Gość: Em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 15:09 Ludzie weście się za czytanie książek albo chociaż gazet bo patrząc na wyniki wyborów w naszym powiecie jesteście zacofani Jak jakiś powiat przy granicy z białorusią!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ps Re: Zacofany powiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 12:20 coś w tym jest, żeby lepper a za nim kaczuch!!skandal!!Ludzie z chełmna sprawiają wrażenie odizolowanych od europy i nieufnych do wszystkiego co nowe.chcecie być wolni czy prowadzeni za rączke przez Kaczyńskiego?? Nie potraficie wybrać co jest złe a co dobre?? Kaczyński wam powie!Bardzo szybko zjarzycie się jaki błąd popełniliście!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Zacofany powiat IP: *.dyn.optonline.net 19.10.05, 13:20 Ja wezme sie za czytanie gazet,a ty wez sie za czytanie ksiazek to nie bedziesz pisal bykow jak jakis zacofany czlowiek z powiatu przy granicy z Bialorusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Zacofany powiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 15:13 też zrobiłeś byki art... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u talkin' to me?! Re: Zacofany powiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 21:24 cofniety powiat... o tak! i pomyśleć, że kiedyś to był wpaniały polski ośrodek kulturalny... PS. ortografów się nie czepiajcie, wyników w naszym powiecie - jak najbardziej. Lepper na drugim miejscu, w głowie się nie mieści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o to cho!!!!!!!! Re: Zacofany powiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 22:15 Właśnie!!lepper tak wysoko??tragedia!!na niego i kaczucha głosowało wg danych większość głąbów po podstawówce!!wy chyba nie macie świadomości komu chcecie powierzyć swój kraj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEACE Re: Zacofany powiat IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 23:05 Lepper jak Lepper - to sie jeszcze da jakoś przeżyć... ALE ŻEBY SLD NA PIERWSZYM MIEJSCU... Ja pier**** co za chore miasto..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u talkin' to me?! Re: Zacofany powiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 23:48 tak, tak, ale nie tylko poglady polityczne wiekszości mieszkańców świadczy o jego zacofaniu. Chełmno od dłuższego czasu nie robi żadnego postępu - zwłaszcza kulturalnego co mnie mocno dotyka [i nie tylko mnie...] jako mieszkańca tego miasta. ale w końcu większość popiera SLD, które to samo nic nie robi prócz prowadzenia wewnętrznych sporów, z których nic nie wynika. a w/g Chełminiaków to właśnie oni - SLD powinni nami rządzić i decydować o tym, jakie warunki będziemy mieli do życia. cóż... już teraz widać wpływ leppero-mani na ulicach naszego miasta : coraz więcej mężczyzn odwiedza solarium. "bo kobiety lubią brąz", hehe;) Em, skoro już się bierzesz za wychowowywanie mas [o zgrrrozo!] to poradź po jakie to ksiązki mamy sięgnąc, aby później dokonywać trafnych wyborów i wyrobić sobie własną opinię odnośnie naszej polskiej sceny politycznej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Zacofany powiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 08:55 peniwe jakiekolwiek książki bo większość mieszkańców czyta tylko superexpress i fakt. a co do poziomu kulturalnego to masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś