piast1025 02.12.04, 15:03 ...naziole znowu w akcji - kiedy sie ich powstrzyma? Zobaczcie: www.german-foreign-policy.com/pl/news/article/1101670186.php?PHPSESSID=5bc646aebeb9d4ddf21e24a316055077 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psie.pole Re: oby nie było kiedyś za późno... 02.12.04, 15:55 a taki Slezan będzie nadal pisał że to w Polsce jest nacjonalizm a nie w Niemczech. "Przywódca grupy, pracujący według lokalnych doniesień prasowych od 1993 roku dla państwowego Urzędu Ochrony Konstytucji2), organizował już w latach 90-tych w pobliżu Bielefeldu ćwiczenia wojenne neonazistów. Już wtedy znaleziono u licznych prawicowych ekstremistów, określających się jako Gwardia Przyboczna Adolfa Hitlera, broń i mundury SS. ,,Oddział Obrony Ojczyzny Westfalia" organizował treningi walki zbrojnej." Odpowiedz Link Zgłoś
piast1025 Re: do psie.pole 02.12.04, 16:18 ...Tak na marginesie - skąd jesteś? Dolny Śląk? Wrocław? Bo nie skumałem! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: oby nie było kiedyś za późno... 02.12.04, 17:12 Bo ja w odróżnieniu od Ciebie w Niemczech bywam regularnie i z Niemcami rozmawiam. Od dogmatów mam Kościół. Odpowiedz Link Zgłoś
synziemi Re: oby nie było kiedyś za późno... 07.12.04, 19:24 psie.pole napisał: > a taki Slezan będzie nadal pisał że to w Polsce jest nacjonalizm a nie w > Niemczech. Tak w Polsce jak i w Niemczech sa to zjawiska marginalne. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: oby nie było kiedyś za późno... 07.12.04, 20:08 Nie wiem,czy Piastowie walczyli na Psim Polu,jednak "braterską"spójność widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madre Re: oby nie było kiedyś za późno... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.12.04, 21:18 jak zech lostatnio tam bol, to gowna na te pole wylywali, paradoks i jako wymowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: oby nie było kiedyś za późno... IP: 150.254.85.* 08.12.04, 15:03 Gość portalu: madre napisał(a): > jak zech lostatnio tam bol, to gowna na te pole wylywali, paradoks i jako wymowa Rzeczywiscie paradoks a jaka wymowa, gowna byly importowane z Niemiec ich oczysczalnie nie nadazaja z przerobem. Wylanie ich na starogermanskie cmentarzysko bylo wielkim nietaktem, dokonanym na prochach niemieckich rycerzy przez tych niemiecko-polskich "szaisowych" geszefciarzy. Odpowiedz Link Zgłoś