Gość: Wehrwolf IP: *.j.pppool.de 31.08.05, 16:36 www.prisma-online.de/tv/person.html?pid=hanna_schygulla Nascho frella aus Kattowitz ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hermann5 Re: Oberschlesierin aus Kattowitz,Unser Mädel 31.08.05, 18:17 Ze Kattowitz czy ze Königshütte, bo jes tyz tako wersjo: www.divingbrothers.at/tonisautogramme/doc/lebenslauf/int/schygull.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBERSCHLESIER Re: Oberschlesierin aus Kattowitz,Unser Mädel IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.05, 21:45 chyba sie w parku abo na kukurydzach urodziela. bo to takie niewiadomo co , katowiczanie godajom - katowicki park a chorzowianie - chorzowski. pieron wie , do mie jest lo w katowicach jak te kukurydze. gruss Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: VON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.05, 22:53 Gość portalu: Wehrwolf napisał(a): > www.prisma-online.de/tv/person.html?pid=hanna_schygulla > Nascho frella aus Kattowitz ! naucz sie po s`loonsku pisac`!, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 489 Re: VON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.08.05, 23:50 Ale on chyba udaje Niemca, nie Slazaka. ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wehrwolf Re: Servusik builder IP: *.j.pppool.de 01.09.05, 11:26 Uciekł mi post! servusick Dla chlopakow z Sosnowca co tam słychac w ognisku polskim w Londynie co słychac u pani Wandy???? Odpowiedz Link Zgłoś
builderfrombendziniu Re: Servusik builder 01.09.05, 13:29 Gość portalu: Wehrwolf napisał(a): > Uciekł mi post! servusick Dla chlopakow z Sosnowca co tam słychac w > ognisku polskim w Londynie co słychac u pani Wandy???? Hello Herr Wehrwolf Organizacja "Chopoki z Zaglebia" protestuje na tym forum przciw szkalowaniu naszego wieloletniego prezesa naszej organizacji przez obw. Wehrwolf. Prezes Builder; Jest chopokiem z Bendzinia a nie z Sosnowca. Jest czlonkiem ogniska ale nie w Lodynie tylko u nas w Bendziniu, muzycznego, gra na cymbalkach i mu to calkiem niezle wychodzi. A oprocz Wandy Wasilewskiej nie zna innej Wandy. z pow. builder from bendziniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wehrwolf Re: Servusik builder IP: *.j.pppool.de 01.09.05, 14:18 Hallo Zaglembiaki!! Podczas mojego pobytu w Londynie z zoną dwa lata temu miałem okazje poznac Polską Taxiare! czekam z zona na Taksówke przy Hotelu nagle przyjeżdża gróba ondulowana blondyna,wsiadajac do taksówki zobaczyłem zdjecie matki boskiej Czestochowskiej i ruzaniec jusz wiedzielismy z zona z kim mamy do czynienia ondulowana blondynka okazało sie pani Wandzia rodem ze Szczyrku od 40-tu lat w Londynie wdowa dorabia taksówka opowiada o Polskim Ognisku w Londynie dowiedziałem sie wszystkiego o polakach w Angli nie żenowało ją to nawet ze jestesmy niemcami Slązkimi poprostu sie cieszyła ze fandzolenio Slonzkigo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wehrwolf88 Geboren in Kattowitz, Polen 01.09.05, 19:21 Hanna Schygulla Geboren am Samstag, 25. Dezember 1943 Geboren in Kattowitz, Polen He, he ... ajgyntor, brunzowa myndo Wehrwolf88 Odpowiedz Link Zgłoś