olaaprilka 25.11.05, 16:23 Mam pytanie: skoro to forum Silesiana dlaczego głównym tematem są ciągle Niemcy i wszystko co niemieckie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: van deer Re: pytanie IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.11.05, 16:27 olaaprilka napisała: > Mam pytanie: skoro to forum Silesiana dlaczego głównym tematem są ciągle > Niemcy i wszystko co niemieckie? Bo to ulubione tematy dyskusji i pyskowek paru takich pokretnie rozumiejacych dyskusje forumowa uzytkownikow internetu. Nie przejmuj sie tym tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
olaaprilka Re: pytanie 25.11.05, 17:24 Nie przejmuję się. Przejmuję się tylko rzeczami ważnymi albo tym na co mam wpływ. Ale jeżeli mam być szczera, zawiodłam się trochę. Nudno tutaj czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van deer Re: pytanie IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.11.05, 17:39 olaaprilka napisała: > Nie przejmuję się. Przejmuję się tylko rzeczami ważnymi albo tym na co mam > wpływ. Wplyw na to i nie tylko forum mamy my wszyscy po trosze. Ot, demokracja. > Ale jeżeli mam być szczera, zawiodłam się trochę. > Nudno tutaj czasami. Jak jest nudno to sie nie dopisuje i nie zagladam, wolna wola:) Odpowiedz Link Zgłoś
olaaprilka Re: pytanie 25.11.05, 18:00 Ale można też trochę coś zmienić, skoro nadal demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBERSCHLESIER odpowiedz IP: *.dip.t-dialin.net 25.11.05, 18:45 najlepsza rada na nude, jest znalezc sobie cos interesujacego. np. rozebrac sie do naga i pilnowac ubran. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: pytanie 26.11.05, 00:26 Ze smutkiem stwierdzam, że bywało lepiej. Ale ostatnio naschodziło się takich, dla których najwazniejsza jest święta wojna polsko-niemiecka. A ponieważ tematy te od zawsze były na FKatowice, więc Silesiana powstała między innymi po to, żeby od tematów tych uwolnić Katowice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBERSCHLESIER Re: pytanie IP: *.dip.t-dialin.net 25.11.05, 18:43 www.schlesien.de/ kto prawdy szuka, ten ja znajdzie! dobre, nie? moje! gruss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz Re: pytanie IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 17:31 Najgorszą rzeczą ze wszystkiego jest... O B O J Ę T N O Ś Ć . Nawet jak wzajemnie pyskują na siebie, jak jeden drugiemu się odgryza wet za wet, i wysila cały swój... intelekt (za przeproszeniem), żeby mu przypier...niczyć dosadnie, aż mu koszula spadnie i ukaże się zgoła kontr-dyskutanta d... goła.(!) Ogólnie, to nie jest źle na tej SILESIANIE. Statystyka rośnie imponująco, kontakty wzajemne się zacieśniają. Lepsze to niż obopólne zobojętnienie, albowiem "KTO SIĘ LUBI - TEN SIĘ CZUBI!". Taka to ci jest ta SILESIANA, Pulsująca i tętniąca wigorem, Od wieczora, do białego rana. I od bladoświtu do zmierzchu, Ciepła w środku serc pożarem, Choć bywa parzącą z wierzchu. (HKP) ... CZUWAĆ, SZKOPY I... DO ROBOTY!!! - Achtung!!! Zu Arbeit!!!... Odpowiedz Link Zgłoś
rodak3 Re: pytanie- SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.11.05, 17:53 > CZUWAĆ, SZKOPY I... DO ROBOTY!!! > - Achtung!!! Zu Arbeit!!!... SUPER SUPER SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś