Dodaj do ulubionych

Jeszcze Polska nie zginela...

27.04.13, 21:51
Jeszcze Polska nie zginela dopoki ma takich oszolomow -:)

" Panie Ty dajesz władzę także ku doświadczeniu ale żeby nas , dumny naród walczący z wrogami Krzyża , z Barbarzyńcami spod znaku Swastyki i Sierpa tak karać?????
My, naród zwycięski i bogobojny znosić musimy takie upokorzenia po tylu zwycięstwach , po tylu zwycięskich bitwach od Grunwaldu i Wiednia aż po Warszawę i Gdańsk. My którzy nade wszystko cenimy sobie wolność i niepodległość znosić mamy Mongołów i barbarzyńców co naszą ziemie ojczystą najechali?
Wybacz Panie ale nie nadstawie im drugiego policzka !!! Bić będę te ku... i złodziei ………. Co nasza Polskę zabijają i okradają.Ty zaś Panie spraw aby twoi pasterze ZACHOWYWALI SIĘ JAK TRZEBA . Bo niektórzy z nich , Ci którzy mają być naszymi pasterzami są jak bezzębne psy i lepiej by sobie kamień młyński uwiązali miast walczyć z Krzyżem….. swoim milczeniem .
Lewactwo zwariowało promując sodomie i gomorę , promując kłamstwo , morderstwo i złotego cielca . Nie pozwalam!!! Veto!!! "

naszeblogi.pl/37927-po-jak-zlodziej-pijak-degenerat-sowiecka-ladacznica?utm_source=niezalezna&utm_medium=glowna&utm_campaign=blogi
Obserwuj wątek
    • kubiss Re: Jeszcze Polska nie zginela... 27.04.13, 22:06
      Czy wiesz co to jest tolerancja staruszku ?

Tolerancja oznacza ze osoby o odmiennych pogladach moga sobie zyc I mi nie przeszkadzaja .
      Naucz sie tolerowac Turkow , dziewki w chustkach I Polakow .

Wiem ze sierotom pohitlerowskim ciezko to przychodzi bo od malego uczono was hitleryzmu .
      • Gość: ? Re: Jeszcze Polska nie zginela... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.13, 22:08
        Jurek, myslisz, ze ftos to czyto?
        • Gość: Eryk Monciwhoda Re: Jeszcze Polska nie zginela... IP: 78.30.81.* 27.04.13, 22:13
          Tyn pierd szuko, szuko i znajduje. Nikt z nos niy biere tych rzecy na powaznie. Za to Jorguś biere to blank poważnie. Tyś jes do nich podobny pierdoło saska, bo niy przyjmujesz rzeczywistości ino bijosz we uobuokach.
      • hans-jurgen Re: Jeszcze Polska nie zginela... 27.04.13, 22:56
        kubiss napisał:

> Czy wiesz co to jest tolerancja staruszku ?
        >
        > Tolerancja oznacza ze osoby o odmiennych pogladach moga sobie zyc I mi nie prze
        > szkadzaja .
        ------------------------------------------------------------------
        ------------------------------------------------------------------
        Sluszna racja Kubiss, tylko tolerancja:

My tu u nas zrobimy niebawem rewolucje , pozamiatamy polskojęzyczne śmieci , powiemy NIE kolaborantom Moskwy i Berlina……..

p.s.

Kubissku nie denerwuj sie, on ( blogier ) nim siad do compa tylko szkaneczke siwuchy
        walnal i skreta zapalil -:)
    • Gość: Olo Re: Jeszcze Polska nie zginela... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.04.13, 22:23
      pod takim nowym godlem nigdy:
      gfx.mmka.pl/newsph/364559/659226.3.jpg
      • Gość: hihi Re: Jeszcze Polska nie zginela... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.13, 22:36
        Egon/Gryfny zas fciepnou linka:-)
        • Gość: Olo Re: Jeszcze Polska nie zginela... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.04.13, 22:43
          zabawy prawdziwych Polakow:
          "Inscenizacja nie pokazuje żadnego konkretnego wydarzenia, tylko bitwę jakich wiele odbyło się w czasie I wojny światowej "
          www.tvn24.pl/rosjanie-znow-starli-sie-z-prusakami-inscenizacja-bitwy-sprzed-stu-lat,321932,s.html
          • cirano Re: Jeszcze Polska nie zginela... 05.05.13, 08:36
            To tysz była inscenizacja.
            Film "Układ zamknięty". Prawdziwe wydarzenia, fabuła prosto z życia wzięta, tylko nazwiska zmienione. Straszna tragedia, demaskacja stosunków, "prawodzierżców" w Polsce...
            Kto po tym filmie jeszcze "Ukochany kraj" zaśpiewa, należy do Wariatkowa i gumowej celi!
            • Gość: chopie chopie Re: Jeszcze Polska nie zginela... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.05.13, 19:19

Wiedza mlodych Polakow
              www.youtube.com/watch?v=TiaP_v28wQU
              ciekawe co na to forumowe lebry
              • Gość: Geograf Jak liberalizm to liberalizm IP: 87.239.175.* 05.05.13, 21:28
                PO pilnuje aby tak było dalej , to jest PO ich myśli
                • Gość: etnograf liberalizm to liberalizm..jest jak było,kołtun IP: *.play-internet.pl 05.05.13, 22:20
                  portalwiedzy.onet.pl/121929,,,,koltun,haslo.html
    • Gość: Olo Re: Jeszcze Polska nie zginela... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.05.13, 22:47
      ...no nie wiem,nie wiem, w Polsce jak na wojnie same sie zlikwidujom:
      "Zginęło w nich 66 osób, a 846 zostało rannych. Od początku długiego weekendu zatrzymano ponad 4 tys. nietrzeźwych kierowców"
      • Gość: Ginter Purchawa Re: Jeszcze Polska nie zginela... IP: *.205.105.210.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.05.13, 23:08
        Zaś se gryfny niypotrzebnie martwisz o Poloków. To niy na twojo suabo bania. Pooglondej lepi jakiś szpil.
        • Gość: Egon Re: Jeszcze Polska nie zginela... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.05.13, 08:38
          Olo na " wojnie" nie ma pardonu:
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13854249,W_dlugi_weekend_na_drogach_zginelo_77_osob_w_742_wypadkach.html#BoxWiadTxt
          • cirano Re: Jeszcze Polska nie zginela... 06.05.13, 09:26
            Jakby Adolf wiedzioł co Polokowi tsza...
            Halba i szybke auto mogły zastompic lagry i wiynziynia
            • Gość: Franz Maurer Re: Jeszcze Polska nie zginela... IP: *.31.127.232.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.05.13, 10:24
              Niymcowi zaś trza podkute szuły-do skakanio po ludziach, pejcz-do walynia nim po guowach i puklach, kobyr - coby nim zabić. Giwera- do zabijanio na odległość. I momy pyłny obraz niymiaszka tokiygo jak gryfny, ciranko czy balyst.
        • Gość: gienekWyru...y Re: Jeszcze Polska nie zginela... IP: *.play-internet.pl 07.05.13, 13:28
          Wali se bania.....na oklep
    • firiduri2 Re: Jeszcze Polska nie zginela... 06.05.13, 12:07
      Oj? Jasiu... (czyli Hansie Jurgenie) Ty widzę w dyszlu z Zihrankiewitchzem sączycie tu tą propagandę "uoberszajserow".
      Bo zawiadomimy siostrę przełożoną w twoim domu dla weteranów SS i nie dostaniesz kisielu na podwieczorek.
      • hans-jurgen Re: Jeszcze Polska nie zginela... 06.05.13, 12:50
        firiduri2 napisał(a):

> Oj? Jasiu... (czyli Hansie Jurgenie) Ty widzę w dyszlu z Zihrankiewitchzem sącz
        > ycie tu tą propagandę "uoberszajserow".
        > Bo zawiadomimy siostrę przełożoną w twoim domu dla weteranów SS i nie dostanies
        > z kisielu na podwieczorek.
        -------------------------------------------------------------------------------
        Ein mal Idiot, immer Idiot :))

W sam raz dla ciebie:

www.youtube.com/watch?v=sWdLnWaAhNA
        • firiduri2 Re: Jeszcze Polska nie zginela... 06.05.13, 13:13
          Jasiu? (czyli Hansie Jurgenie). Czy to prawda, że fascynujesz się organizacją Wielka Germania? Lubisz "szpacirować" w oficerkach?
          • hans-jurgen Re: Jeszcze Polska nie zginela... 06.05.13, 13:48
            firiduri2 napisał(a):

> Jasiu? (czyli Hansie Jurgenie). Czy to prawda, że fascynujesz się organizacją W
            > ielka Germania? Lubisz "szpacirować" w oficerkach?
            ------------------------------------------------------------------------
            ------------------------------------------------------------------------
            Widzisz firiduri, roznica pomiedzy nami polega na tym, ze mnie stac interesowac
            sie tym co mi przyjemnosc sprawia, ty zas mozesz najwyzej zadowolic sie
            fatamorgana, ktora doznajesz jak sie siwucha zachlasz i trawki popalisz.
            Ty nigdy nie uzyskasz na starosc takiego standartu zyciowego jaki ja mam i to cie
            doprowadza do bialej goraczki pajacu.
            • Gość: Franz Maurer Re: Jeszcze Polska nie zginela... IP: 78.30.86.* 06.05.13, 14:14
              Przeca żeś kajś szrajbował coś jes biydnym niymieckim emerytem. A Firiduri może jes bogatym polskim emerytem. To biorąc pod uwaga ceny w obu krajach to mocie podobną zdolność nabywczą. Co do trowki, to sondza, że firiduri jej niy probowoł.
            • erka-4 Re: Jeszcze Polska nie zginela... 11.05.13, 07:54
              hans-jurgen napisał:

> Widzisz firiduri, roznica pomiedzy nami polega na tym, ze mnie stac interesowac
              > sie tym co mi przyjemnosc sprawia, ty zas mozesz najwyzej zadowolic sie
              > fatamorgana, ktora doznajesz jak sie siwucha zachlasz i trawki popalisz.
              > Ty nigdy nie uzyskasz na starosc takiego standartu zyciowego jaki ja mam i to c
              > ie
              > doprowadza do bialej goraczki pajacu.

...a ja to widzę trochę inaczej,zapracowujesz się na starość w tej agenturze kolumnianej,"uczciwy"jesteś nie chcesz żyć w dobrobycie za darmo,jakoś musisz na ten dobrostan zarobić.
              A dziwię się tobie bardzo,bo jak już swoje zadanie wykonasz i Śląsk do Niemiec przyłączysz to co tym osiągniesz,będziesz miał drugie NRD-owo,to już wtedy Niemcy na pewno zbankrutują.
              Zatem zastanów się czy aż tak poświęcać się jest warto na starość,Niemcy tego poświęcenia twojego nie potrzebują,po co im kłopot dodatkowy z milionami Polaków na twym śląskim hajmacie,chyba nie sądzisz,że powrócą do starej krematoryjnej praktyki.
              Zatem ta twoja ciężka praca na pewno pójdzie na marne.
              • Gość: szwagierWkagańcu Re: Jeszcze Polska nie zginela... IP: *.opera-mini.net 11.05.13, 08:23
                widzisz<erka...>, ty,firiduri wielonikowy,harcmistrz,BBB i inni gorale....macie śmiertelną fobię:, jesteście hanysożercami i na ten mortus zdechniecie, a nie z powodu padliny z Białej Rawskiej albo 4 bilonów długu . Miłej soboty, pa kochanie.
              • hans-jurgen Re: Jeszcze Polska nie zginela... 11.05.13, 10:48
                erka-4 napisał:

> hans-jurgen napisał:
                >
                > > Widzisz firiduri, roznica pomiedzy nami polega na tym, ze mnie stac inter
                > esowac
                > > sie tym co mi przyjemnosc sprawia, ty zas mozesz najwyzej zadowolic sie
                > > fatamorgana, ktora doznajesz jak sie siwucha zachlasz i trawki popalisz.
                > > Ty nigdy nie uzyskasz na starosc takiego standartu zyciowego jaki ja mam
                > i to c
                > > ie
                > > doprowadza do bialej goraczki pajacu.
                >

>
                > ...a ja to widzę trochę inaczej,zapracowujesz się na starość w tej agenturze ko
                > lumnianej,"uczciwy"jesteś nie chcesz żyć w dobrobycie za darmo,jakoś musisz na
                > ten dobrostan zarobić.
                > A dziwię się tobie bardzo,bo jak już swoje zadanie wykonasz i Śląsk do Niemiec
                > przyłączysz to co tym osiągniesz,będziesz miał drugie NRD-owo,to już wtedy Niem
                > cy na pewno zbankrutują.
                > Zatem zastanów się czy aż tak poświęcać się jest warto na starość,Niemcy tego p
                > oświęcenia twojego nie potrzebują,po co im kłopot dodatkowy z milionami Polaków
                > na twym śląskim hajmacie,chyba nie sądzisz,że powrócą do starej krematoryjnej
                > praktyki.
                > Zatem ta twoja ciężka praca na pewno pójdzie na marne.
                ----------------------------------------------------------------------------------
                ----------------------------------------------------------------------------------
                Moze nie jest az tak zle panie Erka 4, kondominium niemieckie juz mamy,
                tak twierdzi p. J. Kaczynski - prezes PiS-u, a to podobno moz stanu prawdziwy,
                wiec mylic sie nie moze.
                A granice??? Bez nich da sie zyc, doswiadczamy tego codziennie od wprowadzenia
                ukladu z Schengen.

p.s.
                Mysle, ze powinienes sie juz zaczac uczyc jezyka niemieckiego, moze bedziesz
                musial kiedys swoim wnukom pomagac prz odrabianiu lekcji.
                • erka-4 Re: Jeszcze Polska nie zginela... 11.05.13, 13:40
                  hans-jurgen napisał:
                  Mysle, ze powinienes sie juz zaczac uczyc jezyka niemieckiego, moze bedziesz
                  musial kiedys swoim wnukom pomagac prz odrabianiu lekcji.

...mojego życia niewiele pozostało więc szkoda się męczyć,moje wszystkie dzieci potrafią godać po angielsku,wnuki także zaczynają po angielsku świergolić, a córka poszła na kurs chińskiego,doszła do wniosku,że będzie jej bardzo przydatny w dalszym życiu.
                  Tobie też radzę,abyś poradził to samo swym dzieciom uczynić.
          • firiduri2 Re: Jeszcze Polska nie zginela... 06.05.13, 17:14
            Jasiu (czyli Hansie Jurgenie), widzę, że ty wszystko do swoich "geldów" przymierzasz, tu się zaczynają i kończą twoje marzenia, czyli typowy tusty Dojcz z ciebie.
            No dobra, niech będzie. Opowiedz jak się pławisz w dobrobycie...Kupiłeś sobie nową kosiarkę do trawnika? Bo na ten przykład bogaci Rosjanie wstawiają sobie złote zęby.
            • hans-jurgen Re: Jeszcze Polska nie zginela... 06.05.13, 21:14
              firiduri2 napisał(a):

Opowiedz jak się pławisz w dobrobycie...Kupiłeś sobie nową kosiarkę do trawnika?
              --------------------------------------------------------------
              --------------------------------------------------------------
              Nie firiduri, nie zgadles, zrobilem lepszy sprawunek, kupilem sobie luksusowy
              domek letniskowy ( 90m² pelny komfort ) kolo Bischofsburga niedaleko Allensteinu.
              Cacko, 50 metrow do jeziora, dzialka 3000 m², wlasna plaza, pomost do wędkowania, wszystkie media itd.
              Przewiduje tam spedzac letnie miesiace, ale moge tez za odpowiednia
              oplata wynajac urlopowiczom z Polski.
              • firiduri2 Re: Jeszcze Polska nie zginela... 07.05.13, 00:53
                Janek (czyli Hansie Jurgenie), ale co ci z tego domku przyjdzie, jak ciągle jesteś zajęty szkkriflaniem na polskich forach. Zamiast rozkoszować się przyrodą i pławić w tym dobrobycie, to się tutaj marasisz z Zirankiewitchzem, Balleściną, Hepusiem i ciągle tylko wynajdujesz, co by tu paskudnego Polakom napisać? Ciągnie cię na wschód? To może powinieneś sobie kupić działkę pod Stalingradem? Teraz żeby tam jechać, to już nie musisz mieć pancer i granatów.
                A jak by ci zazdrościli koledzy Dojcze? Trzymaj się i nie zaniedbuj trawnika.
              • erka-4 Re: Jeszcze Polska nie zginela... 11.05.13, 08:03
                hans-jurgen napisał:

> Nie firiduri, nie zgadles, zrobilem lepszy sprawunek, kupilem sobie luksusowy
                > domek letniskowy ( 90m² pelny komfort ) kolo Bischofsburga niedaleko Allen
                > steinu.
                > Cacko, 50 metrow do jeziora, dzialka 3000 m², wlasna plaza, pomost do wędk
                > owania, wszystkie media itd.
                > Przewiduje tam spedzac letnie miesiace, ale moge tez za odpowiednia
                > oplata wynajac urlopowiczom z Polski.

...ile ta opłata wyniesie,potrzebuję pokoju 2-osobowego,posiłki podawane w pokoju przez służącego a najlepiej czułbym się i wypoczywał,gdyby robił to gospodarz domu,wówczas podwójną stawkę zapłacę.
                Zatem czekam na wiadomość.
                • hans-jurgen Re: Jeszcze Polska nie zginela... 11.05.13, 10:28
                  erka-4 napisał:

> hans-jurgen napisał:
                  >
                  >
                  > > Nie firiduri, nie zgadles, zrobilem lepszy sprawunek, kupilem sobie luksu
                  > sowy
                  > > domek letniskowy ( 90m² pelny komfort ) kolo Bischofsburga niedaleko
                  > Allen
                  > > steinu.
                  > > Cacko, 50 metrow do jeziora, dzialka 3000 m², wlasna plaza, pomost d
                  > o wędk
                  > > owania, wszystkie media itd.
                  > > Przewiduje tam spedzac letnie miesiace, ale moge tez za odpowiednia
                  > > oplata wynajac urlopowiczom z Polski.

>
                  > ...ile ta opłata wyniesie,potrzebuję pokoju 2-osobowego,posiłki podawane w poko
                  > ju przez służącego a najlepiej czułbym się i wypoczywał,gdyby robił to gospodar
                  > z domu,wówczas podwójną stawkę zapłacę.
                  > Zatem czekam na wiadomość.
                  Dla Ciebie Erka 4 mam taryfe specjalna, czyli jak w hotelu Adlon Kempinski
                  lub Hotel Bristol, ma sie rozumiec w Berlinie.
                  Tak wiec jak Cie stac na zaplacenie okolo 15 tysiecy euro za dobe pobytu,
                  to mozemy pogadac.

p.s.
                  Oczywiscie dla Ciebie obowiazuje przedplata:))

• erka-4 Re: Jeszcze Polska nie zginela... 11.05.13, 13:31
                    Wpłacam z góry całą kwotę już zaraz przelewem,ale przyślij mi oświadczenie,że za lokaja będziesz mi służył.
                    A co mi tam,za przyjemność warto zapłacić,nawet gotów jestem wziąć kredyt w dojczebanku,bo warto zobaczyć czy schlezier potrafi służyć Polakom.
                    • hans-jurgen Re: Jeszcze Polska nie zginela... 11.05.13, 14:12
                      erka-4 napisał:

> Wpłacam z góry całą kwotę już zaraz przelewem,ale przyślij mi oświadczenie,że z
                      > a lokaja będziesz mi służył.
                      > A co mi tam,za przyjemność warto zapłacić,nawet gotów jestem wziąć kredyt w doj
                      > czebanku,bo warto zobaczyć czy schlezier potrafi służyć Polakom.
                      ----------------------------------------------------------------------------
                      ----------------------------------------------------------------------------
                      Powiadaja, " jak swiat swiate nie bedzie Polak Niemcowi bratem ",
                      a ja dopowiem, ze nigdy Niemiec nie bedzie tez sluga u Polaka.

Poza tym, porzadni ludzie nie maja potrzeby urlopowac za pozyczone,
                      porzadni ludzie po prostu maja dosc wlasnych pieniedzy na swoje
                      zachcianki, a kto nie ma miedzi niech na d*** siedzi, powiada ludowe
                      przyslowie.
                      • erka-4 Re: Jeszcze Polska nie zginela... 11.05.13, 14:40
                        Aha,to ty Niemiec,a to przepraszam za poufałość,ale tak dla zasady jedynie spytam,co ty tu szukasz na tym śląskim forum w tej Polsce.
                        Jaką kolumnę reprezentujesz,że tak się spytam,czyżbyś granicę pragnął przesuwać czy pałac odzyskać utracony ?

p.s.
                        a ja nie proszę cię abyś był moim bratem,bo to se ne da srobit',ja jedynie chciałem ci dobrze zapłacić,abyś mi przez dwa tygodnie posłużył,ale skoro nie chcesz,twoja strata,nie moja.
                        Ja będę miał korzyść bo kredytu zaciągać nie muszę w dojczebanku,a ty jakoko patriota niemiecki żle czynisz bo pozbawiasz swego banku pewnego zysku,zatem co z ciebie za Niemiec,skoro nie potrafisz poświęcić się dla swego hajmatu.
                        • hans-jurgen Re: Jeszcze Polska nie zginela... 11.05.13, 16:12
                          erka-4 napisał:

> Aha,to ty Niemiec,a to przepraszam za poufałość,ale tak dla zasady jedynie spyt
                          > am,co ty tu szukasz na tym śląskim forum w tej Polsce.
                          ----------------------------------------------------------------------
                          ----------------------------------------------------------------------
                          To nie Twoja sprawa, pisze sobie tam gdzie mam ochote, jesli Ci sie nie podoba
                          wystap do wlasciciela GW aby w naglowku obok napisu: Gazeta.pl Forum
                          dodal uwage: Tylko dla Polakow
                          ####################################
                          ####################################
                          > Jaką kolumnę reprezentujesz,że tak się spytam,czyżbyś granicę pragnął przesuwać
                          > czy pałac odzyskać utracony ?
                          -----------------------------------------------------------------------
                          -----------------------------------------------------------------------
                          Reprezetuje siebie, a przesuwac niczego nie musze, bo nikt nie otwiera
                          otwartych drzwi.
                          #######################################
                          #######################################

> p.s.
                          > a ja nie proszę cię abyś był moim bratem,bo to se ne da srobit',ja jedynie chci
                          > ałem ci dobrze zapłacić,abyś mi przez dwa tygodnie posłużył,ale skoro nie chces
                          > z,twoja strata,nie moja.
                          > Ja będę miał korzyść bo kredytu zaciągać nie muszę w dojczebanku,a ty jakoko pa
                          > triota niemiecki żle czynisz bo pozbawiasz swego banku pewnego zysku,zatem co
                          > z ciebie za Niemiec,skoro nie potrafisz poświęcić się dla swego hajmatu.
                          -------------------------------------------------------------
                          -------------------------------------------------------------
                          Widzisz, sa rzeczy wazniejsze od pieniedzy, ktorych zreszta mi nie brakuje,
                          wiec obejde sie bez Twoich, takze " dojczebank " konkursu z Twojego
                          powodu nie bedze musial oglosic.

p.s.

Ponizej znajdziesz propozycje na sobotni wieczor.

www.youtube.com/watch?v=AA0kjqAuUwg
                          • erka-4 Re: Jeszcze Polska nie zginela... 11.05.13, 19:32
                            hans-jurgen napisał:

To nie Twoja sprawa, pisze sobie tam gdzie mam ochote, jesli Ci sie nie podoba
                            wystap do wlasciciela GW aby w naglowku obok napisu: Gazeta.pl Forum
                            dodal uwage: Tylko dla Polakow

...a no nie moja i ci niczego nie zabraniam jedynie pytam jaki cel ci przyświeca,że tyle wysiłku wkładasz w to polskie forum na śląskiej ziemi,przecież budowa Nowej Europy nie na przesuwaniu granic ma polegać,no chyba słowa dotrzymają Niemcy,bo gdyby było inaczej to wypiszemy ich z tej Europy bez granic i otoczymy murem chińskim.
                            Polak potrafi,wszak zlikwidował Komunizm w tej Europie,poradzi sobie z niemieckim rewizjonizmem granicznym.
      • Gość: Szlyzjyrski Kabham Re: Jeszcze Polska nie zginela... IP: *.free.aero2.net.pl 06.05.13, 13:02

• Gość: Szlyzjyrski Kabhan Re: Jeszcze Polska nie zginela... IP: *.free.aero2.net.pl 06.05.13, 13:07
        Tyn Jorguś na esesmana bouł za muody, co niy znaczy, że sie nimi niy fascynowoł. To stary dziod, kiery mo w guowie wiylkie niymcy. Nojchyntniej, by obcych wystrzeloł. W jydnym szeregu stoi ze cirankiem, znonym bandytą. Kisiel mu sie przydo, bo zymby mocy we szolce z tyjem.
        • Gość: albinKrzywyRyj gorolski wałach... IP: *.centertel.pl 06.05.13, 18:26
          W jydnym szeregu stoi ze srolą, znonym bandytą. Kisiel mu sie przy
          > do, bo zymby mocy we szolce z tyjem
          • Gość: Maks Kopchruh Re: gorolski wałach... IP: *.free.aero2.net.pl 06.05.13, 19:57
            Mosz recht Albin, tyn rico ze hoszofa, ftory sro na wszysko, mo coś niy tylko z guofom ale i zy zymbami. Czim se pietronie.
            • Gość: JózioMenda Re: gorolski patryioty IP: *.centertel.pl 07.05.13, 08:44
              wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13859835,_Wychodzic__bo_was_pozabijamy___Kibole_sterroryzowali.html#BoxSlotIIMT
              • Gość: Egon Re: gorolski patryioty IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.05.13, 09:58
                "My lenie,niebieskie ptaszki" niekiedy i Polok powie cos trafnie o swoich rodakach wszechpolskich ptaszkach:
                wyborcza.pl/1,76498,13847435,Polacy__smutni_sabotazysci.html
                • Gość: Kuń Wszechślonski Re: gorolski patryioty IP: *.free.aero2.net.pl 07.05.13, 10:05
                  Ja, artykuł z wybiorczej o patriotyżmie. Nie trzeba nawet tego czytać żeby wiedzieć co jest w środku?
                  • Gość: jaśPierdziwiatr Re: gorolskie idioty IP: *.opera-mini.net 07.05.13, 10:12
                    czyli kołtun poltoński w środku
    • Gość: gorolskiWieprz Re: Jeszcze Polska nie zginela... IP: *.play-internet.pl 07.05.13, 10:52
      4 biliony długów.....Polska bankrutem
    • Gość: franekPustak Jeszcze Polska nie zginela...jest szczaw i mirabelka IP: *.opera-mini.net 07.05.13, 13:19
      dopóki firidiri z faranckiem marerem ichnie zezrum....
      • Gość: Egon Re: Jeszcze Polska nie zginela...jest szczaw i mi IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.05.13, 13:37
        Emerytura z OFE to nie więcej niż 100 zł.

Read more: wyborcza.biz/Emerytura/1,124711,13862483,Emerytura_z_OFE_to_nie_wiecej_niz_100_zl__Dlaczego.html#BoxBizTxt#ixzz2Sbcq40Ou
        • hans-jurgen Re: Jeszcze Polska nie zginela... 10.05.13, 16:51
          Polska idzie w dobrym kierunku:

• Gość: SzlyzjerekBoroczek Re: Jeszcze Polska nie zginela... IP: *.free.aero2.net.pl 10.05.13, 17:25
            Brakuje mi tu ino nazioli abo lewaków niymjeckich coby ich pobili. Czim se Jasiek.
            • hans-jurgen Re: Jeszcze Polska nie zginela... 10.05.13, 17:44
              Gość portalu: SzlyzjerekBoroczek napisał(a):

> Brakuje mi tu ino nazioli abo lewaków niymjeckich coby ich pobili. Czim se Jasi
              > ek.
              --------------------------------------------------------------------------
              --------------------------------------------------------------------------
              Nazioli z Niemiec ???
              Myslisz, ze Wam wlasnych nie wystarczy, poproscie koboli, oni tez sa dobrzy
              w rozrobach.
              • Gość: SzlyzjerBoroczek Re: Jeszcze Polska nie zginela... IP: 78.30.80.* 11.05.13, 08:33
                Polscy naziole, o ile tacy są to bydzie ersatz. Wasi to prowdziwa sół niymiyckiyj ziymi.
                • Gość: Egon Re: Jeszcze Polska nie zginela... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.05.13, 10:07
                  "to nie my to oni" zelazno zasada szczepu piastow -kolodziejow obowiazuje zawsze
                  Te "oni" mo czasem ciekawe pochodzenie ale we 90 % to zawsze Niemce,buhahahaha
                  • Gość: SzlyzjerBoroczek Re: Jeszcze Polska nie zginela... IP: *.free.aero2.net.pl 11.05.13, 13:42
                    Bo Niymce som prymusami we wszystkim.
                    • Gość: borocekGorolik Re: Jeszcze Polska nie zginela... IP: *.centertel.pl 11.05.13, 13:54
                      a Rusy szczególnie w kochaniu Poloków..
                      www.youtube.com/watch?v=9CKJEpfawCI&feature=related
                      • Gość: SzlyzjerBoroczek Re: Jeszcze Polska nie zginela... IP: *.free.aero2.net.pl 11.05.13, 14:17
                        Te widoki ruskiyj armii budzom szczygolny syntyment szwobów.
                        • szlyzjer88 Re: Jeszcze Polska nie zginela... 11.05.13, 14:22
                          Gość portalu: SzlyzjerBoroczek napisał(a):

> Te widoki ruskiyj armii budzom szczygolny syntyment szwobów.

Bo wiela z tych rusuf to nosche uopki.

Pyrsk
                    • szlyzjer88 Re: Jeszcze Polska nie zginela... 11.05.13, 14:21
                      Gość portalu: SzlyzjerBoroczek napisał(a):

> Bo Niymce som prymusami we wszystkim.

Mosch recht chopie, Niymce som we fschistkim naylepschye. A wiysch ze my fschistkie yestymy de iure Niymce ? Tak szkryflou na ggg nosch wiylki dohtoor Marian Gymbalski. I miou recht bo we dzistaniu na uodleguosc to my chopy ze Uoberszlyzjen som weltmajstry, a weltmajstry to som ino Niymce.

Pyrsk
                      • Gość: poltuńUosrany Re: Jeszcze Polska nie zginela... IP: *.centertel.pl 11.05.13, 15:20
                        mosz ganz Recht chopie,to łuny te dooptzingery i balszoje nastajaszczyje bajce narobiły w chiula i ciut ciut bękartów europejskich,takich jak ty,bez to 9 maja mozes onych cmokać w nabiał...bezkarnie.
                        • szlyzjer88 Re: Jeszcze Polska nie zginela... 11.05.13, 19:18
                          Ale we pulaniu we batki to nom yestaście prawie równi gorollu.

Pyrsk
                          • Gość: ćwokGorolski Re: Jeszcze Polska nie zginela... IP: *.opera-mini.net 11.05.13, 19:40
                            mosz pulocka ino do pulania farbowny hanysie spod Horynieckiej Sroli
                            • szlyzjer88 Raus uobesrany gorollu 11.05.13, 19:45
                              Gość portalu: ćwokGorolski napisał(a):

> mosz pulocka ino do pulania farbowny hanysie spod Horynieckiej Sroli

i to gibko wypie...j cuzamyn ze Ździsuawem do Stubienki.
                              • Gość: ćwokGorolski Re: Raus uobesrany gorollu IP: *.centertel.pl 11.05.13, 20:00
                                a ty do Choryńca,do apartamentu i oszwabionej na stare lata mamuśki...weź i uprzejmie dojedź tamoj, ciupasem.

www.youtube.com/watch?v=VKh1iWpmvc4&feature=related
                              • Gość: SzlyzjerBoroczek Re: Raus uobesrany gorollu IP: *.free.aero2.net.pl 11.05.13, 20:24
                                Mosz recht, niych wydupio do swoich. Tyn goroll niy zno nowet geszichty, kierom guosi Balest. Tukej jes skompromitowany.
                                • Gość: ćwokGorolski Re: Raus uobesrany gorollu IP: *.centertel.pl 11.05.13, 20:30
                                  gorole do szole a potem..... poziom 600 w Cziornyje Morje...razem z frydurnymi farbowańcami - ORmowcami.
                                  • szlyzjer88 Re: Raus uobesrany gorollu 11.05.13, 21:42
                                    Gość portalu: ćwokGorolski napisał(a):

> gorole do szole a potem..... poziom 600 w Cziornyje Morje...razem z frydurnymi
                                    > farbowańcami - ORmowcami.

Widza co niy rozumisch suowa raus. To ci powiem po gorolsku, wypie...j do Stubienki.
                                    • Gość: Julian Re: Raus uobesrany gorollu IP: 78.30.113.* 11.05.13, 22:21
                                      Tyn pieron, centertel.pl, to phrowokhator. Dejcie pozur na tygo ciula.
                                      • Gość: chiulaKał-mukowski Re: Raus uobesrany gorollu IP: *.opera-mini.net 11.05.13, 22:30
                                        ciul ciula ciulem gorolskim pogania do guberni horynieckiej,ciupasem przez aero2 w taryfie free-ciulex von Bentzburg bis Zu Kolomya. A szczastia wam żiełajem,poltońskie chiule.
                                      • rico_srola_hozuf Re: Raus uobesrany gorollu 12.05.13, 08:44
                                        Po języku, którym posługuje się osobnik z centertela i opery mini net widać, że to czynni działacze RAS-iu. Szlyzjerstwo wznosi się na wyżyny kulturalne, ładnie ich mutti i vater wychowali.
                                        • Gość: srala_bendzin_Goro Re: Raus uobesrany gorollu IP: *.centertel.pl 12.05.13, 19:39
                                          a po twoich nickach i treści postów widać, że jesteś ....forumowym zasrańcem z Gorolowic, aktywistą Ruchu Autonomii Zagłąbioków. A tak konkretnie, ktoś ten urynał z ksywką
                                          <free_ rico _srola....hozuf otworzył pierwszy...>: cierpisz na amnezję czy grasz w tego, co kobyłka pod litwinem_wodzem poltoniów pod brzuchem nosiła, głupku?
                                        • szlyzjer88 Re: Raus uobesrany gorollu 13.05.13, 18:49
                                          rico_srola_hozuf napisał:

> Po języku, którym posługuje się osobnik z centertela i opery mini net widać, że
                                          > to czynni działacze RAS-iu. Szlyzjerstwo wznosi się na wyżyny kulturalne, ładn
                                          > ie ich mutti i vater wychowali.

Bo to ukraińskie gorole spode Stubienki. Niy darmo couy tyn RAS z ukraińskimi fanami przez couy nosch Uoberszlyzjen popiepscho.
                                          Pyrsk kameraden
                                          • Gość: pultoń$$ Re: Raus uobesrany gorollu IP: *.opera-mini.net 13.05.13, 19:28
                                            pewnie masz rację i ...wiedzę po rodzicach ,bękarcie pojałtański,znawco hadziajskiego bełkotu.
                                            • szlyzjer88 Raus uobesrany gorollu do Stubienki 13.05.13, 21:35
                                              Gość portalu: pultoń$$ napisał(a):

> pewnie masz rację i ...wiedzę po rodzicach ,bękarcie pojałtański,znawco hadzia
                                              > jskiego bełkotu.

ale cuzamyn ze Ździschkiem
                                              • Gość: Hophek Roztropphek Re: Raus uobesrany gorollu do Stubienki IP: 93.154.133.* 13.05.13, 22:11
                                                Zdzisek po zagronicznych wojaźach pojechoł do familii do Stubiynki i wcino ukhraińskhie kabhanny. Najbarżi przaje kaszance, tfu tzn. krupniolom. Szphekh tysz mu szmakuje. Ale najbarźi przaje piyczonym świñskim uschom, hehehehe. Wcino je jak chipschy, hahaha.
                                                • Gość: maniekSpry_ciula Re: Raus uobesrany gorollu do Stubienki IP: *.free.aero2.net.pl 13.05.13, 22:20
                                                  zrób mu poler,dostaniesz centa.
                                                  • Gość: Max Kamella Re: Raus uobesrany gorollu do Stubienki IP: 93.154.155.* 14.05.13, 00:00
                                                    Zdziszko przaje takim phraktykom???? Wiela żeś zahrobiuł ?????
                                                  • Gość: zlosliwy Polska idiotami silna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.05.13, 05:59
                                                    Jak Wam nie wstyd tak sie kompromitowac, czy nie macie swiadomosci, ze nikt
                                                    nie jest w sieci anomimowy???
                                                    Nim napiszesz kolejny durny post wiedz, ze w kazdej chwili i bez trudnosci mozna
                                                    ustalic jego autora. Pamietaj, ze ani sie nie spostrzezesz, a Twoje nazwisko
                                                    i adres ktos na jakims forum opublikuje. :))
                                                  • Gość: doc.Mostowy Re: Polska idiotami silna IP: *.centertel.pl 14.05.13, 08:14
                                                    zgadza się, ale jest też i tak: jakie posty, takie riposty !
                                                    Zaczęło się fekalnie na tym forum, od ksywki rico_srola,....sztwyny_hanys itp. niby sprytne nicki, firidurii,geograf,petronella, pit_zeolit.. ...tego samego osobnika i reszty koleżków, .... a w Bielsku ...noducks,(.)(.), gooral,BBB....hanysożercy. alivein...coś tam...
                                                    Wniosek oczywisty :jak sieją wiatr , to w efekcie mają....omłoty Śląsku.. I tyle.
                                                    Miłego dnia.
                                                  • rico_srola_hozuf Re: Polska idiotami silna 14.05.13, 17:31
                                                    Fekalnie powiadasz?, Sam nick jest odpowiedzią na rikusia, który bezustannie ma biegunkę i kieruje swoją odbytnicę na Polakow. Tego typu szlyzjerstwo będzie zwalczane i tępione bez względu na koszty. Podobnie jak szmata w rodzaju artjomki. Ty gryfny i twoi koleżkowie z centertela jak docent mostowy, balansujecie na cienkiej linie. Miejcie tego świadomość.
                                                  • Gość: srala_bendzin_Goro Re: Polska idiotami silna IP: 93.154.136.* 14.05.13, 18:10
                                                    ktoś linę trzyma, miej tego świadomość, hanysożerco.
                                                  • Gość: gęsiPępek Re: Polska idiotami i srolami silna IP: 93.154.136.* 14.05.13, 18:26
                                                    www.youtube.com/watch?v=6Pl78kprTYk
                                                  • Gość: gęsiPępek Re: Polska idiotami silna IP: 93.154.136.* 14.05.13, 18:26
                                                    www.youtube.com/watch?v=6Pl78kprTYk
                                                  • Gość: Chop byz batek Re: Polska idiotami silna IP: 93.154.140.* 14.05.13, 11:55
                                                    Gryfny, dobrze żeś naszkryfloł. Musisz pamiyntać, że tysz mosz sporo za uszami. Twój kamrat cirano uod lat uobrzuco Poloków marasem. Uo artjomce z litości niy wspomna. Tyn centertel.pl tysz mo sporo do pogadanio we suchatelnicy. Inksze osobniki-kucharze, przygotowujący bigos na łebie z gorola to tysz wasze ciykawe przipadki.
    • Gość: centWawelski Jeszcze Polska nie zginela...fedt jest! IP: *.centertel.pl 12.05.13, 08:32
      produkty katechezy jotPeZwei....
      forum.gazeta.pl/forum/w,760,144396487,144396487,Likwidacja_nierentownych_kopaln_Co_wiceministe_.html
      • Gość: Egon Re: Jeszcze Polska nie zginela... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.05.13, 12:40
        "Polak wstaje rano, włącza japońskie radio, zakłada amerykańskie spodnie, wietnamski podkoszulek i chińskie tenisówki, po czym z holenderskiej lodówki wyciąga niemieckie piwo. Siada przed koreańskim komputerem i w amerykańskim banku zleca internetowe zakupy w Anglii, po czym wsiada do czeskiego samochodu i jedzie do francuskiego hipermarketu na zakupy. Po uzupełnieniu lodówki o hiszpańskie owoce, belgijski ser i greckie wino wraca do domu i gotuje na rosyjskim gazie. Na koniec siada na włoskiej kanapie i … w polskiej gazecie szuka pracy, a tam ofert pracy brak "

Nic ino sie powiesic,"wszechpolskie ptaszki" buhahahahaha
        • Gość: ProwdziwyMniemiec Re: Jeszcze Polska nie zginela... IP: *.free.aero2.net.pl 12.05.13, 14:19
          Ty se gryfny niy lachej. Gorolle juź se szykujom na podbój naszygo Vaterlandu. Szykuj wolny zimmer, bo bydziysz mioł lokatora spode Stubiynki. Zdzisek mo na piyrwsze miano. Czim se.
          • Gość: prawdziwyGorol Jeszcze Polska nie zginela... jest szczaw,szpragi IP: *.centertel.pl 12.05.13, 17:50
            wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13895351,Praca_przy_szparagach_za_2500_euro__Dla_Polakow_to.html#BoxWiadTxt
    • Gość: łeb_gorolaKapusty Już Polska zginela... IP: *.free.aero2.net.pl 13.05.13, 08:31

trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35636,13895053,Oligarchowie_chca_milionow_z_budzetu_na_stocznie_w.html#BoxSlotII3img
      • Gość: śląskie małpy Psuli my, psujymy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.13, 15:46
        i bydymy psuć co się da
    • Gość: Egon Re: Jeszcze Polska nie zginela... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.05.13, 10:13
      do gory bo profda
      • Gość: Śmiech z daleka Prowda - dać śląskiej małpie Górny Ślunsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.13, 15:48
        do rządzenia w 1990 roku, to go zepsuje hehe
    • Gość: kapucyn Re: Jeszcze Polska nie zginela...no nie IP: *.free.aero2.net.pl 28.05.13, 12:55
      www.youtube.com/watch?v=IOuCEfPIjkc
      • Gość: śląskie małpy Dejcie nam nowe zegarki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.13, 15:44
        bo stare my już zepsuli
        • Gość: Slowek Nowok Re: Dejcie nam nowe zegarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.13, 16:52
          Mosz moj zygarek!
      • Gość: Jasnowidz W Katowicach w 2020 roku - Autonomia ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.13, 16:03
        puste mieszkania , sklepy pozabijane dechami, gdzie są ludzie pytamy się menela z flachą - a dyć panie wszyscy uciekli gdzie się da, do Polski , Czech i Niemiec - przeca momy AUTONOMIA haha
        • Gość: L Mosz recht! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.13, 17:01
          Ludnosc Katowic:
          1987- 369 tys
          1991- 367 tys
          2001- 338 tys
          2011- 311 tys
          2020- 280-270 tys

pl.wikipedia.org/wiki/Rozw%C3%B3j_demograficzny_Katowic
          • Gość: L Re: Mosz recht! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.13, 17:05
            W 2020 Katowice beda takim slaskim Detroit, w ktorym troche murzynow zostalo

podroze.gazeta.pl/podroze/51,114158,13528866.html?i=16
            www.eioba.pl/a/38e7/5-umierajacych-miast-w-usa
            • Gość: Franz Bohlhokh Re: Mosz recht! IP: 84.39.162.* 29.05.13, 17:40
              Ale pozostanom same cziste szlyzjery jak cumbajszpil Zdziszek Gouszelik. Kattovitz bydom cziste rhashowho.
      • Gość: ZUS rej się ! Ślązaku ! - Patrioto ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.13, 16:06
        popatrz co napisane w prawo , przeczytej i zrób to - ZUS rej się !
    • Gość: paploPierdoła Jeszcze Polska nie zginela...pewnie, że nie IP: 93.154.159.* 30.05.13, 11:12
      forum.gazeta.pl/forum/w,52,144815136,,Premier_Tusk_Bialostoccy_rasisci_powiazani_ze_.html?v=2
      • paplok Ucom sie od mistrzow tego cechu, Ballest ci powi 30.05.13, 18:36
        Gość portalu: paploPierdoła napisał(a):

> forum.gazeta.pl/forum/w,52,144815136,,Premier_Tusk_Bialostoccy_rasisci_powiazani_ze_.html?v=2

No wiydzisz, uczom sie od mistrzow tego cechu. Ballest ci to wszystko wyjasni. Niymce wszystko robiom najlypiej. Uone to wymyslili i majom patynta na to. Uone jus do ONZ zaszli. Nom jeszcze daleko. To przeca polskie partacze, niy co Niymce.

wiadomosci.onet.pl/raporty/deutsche-welle-w-onecie/nsu-rasizm-ksenofobia-niemcy-tlumacza-sie-przed-ra,1,5476837,wiadomosc.html
        • Gość: partaczSwojski Re: Ucom sie od mistrzow tego cechu, Ballest ci p IP: *.play-internet.pl 30.05.13, 20:31
          Sąsiedzi nie lubią. ..poltoni,zwłaszcza rasy paplatej, od zarania dziejów,bo to partacze świata.
    • Gość: tyszProfos Re: Jeszcze Polska nie zginela...nieprawda! IP: *.opera-mini.net 01.06.13, 10:41
      W rozmowie z "Rzeczpospolitą" Krystyna Pawłowicz wyjaśniała,
      dlaczego nie akceptuje członkowstwa Polskie w UE. Stwierdziła,
      że akcesja do UE oznacza dla pos. Pawłowicz "koniec Polski".
      Uważam zresztą, że Polski już nie ma - powiedziała Pawłowicz. Argumentowała, że "Polacy są
      wykorzeniani, niszczony jest polski Kościół". Została tylko nazwa - stwierdziła poseł Pawłowicz.
      • cirano Re: Jeszcze Polska nie zginela...nieprawda! 01.06.13, 12:16
        Gość portalu: tyszProfos napisał(a):
        "Polacy są
        > wykorzeniani, niszczony jest polski Kościół". Została tylko nazwa - stwierdziła
        > poseł Pawłowicz.
        ------------------------
        Najserdeczniej podziękujemy Panu Bogu kiedy w końcu tak się stanie, bo nie wiem komu te kato-oszołomy jeszcze potrzebne, pani (extra małą), Pawłowicz
    • Gość: johnnyKalesony Jeszcze Polska nie zgineła....kochają paploków i fellachów poltońskich IP: *.opera-mini.net 02.06.13, 08:42
      - Dopóki nie powstanie skuteczny system monitorowania osób wjeżdżających i
      wyjeżdżających z USA, nie należy rozszerzać programu o ruchu bezwizowym o
      nowe kraje, takie jak Polska, bo to grozi wzrostem napływu nielegalnych
      imigrantów - uważa ekspert ds. imigracji.
      Steven Camarota, dyrektor waszyngtońskiego Center for Immigration Studies
    • Gość: Olo Re: Jeszcze Polska nie zginela... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.06.13, 23:17
      republika bananowo czy malinowo,egal sukces jest
      wyborcza.biz/biznes/1,100969,14182612,_Puls_Biznesu___Republika_malinowa.html#TRNajCzytSST

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka