdy zyć się umie,
        Gdy jedno serce ,
        Drugie rozumie.
        • Gość: McCoy_king Re: czym jest milosc IP: 81.210.32.* 27.07.05, 15:32
          a wg mnie to milosc jest pieknym uczuciem ale jesli moze sie dalej rozwijac i
          jest odwzajemniana...bo jesli tak nie jest...to chyba kazdy wie jak jest....:(:
          (:(:(:(
    • Gość: <> Re: czym jest milosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 22:26
      miłość powoduje,że najmniejsze drobiazgi wzbudzają w nas nadzieję,że choć cały
      świat się wali my jesteśmy bezpieczni, że zawsze nas ktoś przytuli!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka