Gość: OBERSCHLESIER IP: *.dip.t-dialin.net 12.12.05, 17:10 jak myslicie, skad taka nienawisc tomusia, do wszystkiego co slaskie?. czekam na wasze opinie i tezy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek Re: dlaczego tomek, nienawidzi slask i slazakow? IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.05, 17:15 schowaj sie do tej nory skad zes wylazl gadzie jeden .Slazakiem sam jestem ,nienawidze takich prymitywnych szlezjerskich chamow jak ty.Jestescie nikim , wszyscy na was pluja i smieja sie z was smierdziuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adolf Re: dlaczego tomek, nienawidzi slask i slazakow? IP: *.k.pppool.de 12.12.05, 19:29 "Slazak" tomcio jestes smierdzacym gorolem tz szczurem polskim ktury zyje w smierdzacym kanale sciekowym pfuj smierdzisz na kanał ze sosnowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: dlaczego tomek, nienawidzi slask i slazakow? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.12.05, 22:00 Teraz Tomek przeczytaj odpowiedz Adolfa, porownaj do swojej i zwroc uwage na rzucajace sie w oczy podobienstwa. Niczym przekupy na bazarze licytujecie sie tu wyzwiskami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colsztok Re: dlaczego tomek, nienawidzi slask i slazakow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 23:44 jak czytom sam na forum te twoje wypociny to odnosza wrazymie coś ty zwykły polski ojszczmurek jez a niy Ślonzok, a prymityw to do źradła na kiere se potym możesz napluć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: dlaczego tomek, nienawidzi slask i slazakow? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.12.05, 21:59 Gość portalu: Tomek napisał(a): > schowaj sie do tej nory skad zes wylazl gadzie jeden .Slazakiem sam > jestem ,nienawidze takich prymitywnych szlezjerskich chamow jak ty.Jestescie > nikim , wszyscy na was pluja i smieja sie z was smierdziuchy. Widzisz Tomek, poslugujesz sie dokladnie takim samym jezykiem jak osoby ktore krytykujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: dlaczego ty tesz nie nawidzisz?, 12.12.05, 23:29 som fakt zy "S`loonsk" piszysz sy malyj lityry s`wiadcziy uo tym za kogo go mosz, i niy byda ciy wiyncyj zwracoul uwagi, by, Gość portalu: OBERSCHLESIER napisał(a): > jak myslicie, skad taka nienawisc tomusia, do wszystkiego co slaskie?. > czekam na wasze opinie i tezy. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: dlaczego ty tesz nie nawidzisz?, IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.05, 11:44 oberku Pan Tomek kocha Slask i Slazakow nienawidzi sprzedawczykow i pieskow co za miche zupy dupe wyliza i pale zrobia jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBERSCHLESIER Re: dlaczego ty tesz nie nawidzisz?, IP: *.dip.t-dialin.net 13.12.05, 21:40 czyli takich jak twoj tata, tomus? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBERSCHLESIER Re: dlaczego ty tesz nie nawidzisz?, IP: *.dip.t-dialin.net 13.12.05, 21:40 te, pajacu builder, jak bys byl trocha bystry to bys zauwazol ze jo wszysko z maly litery pisza - bo duzych liter nieuznaja (szkoda czasu na cap´sa). ale tys jest bystry jak woda w kiblu po sraniu. co do ortografi to ty lepi sie nie lodzywej , bo to cy tam bazgrosz tojakes esperanto. pyrsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: dlaczego ty tesz nie nawidzisz?, IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.05, 21:43 Ty ober wogole wszystko robisz male i masz male, nawet sam jestes maly ,a w jaj to wogole nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re:dej ino jyden psziklad=czekom, 15.12.05, 01:21 tiy kurcze "esperanto"?, ino gipko, bystry w dresie sie znalazl?, chcesz mi cos` zarzucic`?=no to spro`buj szczes`cia "mizdz`u" ;), musisz odrobic` zadanie domowe dla dobra swojego kraju="szarik" szukaj, Gość portalu: OBERSCHLESIER napisał(a): > te, pajacu builder, jak bys byl trocha bystry to bys zauwazol ze jo wszysko z > maly litery pisza - bo duzych liter nieuznaja (szkoda czasu na cap´sa). > ale tys jest bystry jak woda w kiblu po sraniu. > > co do ortografi to ty lepi sie nie lodzywej , bo to cy tam bazgrosz tojakes > esperanto. > > pyrsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBESCHLESIER kup sie klawisze builder! IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.05, 05:14 twoje esperanto jest nie do rozszyfrowania, wiencej w twoim tekscie apostrofow i nawiasow, jak liter. moze wyciepniesz na hasiok ta woja rusko klawiatura i ukradniesz sie jakos inno, tak co by cie ludzie rozumieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van deer Re: kup sie klawisze builder! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.12.05, 16:56 Ta twoja niemiecka tez nielepsza, jeszcze te pozamieniane "z" i "y" :) Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: kup sie klawisze builder! 17.12.05, 00:09 uon napisoul temat zes`ki pt:"kup sie klawisze builder!", i co jo mom sy tygo zrozumiec`?=(nu som niy wiym=abo jys na brynie abo jys na uodwyku bo majacziy), i musza tymu elymentowi wytumacziyc` dlaczygo=prosza, mom klawiatura angielsko=kurcze bo wola oprogramowaniy pou angielsku OBESCHLESIER i niy byda tygo smieniul bo ty se tygo zyczysz=kapujesz?, wsziyscy jakos` umiom cziytac`=tys` je WYJONTEK jakich malo, tuo sorry=nic na tou niy poradza, the builder, Gość portalu: OBESCHLESIER napisał(a): > twoje esperanto jest nie do rozszyfrowania, wiencej w twoim tekscie apostrofow > i nawiasow, jak liter. > moze wyciepniesz na hasiok ta woja rusko klawiatura i ukradniesz sie jakos inno > , > tak co by cie ludzie rozumieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: dlaczego tomek, nienawidzi slask i slazakow? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.12.05, 21:58 Wydaje mi sie, ze Tomek za bardzo stara sie nasladowac w swojej retoryce takich ludzi jak Ty, Wehrwolf, Arnold et al. Odpowiedz Link Zgłoś
milik1954 Re: dlaczego tomek, nienawidzi slask i slazakow? 13.12.05, 22:00 różnica polega na tym,że Tomek nienawidzi tych ślązaków, którzy na to zasługują, a wymienieni panowie nienawidzą WSZYSTKICH Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: dlaczego tomek, nienawidzi slask i slazakow? IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.05, 22:03 Dokladnie ja kocham Slask ,Slazakow nienawidze szlezjerstwa ludzi ktorzy ida tam gdzie im lepiej dadza sie nazrec.Tacy sa wlasnie szlezjerzy sa sprzedajni i falszywi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBERSCHLESIER Re: dlaczego tomek, nienawidzi slask i slazakow? IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.05, 05:15 pierdzielisz tomus, pierdzielisz strasznie i nieziemsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: dlaczego tomek, nienawidzi slask i slazakow? IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.05, 22:00 Oni rozumieja tylko taki jezyk ,inna forma do nich nie dociera ,poprostu tak trzeba sie z nimi komunikowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van deer Re: dlaczego tomek, nienawidzi slask i slazakow? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.12.05, 17:07 Gość portalu: Tomek napisał(a): > Oni rozumieja tylko taki jezyk ,inna forma do nich nie dociera ,poprostu tak > trzeba sie z nimi komunikowac. Pytanie czy w ogole trzeba, raz na ruski rok idzie z nimi jakos podyskutowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korn Re: dlaczego tomek, nienawidzi slask i slazakow? IP: *.chello.pl 14.12.05, 21:28 Ja mysle, ze Tomek nienawidzi Slaska i Slazakow dokladnie z tego samego powodu, dla ktorego Ty, OBERSCHLESIER, nienawidzisz Polski i Polakow. Wbrew pozorom roznica miedzy Wami jest niewielka. Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: dlaczego tomek, nienawidzi slask i slazakow? 14.12.05, 21:29 I tu się z Tobą zgodzę. Znakomicie się obaj dogadują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBERSCHLESIER Re: dlaczego tomek, nienawidzi slask i slazakow? IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.05, 05:22 skoro tak sadzisz, gdybys dokladniue sledzil moje posty na tym forum to bys takich dyrdymalow nie pierdzielil, bo ja jakos nieprzypominam sobie, zebym jakimis, pelnymi nienawisci do polski tekstami rzucal - to bzdura. moze trafiles na jakis watek napisany przez jakiegos gorola uzywajacego mojego nika. czasami przytocze jakis watek z polskiej prasy na temat niedociagniec, czy niechlujstwa w polskiej gospodarce, ale to niema nic wspolnego z nienawiscia. otwierajac prase dzienna tez nie sadzsz, ze np. "fakty" czy "gw" nienawidza polske, to absurdalne. Odpowiedz Link Zgłoś
oberschlesier88 Re: dlaczego tomek, nienawidzi slask i slazakow? 14.12.05, 21:47 Gość portalu: OBERSCHLESIER napisał(a): > jak myslicie, skad taka nienawisc tomusia, do wszystkiego co slaskie?. > czekam na wasze opinie i tezy. Du, OBERSCHLESIER iś fermute was!!! Du wykst entweder cufil oder cuwenyś!!! OBERSCHLESIER entszajde dyś yndlyś!!! Ołte dyś yndlyś jak Guido fon Westerwelle, Ole fon Bojst, Wowerajt und Dżordż Majkel!!! Das wyrd dyś erlajśtern!!! Glałbe mir!!! Wyrklyś!!! Glueck Auf!!! Oberschlesier88 Odpowiedz Link Zgłoś
qarolinqa TOMEK MOWI WAM PRAWDE. 14.12.05, 21:53 A ta niestety bywa czesto niewygodna. Dlatego wlasnie wydaje wan sie, ze Tomek nienawidzi Slaska. Zamiast opluwac Tomka przemyslcie sobie raczej jego posty, bo mowia one duzo o fobiach, kompleksach i dziwactwach niektorych mieszkancow Gornego Slaska. Gość portalu: OBERSCHLESIER napisał(a): > jak myslicie, skad taka nienawisc tomusia, do wszystkiego co slaskie?. > czekam na wasze opinie i tezy. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.12.05, 01:37 > bo mowia one duzo o fobiach, kompleksach i dziwactwach niektorych mieszkancow > Gornego Slaska najwiecej o jego samych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.05, 15:07 Ja nie mam zadnych fobii,kompleksow.Ale szlezjerstwo ma bardzo chca byc niemcami, ale po wojnie stali sie potrosze azjatami. Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. 15.12.05, 15:27 Quarolina. Z twoich postów wnioskuję ,że jedyną osobą na tym forum posiadającą kompleksy jesteś ty. Idź ponownie do gimnazjum, bo to, w którym się uczyłaś SPIER.........LIŁO ci głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.05, 15:58 A ty hermanie skonczyles jakas szkole??Z tego co pisze qarolinka wnioskuje ze to inteligentna osoba z wyksztalceniem,a ty szczurze pewnie unikales szkoly jak dibel wody swieconej, wiec idz sie napic bo chyba masz kaca. Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. 15.12.05, 18:27 Ojojoj, co do mojego wykształcenia, to na twoim miejscu raczej nie poruszałbym tego tematu, bo możesz się przeliczyć. Jeśli zaś chodzi o kaca, to proszę zmień repertuar, bo to już staje się być nudne. Twoja ciągłe wypowiedzi typu „ idź się napij jabola „świadczą tylko o twoim prostactwie. Tylko człowiek prosty nie umie sformułować zdania w taki sposób, aby się w nim nie powtarzać. Zakres swojej wiedzy przedstawiłeś w wielu postach na tym forum, i muszę ci powiedzieć, że dla mnie jesteś zwykłym miernotą próbującym zamanifestować swoją obecność na tym świecie, wypisującym beznadziejne teksty podwórkowe. Pamiętaj, jak coś piszesz to mądrze to argumentuj. Będę się przyglądał twojej miernej twórczości z uwagą, bo nieuctwo, prostactwo, ciemnotę, należy zwalczać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.05, 19:22 Dla ciebie hermaku moge byc nawet prostakiem.Moje prostackie teksty skierowane sa do szlezjerow ,a ci innego jezyka nie znaja.Ty jako przedstawiciel szlezjerskiej inteligencji pewnie nie wiesz ze do kobiet nie uzywa sie inwektyw typu pierd, napierd itd itd,a takowe jako inteligent uzyles do nie jakiej qarolinki.W moich oczach juz jestes prostakiem i to cie dyskredytuje.Powinni cie tego w domu nauczyc ,ale znajac zycie takiego slownictwa uzywali pomiedzy soba twoji rodzice,wiec innego nie znasz w stosunku do kobiet.Co do obserwacji to szlezjerzy zawsze lubieli tego typu zabawy ,takze obserwuj sobie tyle mozesz. Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. 15.12.05, 20:39 Mogę tylko pogratulować ci głupoty. Jako przedstawiciel szlezierskiej inteligencji używam inwektyw typu pierd, napierd. Itd. do gorolskich prostaków i prostaczek. Od dawien dawna do hołoty, inteligencja zwracała się w ich języku. Nie można pisać i przemawiać do pacanów językiem dla nich niezrozumiałym. Jak widzisz poskutkowało. Od moich rodziców radzę ci się od stosunkować, bo twoi im nie dorastają do pięt. Zresztą już ci przedstawiłem w skrócie z jakiego rodu pochodzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.05, 20:52 Nic sam nie potrafisz tepaku wymyslec ,tylko powielasz to co napisalem ja teraz albo wczesniej. Od kilkuset lat to szlezjerzy sa zerami,nikt nie traktuje was powaznie bezpanstwowe kundelki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) latwe pytanie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.12.05, 21:33 "Od kilkuset lat..." "...bezpanstwowe kundelki. " nie widzisz zadnych sprzecznosci w twojej wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBERSCHLESIER Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.05, 21:46 oooo tomus, odkrykismy twoje drugie oblicze. nosisz sukienki? malujesz sie? jestes ciota? grasz z kolezankami w gume? "do kobiet nieuzywa sie inwektyw" a co kobieta to nie czlowiek? jak cie kopnie w jaja to powiesz dziekuje, moja pani kopnij jeszcze raz? polski rycez? z butelkom jabola przy kiosku stoi ale po rekach byle kogo calowac chce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.05, 21:51 No pewnie dla ciebie to dziwne bo ty swoja babe napierd...regularnie.Z ciebie to taki domowy ninja,terror w domu te sprawy.Ten wzor inteligencji dla szlezjera herman bez powodu wyzywa dziewczyne, to taka tradycja szlezjerska ktora mongol w genach przekazal?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBERSCHLESIER Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.05, 21:54 tomus ty to nawet prostytutki po niemytych rekach calujesz! rycerz zapackany - mieszko z grzybowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.05, 22:17 Ja nie chodze na prostytutki nie musze nie place za seks ty pewnie staly bywalec jestes, zone stamtad tez masz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBERSCHLESIER Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.05, 21:34 z tego co czytam wnioskuje ze : albo qarolina to tomek albo tomek to qarolina albo qarolina jest blond albo tomek jest glupi albo tomek i qarolina sa rodzenstwem, ktore wychowalo sie w roznych domach dziecka albo qarolina to matka tomka albo tomek to ojciec qaroliny albo tomek jest psycholem siedzacym w zakladzie psychiatrycznym z dostepem do komputera (10 min. dziennie) a qarolina jest jego gruba siostra przelozona, ktora go molestuje. albo qarolina jest gruba, brzydka, pokrzywiona, zezowata, pryszczata, szukajaca przyjaciela np. tomka antyslazaka zasmiecajacego slaskie forum. albo tomek to lesbijka albo qarolina to pedal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.05, 21:53 Za duzo tego wina po 1 euro pijesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBERSCHLESIER Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.05, 22:12 ja ten euro zapracowalem, a ty dupy na dworcu w katowicach twoim ziomalom musisz dawac, uwarzej synek! , bo jak cie wszechpolskie dopadnom, to bydzie z tobom zle! www.nop.org.pl/?artykul_id=144 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.05, 21:56 Albo ober jest pruty teraz przez murzyna i ma orgazm. Odpowiedz Link Zgłoś
oberschlesier88 HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN 15.12.05, 17:43 Herrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrman Ahtundcwancyś ferpys dyś!!! Glueck Auf!!! Oberschlesier88 Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN 15.12.05, 18:40 Obbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbberschlesier88 ty tyz sie powtarzosz. Cos ty z Tomkiem w jednyj lawce siedziol ?. Odpowiedz Link Zgłoś
oberschlesier88 Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN 15.12.05, 19:43 herman28 napisał: > Obbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbberschlesier88 ty tyz sie powtarzosz. > Cos ty z Tomkiem w jednyj lawce siedziol ?. Du, Herrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrman, nym doh ajn szweres Gyjgensztand und hał dir dejn gejgen dajnen Kopf!!! Buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!! Glueck Auf!!! Oberschlesier88 Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN 15.12.05, 20:24 Proponuję ci iść do szkoły językowej. To co tu próbujesz wybełkotać to nawet nie jest zbliżone do jakiegokolwiek języka. Może ty non stop chodzisz na rauszu ?. Tak to wygląda. Mimo to staraj się by można było cię zrozumieć, bo jak narazie, to ja tylko mogę ci wspułczuć Odpowiedz Link Zgłoś
oberschlesier88 Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN 15.12.05, 20:31 herman28 napisał: > Proponuję ci iść do szkoły językowej. To co tu próbujesz wybełkotać to nawet > nie jest zbliżone do jakiegokolwiek języka. Może ty non stop chodzisz na > rauszu ?. Tak to wygląda. Mimo to staraj się by można było cię zrozumieć, bo > jak narazie, to ja tylko mogę ci wspułczuć Ah zij Ajne an??? Du kannst alsu polnysz!!! Kannst miś nyśt fersztejen??? Mah dir kajne Sorgen!!! Lerne dojcz und fare do Rajsiu!!! Tam wartujom jusz na ciebie Ajnojro dżobs!!! Marszire wajter Herrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrman 28!!! Glueck Auf!!! Oberschlesier88 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.05, 20:39 herman 28 to szlezjer inteligent z katowickiego Zaleza,ma 3 fakultety potrafi odroznic wagon koksu od wagonu wegla i aluminium od zeliwa takze oberschlesier88 daj spokoj:) Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN 15.12.05, 20:51 Jak na razie to takie krowie cycki jak ty kradną wszystko i wszędzie. Ja nie muszę. I tak na marginesie, daleko mi do Katowitz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.05, 20:56 O Katowicach to mozesz pomarzyc twoja ojczyzna to stepy nadwolzanskie. Ty hermanku jaki cycek jestes barani czy moze kozi. Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN 16.12.05, 14:58 Ja paskudny świński cycku pochodzę z inteligenckiej niemieckiej rodziny. I to zarówno od strony ojca jak i matki. Posługuję się twoim językiem przez grzeczność, bowiem uczono mnie, że do hołoty należy zwracać się językiem dla niej zrozumiałym (zresztą już ci o tym pisałem). Jeśli chodzi o moje fakultety to daj sobie spokój. Takie głodne kawałki możesz puszczać lumpom z pod sklepu monopolowego. Co do wagonów z węglem to zastanów się kto je okrada – Szliezjery, zarabiający w ojro ? czy polskie lumpy takie jak ty, którym się robić nie chce, tylko patrzą coś za…………lić, aby mieć na wino ?. I tak na marginesie – daleko mam do Kattowitz, bo od paru lat mieszkam w Tschenstochau (wcześniej Koblenz). Mogę więc do woli obserwować zachowania polaków i ich kulturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.05, 15:22 Tak z inteligenckiej niemieckiej rodziny -nie slodz sobie zgarbiony slugusie.Dziadzio byl dentysta i wyrywal zlote zeby zydom w obozie.O inteligencji juz nie pisz, widze ze masz na tym punkcie kompleksy , takze z milosci do zwierzat powiem ci ,ze jak na malpoluda to jestes wyjatkowo bystry i pojetny.Do inteligentnego czlowieka hermanku to jeszcze ci daleko, jestes zbyt wynaturzony dluga droga przed toba ale zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN 16.12.05, 16:17 Co ty możesz wiedzieć o moim dziadku. Twoja wiedza na ten temat jest równa zeru. Mój dziadek miał tyle wspólnego z frontem wschodnim i obozami co twój ze Śląskiem. Twoi przodkowie przybyli na nasz kochany Śląsk z transportem trzody chlewnej z za Buga, teraz ty jako "rodowity ślązak" machasz z pewnością polską chorągiewką, próbując podkreślić swój patriotyzm. Tragedią dla śląskiej ziemijest to, że musi takich jak ty żywić. Jeśli chodzi o moją inteligencję to nie zabieraj głosu na ten temat, bo nawet nie wiesz co to inteligencja. Już ci pisałem, że kultura wymaga ode mnie poszanowania dla wszystkich istot. Nawet dla takich świniodziadów jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.05, 16:39 Ty masz tyle wspolnego z inteligencja co moj pies, schlebiam ci w tym momencie bucu.Masz racje ja jestem rodowity Slazak ,a nie jak ty jakas rusko-niemiecka mieszanka.Moja rodzina szczurze pochodzi ze Slaska ,ale nie zamierzam sie tobie tlumaczyc.Od ludzi ktorzy przybyli zza Buga to sie odczep,bo wlasnie twoji przodkowie spalili,zniszczyli,pokradli im caly dobytek smieciu,chociaz w wielu przypadkach taka prosta niemiecka wsza jak ty, mogla pomarzyc o tym co tam mieli.W koncu ze Slaska przepedzili te wstretne nazistowskie mordy,wytuczone na ludzkiej tragedii.Nie oczekuje od takiej bezczelnej scierki jak ty kultury bo i tak cie na nia nie stac.Brudasie zrozum jedno, jestes nikim i to jest podstawowa roznica miedzy nami. Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN 16.12.05, 17:33 Jesteś do tego stopnia ograniczony umysłowo, że nie rozumiesz co miałem na myśli pisząc „rodowity ślązak” – wiesz małpi synu co oznacza cudzysłów ?. Takim właśnie jesteś ślązakiem. Co do mojego ruskiego pochodzenia to już ci pisałem. Nie przypisuj komuś swego pochodzenia skośnooki Mongole. Twoja rodzina tyle miała i ma wspólnego ze Śląskiem co moja z ruskimi. Co do ludzi zza Buga. Ludzie, którzy przybyli zza Buga posiadali takie dobytki, że hej. Czy ty wiesz o czym ty piszesz ?. Co tam było do palenia i rabowania - te chatki na kurzych nóżkach ?. To właśnie takie jak ty świniodziady zagnieździły się w tym co nasi przodkowie wybudowali(złodziejskie plemie). Gnieżdżą się w naszych kamienicach, niszcząc je. Aha i jeszcze jedno potomku ruskiej krzyżówki –prosiaka z iwanem. Kto tu jest nikim ?. Takich jak ty powinno się kastrować, bo pożytek z was żaden. Jesteś mało rozgarniętym pod człowieczek zaspakajającym swoje chore ambicje, poprzez „pierdzenie” na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
oberschlesier88 Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN 16.12.05, 18:41 herman28 napisał: > Jesteś do tego stopnia ograniczony umysłowo, że nie rozumiesz co miałem na > myśli pisząc „rodowity ślązak” – wiesz małpi synu co oznacza > cudzysłów ?. Takim > właśnie jesteś ślązakiem. > Co do mojego ruskiego pochodzenia to już ci pisałem. Nie przypisuj komuś swego > pochodzenia skośnooki Mongole. Twoja rodzina tyle miała i ma wspólnego ze > Śląskiem co moja z ruskimi. > Co do ludzi zza Buga. > Ludzie, którzy przybyli zza Buga posiadali takie dobytki, że hej. Czy ty wiesz > o czym ty piszesz ?. Co tam było do palenia i rabowania - te chatki na kurzych > > nóżkach ?. > To właśnie takie jak ty świniodziady zagnieździły się w tym co nasi przodkowie > > wybudowali(złodziejskie plemie). Gnieżdżą się w naszych kamienicach, niszcząc > je. > Aha i jeszcze jedno potomku ruskiej krzyżówki –prosiaka z iwanem. Kto tu > jest > nikim ?. Takich jak ty powinno się kastrować, bo pożytek z was żaden. Jesteś > mało rozgarniętym pod człowieczek zaspakajającym swoje chore ambicje, > poprzez „pierdzenie” na tym forum. Und du meśtest Hohszulabsolwent sajn ???!!! Ajn Mensz der zu ajn Szajs ablezt zoll Hohszulbyldung haben ???!!! Hast Reśt Herrrrrrrrrrrrrrrrrrrman 28!!! Ajnbyldung yst ałh ajne Byldung!!! Yrgendwi sztelle iś mir anders Lojte ze Hohszulbyldung!!! Alzu lejse doh wajter dajne Byld Cajtung!!! Und zece dyś yn Ferbyndung ze OBERSCHLESIEREM und wykse cuzammyn z nyim we jego Kabufie!!! Buahahahahahahahahahahahahahaha!!! Glueck Auf!!! Oberschlesier88 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.05, 18:54 Jestes zwykly biedny szlezjer ,ktory w zyciu zawsze dostawal w dupe i tu na forum chcesz sie dowartosciowac wirtualnie ,bo tylko tak mozesz.Musisz pojac to ze jestes potomkiem dzikiego, ruskiego, pastucha i nic nawet twoj rozpaczliwy krzyk na forum tego nie zmieni.Masz inteligencje i wiedze wyrobiona u bauera w stajni, wsrod zwierzat z ktorymi obcujesz.Dobrze ze takie bezczelne, wywyzszajace sie niewiadomo czym dojczerskie szczury pouciekaly ze Slaska.Byliscie slugusami niemcow na Slasku i za to teraz dostales paszport mozesz zbierac smieci legalnie.Jakakolwiek rozmowa z toba nie ma sensu jestes jak wsciekly pies tylko szczekasz .Twoje cale zycie to rynsztok i wsciekle szczekanie na wszystko ,psi twoj los szlezjerze,poszczekaj jeszcze pozwalam i tak pojdziesz na lancuch. Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN 16.12.05, 19:56 Przeczytaj dokładnie co udupcyłeś. To wszystko pisałem o tobie. Nie rób plagiatu świniopasie, bo to nieładnie. A na szczekanie już ci pisałem odpowiadam szczekaniem.Ale ty k........a ciemny jesteś. A tak an marginesie (paszport niemiecki mam od zawsze). Paszport paszportowi nie równy. Ty ze swoim możesz, co najwyżej wyjechać na zachód i być uważany jako złodziej. Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN 15.12.05, 20:47 O matko. Obbber chłopie wez sie w garsc. Woher kommst du ? Odpowiedz Link Zgłoś
oberschlesier88 Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN 16.12.05, 18:34 herman28 napisał: > O matko. Obbber chłopie wez sie w garsc. Was???? Herrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrman fersztejst du di Hajmatszprahe nyśt mer ???!!! > Woher kommst du ? Taki bufon jak ty pywnie zaraz szkryflnie ze ze Kołomyji!!! Hast szon bryna na Wajnahty gekałft ???!!! buahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!! Glueck Auf!!! Oberschlesier88 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBERSCHLESIER Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.05, 21:26 a ty jestes z pewnoscia blondynka, zgadlem co nie? juz sie tak tomusiowi nie podlizuj, on i tak chlopczykow lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rehtoor Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 21:36 Witej Polouku, nareszciam jou mom ta pewnosc, ze Willi2 i ty to soom Gorolyje. Kuknij sie synek na wontek prawiooncy uo tym, ze forum silesiany je rynsztokiym. Mosz tela odwagi jak Willi by sie prziznac'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.05, 21:42 Dlaczego mowisz na obera Polak przeciez to nie Polak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBERSCHLESIER Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.dip.t-dialin.net 16.12.05, 21:47 rehtoor - kannst mir einen blasen! Odpowiedz Link Zgłoś
oberschlesier88 Du, OBERSCHLESIER, fyk dyś ins Kni!!! 16.12.05, 22:19 Gość portalu: OBERSCHLESIER napisał(a): > rehtoor - kannst mir einen blasen! Du, OBERSCHLESIER, fyk dyś ins Kni!!! Und anszlisend wykse wajter we Kabufie!!! Buahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!! Glueck Auf!!! Oberschlesier88 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tratarata Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 08:07 Gość portalu: napisał(a): > ... kansnt mir eienn blasaen! > Du, OB8RESCHL8SEIER, fcik dcih ins Knie!!! Und auscheliesed wcehse wieetr ins Kaubff!!! Odpowiedz Link Zgłoś