slezan 17.08.05, 00:27 Mamy przed sobą dłuuugi okres wyborczej walki, co już wpływa na temperaturę dyskusji. Proponuję podzielić się w związku z tym swoimi sposobami na odprężenie. Mnie rozluźnia piwo i szum wody:-). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slezan Re: Wątek relaksacyjny 17.08.05, 00:32 Może odrobina kultury? Tu mam coś ciekawego: www.gornoslaskie-dziedzictwo.com/index.php?action=gdd_program Intrygująca jest ta elektrociepłownia "Szombierki". Zna ktoś ten obiekt? Odpowiedz Link Zgłoś
pieron.slonski Re: Wątek relaksacyjny 17.08.05, 00:58 relax... zależnie od nastroju. Teraz relax to spanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Wątek relaksacyjny 17.08.05, 16:17 Jak napisałem, rozluźnia mnie piwo i szum wody - wyruszamw poszukiwaniu obu tych dobrodziejstw i opuszczam Was. Hierowski będzie pewnie tęsknił:-). Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Wątek relaksacyjny 17.08.05, 18:21 na forum sporo wody znajdziesz, z piwem gorzej:)))) a ten szum wody to rzeczny, strumyczny, morski, wodospadzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black Re: Wątek relaksacyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 23:34 to są te twoje ćwiczenia relaksacyjne, hę? slezan napisał: > Mnie rozluźnia piwo i szum wody:-). dosyć ciekawe, nie powiem:-) Odpowiedz Link Zgłoś