Dodaj do ulubionych

dlaczego tomek, nienawidzi slask i slazakow?

IP: *.dip.t-dialin.net 12.12.05, 17:10
jak myslicie, skad taka nienawisc tomusia, do wszystkiego co slaskie?.
czekam na wasze opinie i tezy.

Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: dlaczego tomek, nienawidzi slask i slazakow? IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.05, 17:15
      schowaj sie do tej nory skad zes wylazl gadzie jeden .Slazakiem sam
      jestem ,nienawidze takich prymitywnych szlezjerskich chamow jak ty.Jestescie
      nikim , wszyscy na was pluja i smieja sie z was smierdziuchy.
      • Gość: Adolf Re: dlaczego tomek, nienawidzi slask i slazakow? IP: *.k.pppool.de 12.12.05, 19:29
        "Slazak" tomcio jestes smierdzacym gorolem tz szczurem polskim ktury
        zyje w smierdzacym kanale sciekowym pfuj smierdzisz na kanał ze sosnowca
        • Gość: eurofanatik Re: dlaczego tomek, nienawidzi slask i slazakow? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.12.05, 22:00
          Teraz Tomek przeczytaj odpowiedz Adolfa, porownaj do swojej i zwroc uwage na rzucajace sie w oczy podobienstwa. Niczym przekupy na bazarze licytujecie sie tu wyzwiskami.
      • Gość: colsztok Re: dlaczego tomek, nienawidzi slask i slazakow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 23:44
        jak czytom sam na forum te twoje wypociny to odnosza wrazymie coś ty zwykły
        polski ojszczmurek jez a niy Ślonzok, a prymityw to do źradła na kiere se potym
        możesz napluć
      • Gość: eurofanatik Re: dlaczego tomek, nienawidzi slask i slazakow? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.12.05, 21:59
        Gość portalu: Tomek napisał(a):

> schowaj sie do tej nory skad zes wylazl gadzie jeden .Slazakiem sam
        > jestem ,nienawidze takich prymitywnych szlezjerskich chamow jak ty.Jestescie
        > nikim , wszyscy na was pluja i smieja sie z was smierdziuchy.

Widzisz Tomek, poslugujesz sie dokladnie takim samym jezykiem jak osoby ktore krytykujesz.
    • builder Re: dlaczego ty tesz nie nawidzisz?, 12.12.05, 23:29
      som fakt zy "S`loonsk" piszysz sy malyj lityry s`wiadcziy uo tym za kogo go
      mosz,
      i niy byda ciy wiyncyj zwracoul uwagi,

by,

Gość portalu: OBERSCHLESIER napisał(a):

> jak myslicie, skad taka nienawisc tomusia, do wszystkiego co slaskie?.
      > czekam na wasze opinie i tezy.
      >
      • Gość: Tomek Re: dlaczego ty tesz nie nawidzisz?, IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.05, 11:44
        oberku Pan Tomek kocha Slask i Slazakow nienawidzi sprzedawczykow i pieskow co
        za miche zupy dupe wyliza i pale zrobia jak ty.
        • Gość: OBERSCHLESIER Re: dlaczego ty tesz nie nawidzisz?, IP: *.dip.t-dialin.net 13.12.05, 21:40
          czyli takich jak twoj tata, tomus?
      • Gość: OBERSCHLESIER Re: dlaczego ty tesz nie nawidzisz?, IP: *.dip.t-dialin.net 13.12.05, 21:40
        te, pajacu builder, jak bys byl trocha bystry to bys zauwazol ze jo wszysko z
        maly litery pisza - bo duzych liter nieuznaja (szkoda czasu na cap´sa).
        ale tys jest bystry jak woda w kiblu po sraniu.

co do ortografi to ty lepi sie nie lodzywej , bo to cy tam bazgrosz tojakes
        esperanto.

pyrsk
        • Gość: Tomek Re: dlaczego ty tesz nie nawidzisz?, IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.05, 21:43
          Ty ober wogole wszystko robisz male i masz male, nawet sam jestes maly ,a w jaj
          to wogole nie masz.
        • builder Re:dej ino jyden psziklad=czekom, 15.12.05, 01:21
          tiy kurcze "esperanto"?,
          ino gipko,

bystry w dresie sie znalazl?,
          chcesz mi cos` zarzucic`?=no to spro`buj szczes`cia "mizdz`u" ;),
          musisz odrobic` zadanie domowe dla dobra swojego kraju="szarik" szukaj,

> te, pajacu builder, jak bys byl trocha bystry to bys zauwazol ze jo wszysko z
          > maly litery pisza - bo duzych liter nieuznaja (szkoda czasu na cap´sa).
          > ale tys jest bystry jak woda w kiblu po sraniu.
          >
          > co do ortografi to ty lepi sie nie lodzywej , bo to cy tam bazgrosz tojakes
          > esperanto.
          >
          > pyrsk
          • Gość: OBESCHLESIER kup sie klawisze builder! IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.05, 05:14
            twoje esperanto jest nie do rozszyfrowania, wiencej w twoim tekscie apostrofow
            i nawiasow, jak liter.
            moze wyciepniesz na hasiok ta woja rusko klawiatura i ukradniesz sie jakos inno,
            tak co by cie ludzie rozumieli.
            • Gość: van deer Re: kup sie klawisze builder! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.12.05, 16:56
              Ta twoja niemiecka tez nielepsza, jeszcze te pozamieniane "z" i "y" :)
            • builder Re: kup sie klawisze builder! 17.12.05, 00:09
              uon napisoul temat zes`ki pt:"kup sie klawisze builder!",

i co jo mom sy tygo zrozumiec`?=(nu som niy wiym=abo jys na brynie abo jys na
              uodwyku bo majacziy),
              i musza tymu elymentowi wytumacziyc` dlaczygo=prosza,
              mom klawiatura angielsko=kurcze bo wola oprogramowaniy pou angielsku
              OBESCHLESIER i niy byda tygo smieniul bo ty se tygo zyczysz=kapujesz?,
              wsziyscy jakos` umiom cziytac`=tys` je WYJONTEK jakich malo, tuo sorry=nic na
              tou niy poradza,

the builder,

Gość portalu: OBESCHLESIER napisał(a):

> twoje esperanto jest nie do rozszyfrowania, wiencej w twoim tekscie
              apostrofow
              > i nawiasow, jak liter.
              > moze wyciepniesz na hasiok ta woja rusko klawiatura i ukradniesz sie jakos
              inno
              > ,
              > tak co by cie ludzie rozumieli.
    • Gość: eurofanatik Re: dlaczego tomek, nienawidzi slask i slazakow? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.12.05, 21:58
      Wydaje mi sie, ze Tomek za bardzo stara sie nasladowac w swojej retoryce takich ludzi jak Ty, Wehrwolf, Arnold et al.
      • milik1954 Re: dlaczego tomek, nienawidzi slask i slazakow? 13.12.05, 22:00
        różnica polega na tym,że Tomek nienawidzi tych ślązaków, którzy na to
        zasługują, a wymienieni panowie nienawidzą WSZYSTKICH Polaków
        • Gość: Tomek Re: dlaczego tomek, nienawidzi slask i slazakow? IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.05, 22:03
          Dokladnie ja kocham Slask ,Slazakow nienawidze szlezjerstwa ludzi ktorzy ida
          tam gdzie im lepiej dadza sie nazrec.Tacy sa wlasnie szlezjerzy sa sprzedajni
          i falszywi.
          • Gość: OBERSCHLESIER Re: dlaczego tomek, nienawidzi slask i slazakow? IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.05, 05:15
            pierdzielisz tomus, pierdzielisz strasznie i nieziemsko.
      • Gość: Tomek Re: dlaczego tomek, nienawidzi slask i slazakow? IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.05, 22:00
        Oni rozumieja tylko taki jezyk ,inna forma do nich nie dociera ,poprostu tak
        trzeba sie z nimi komunikowac.
        • Gość: van deer Re: dlaczego tomek, nienawidzi slask i slazakow? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.12.05, 17:07
          Gość portalu: Tomek napisał(a):

> Oni rozumieja tylko taki jezyk ,inna forma do nich nie dociera ,poprostu tak
          > trzeba sie z nimi komunikowac.

Pytanie czy w ogole trzeba, raz na ruski rok idzie z nimi jakos podyskutowac.
    • Gość: korn Re: dlaczego tomek, nienawidzi slask i slazakow? IP: *.chello.pl 14.12.05, 21:28
      Ja mysle, ze Tomek nienawidzi Slaska i Slazakow dokladnie z tego samego powodu,
      dla ktorego Ty, OBERSCHLESIER, nienawidzisz Polski i Polakow. Wbrew pozorom
      roznica miedzy Wami jest niewielka.
      • slezan Re: dlaczego tomek, nienawidzi slask i slazakow? 14.12.05, 21:29
        I tu się z Tobą zgodzę. Znakomicie się obaj dogadują.
      • Gość: OBERSCHLESIER Re: dlaczego tomek, nienawidzi slask i slazakow? IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.05, 05:22
        skoro tak sadzisz,
        gdybys dokladniue sledzil moje posty na tym forum to bys takich dyrdymalow nie
        pierdzielil, bo ja jakos nieprzypominam sobie, zebym jakimis, pelnymi
        nienawisci do polski tekstami rzucal - to bzdura.
        moze trafiles na jakis watek napisany przez jakiegos gorola uzywajacego mojego
        nika.
        czasami przytocze jakis watek z polskiej prasy na temat niedociagniec, czy
        niechlujstwa w polskiej gospodarce, ale to niema nic wspolnego z nienawiscia.
        otwierajac prase dzienna tez nie sadzsz, ze np. "fakty" czy "gw" nienawidza
        polske, to absurdalne.
    • oberschlesier88 Re: dlaczego tomek, nienawidzi slask i slazakow? 14.12.05, 21:47

Du, OBERSCHLESIER iś fermute was!!! Du wykst entweder cufil oder cuwenyś!!!
      OBERSCHLESIER entszajde dyś yndlyś!!! Ołte dyś yndlyś jak Guido fon
      Westerwelle, Ole fon Bojst, Wowerajt und Dżordż Majkel!!! Das wyrd dyś
      erlajśtern!!! Glałbe mir!!! Wyrklyś!!!

Glueck Auf!!!
      Oberschlesier88
    • qarolinqa TOMEK MOWI WAM PRAWDE. 14.12.05, 21:53
      A ta niestety bywa czesto niewygodna. Dlatego wlasnie wydaje wan sie, ze Tomek
      nienawidzi Slaska. Zamiast opluwac Tomka przemyslcie sobie raczej jego posty,
      bo mowia one duzo o fobiach, kompleksach i dziwactwach niektorych mieszkancow
      Gornego Slaska.

>
      • Gość: :) Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.12.05, 01:37
        > bo mowia one duzo o fobiach, kompleksach i dziwactwach niektorych mieszkancow
        > Gornego Slaska

najwiecej o jego samych
        • Gość: Tomek Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.05, 15:07
          Ja nie mam zadnych fobii,kompleksow.Ale szlezjerstwo ma bardzo chca byc
          niemcami, ale po wojnie stali sie potrosze azjatami.
      • herman28 Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. 15.12.05, 15:27
        Quarolina. Z twoich postów wnioskuję ,że jedyną osobą na tym forum posiadającą
        kompleksy jesteś ty. Idź ponownie do gimnazjum, bo to, w którym się uczyłaś
        SPIER.........LIŁO ci głowę.
        • Gość: Tomek Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.05, 15:58
          A ty hermanie skonczyles jakas szkole??Z tego co pisze qarolinka wnioskuje ze
          to inteligentna osoba z wyksztalceniem,a ty szczurze pewnie unikales szkoly jak
          dibel wody swieconej, wiec idz sie napic bo chyba masz kaca.
          • herman28 Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. 15.12.05, 18:27
            Ojojoj, co do mojego wykształcenia, to na twoim miejscu raczej nie poruszałbym
            tego tematu, bo możesz się przeliczyć.
            Jeśli zaś chodzi o kaca, to proszę zmień repertuar, bo to już staje się być
            nudne. Twoja ciągłe wypowiedzi typu „ idź się napij jabola „świadczą tylko o
            twoim prostactwie. Tylko człowiek prosty nie umie sformułować zdania w taki
            sposób, aby się w nim nie powtarzać. Zakres swojej wiedzy przedstawiłeś w wielu
            postach na tym forum, i muszę ci powiedzieć, że dla mnie jesteś zwykłym
            miernotą próbującym zamanifestować swoją obecność na tym świecie, wypisującym
            beznadziejne teksty podwórkowe. Pamiętaj, jak coś piszesz to mądrze to
            argumentuj. Będę się przyglądał twojej miernej twórczości z uwagą, bo nieuctwo,
            prostactwo, ciemnotę, należy zwalczać.
            • Gość: Tomek Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.05, 19:22
              Dla ciebie hermaku moge byc nawet prostakiem.Moje prostackie teksty skierowane
              sa do szlezjerow ,a ci innego jezyka nie znaja.Ty jako przedstawiciel
              szlezjerskiej inteligencji pewnie nie wiesz ze do kobiet nie uzywa sie inwektyw
              typu pierd, napierd itd itd,a takowe jako inteligent uzyles do nie jakiej
              qarolinki.W moich oczach juz jestes prostakiem i to cie dyskredytuje.Powinni
              cie tego w domu nauczyc ,ale znajac zycie takiego slownictwa uzywali pomiedzy
              soba twoji rodzice,wiec innego nie znasz w stosunku do kobiet.Co do obserwacji
              to szlezjerzy zawsze lubieli tego typu zabawy ,takze obserwuj sobie tyle mozesz.
              • herman28 Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. 15.12.05, 20:39
                Mogę tylko pogratulować ci głupoty.
                Jako przedstawiciel szlezierskiej inteligencji używam inwektyw typu pierd,
                napierd. Itd. do gorolskich prostaków i prostaczek. Od dawien dawna do hołoty,
                inteligencja zwracała się w ich języku. Nie można pisać i przemawiać do pacanów
                językiem dla nich niezrozumiałym. Jak widzisz poskutkowało.
                Od moich rodziców radzę ci się od stosunkować, bo twoi im nie dorastają do
                pięt. Zresztą już ci przedstawiłem w skrócie z jakiego rodu pochodzisz
                • Gość: Tomek Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.05, 20:52
                  Nic sam nie potrafisz tepaku wymyslec ,tylko powielasz to co napisalem ja teraz
                  albo wczesniej. Od kilkuset lat to szlezjerzy sa zerami,nikt nie traktuje was
                  powaznie bezpanstwowe kundelki.
                  • Gość: :) latwe pytanie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.12.05, 21:33
                    "Od kilkuset lat..."
                    "...bezpanstwowe kundelki. "

nie widzisz zadnych sprzecznosci w twojej wypowiedzi?
              • Gość: OBERSCHLESIER Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.05, 21:46
                oooo tomus, odkrykismy twoje drugie oblicze.
                nosisz sukienki? malujesz sie? jestes ciota? grasz z kolezankami w gume?
                "do kobiet nieuzywa sie inwektyw" a co kobieta to nie czlowiek?
                jak cie kopnie w jaja to powiesz dziekuje, moja pani kopnij jeszcze raz?
                polski rycez?
                z butelkom jabola przy kiosku stoi ale po rekach byle kogo calowac chce!
                • Gość: Tomek Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.05, 21:51
                  No pewnie dla ciebie to dziwne bo ty swoja babe napierd...regularnie.Z ciebie
                  to taki domowy ninja,terror w domu te sprawy.Ten wzor inteligencji dla
                  szlezjera herman bez powodu wyzywa dziewczyne, to taka tradycja szlezjerska
                  ktora mongol w genach przekazal??
              • Gość: OBERSCHLESIER Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.05, 21:54
                tomus ty to nawet prostytutki po niemytych rekach calujesz!

rycerz zapackany - mieszko z grzybowa
                • Gość: Tomek Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.05, 22:17
                  Ja nie chodze na prostytutki nie musze nie place za seks ty pewnie staly
                  bywalec jestes, zone stamtad tez masz??
          • Gość: OBERSCHLESIER Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.05, 21:34
            z tego co czytam wnioskuje ze :
            albo qarolina to tomek
            albo tomek to qarolina
            albo qarolina jest blond
            albo tomek jest glupi
            albo tomek i qarolina sa rodzenstwem, ktore wychowalo sie w roznych domach
            dziecka
            albo qarolina to matka tomka
            albo tomek to ojciec qaroliny
            albo tomek jest psycholem siedzacym w zakladzie psychiatrycznym z dostepem do
            komputera (10 min. dziennie) a qarolina jest jego gruba siostra przelozona,
            ktora go molestuje.
            albo qarolina jest gruba, brzydka, pokrzywiona, zezowata, pryszczata, szukajaca
            przyjaciela np. tomka antyslazaka zasmiecajacego slaskie forum.
            albo tomek to lesbijka
            albo qarolina to pedal
            • Gość: Tomek Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.05, 21:53
              Za duzo tego wina po 1 euro pijesz.
              • Gość: OBERSCHLESIER Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.05, 22:12
                ja ten euro zapracowalem, a ty dupy na dworcu w katowicach twoim ziomalom
                musisz dawac,
                uwarzej synek! , bo jak cie wszechpolskie dopadnom, to bydzie z tobom zle!

www.nop.org.pl/?artykul_id=144

• Gość: Tomek Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.05, 21:56
              Albo ober jest pruty teraz przez murzyna i ma orgazm.
        • oberschlesier88 HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN 15.12.05, 17:43
          Herrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrman Ahtundcwancyś ferpys dyś!!!

Glueck Auf!!!
          Oberschlesier88
          • herman28 Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN 15.12.05, 18:40
            Obbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbberschlesier88 ty tyz sie powtarzosz.
            Cos ty z Tomkiem w jednyj lawce siedziol ?.
            • oberschlesier88 Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN 15.12.05, 19:43
              herman28 napisał:

> Obbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbberschlesier88 ty tyz sie powtarzosz.
              > Cos ty z Tomkiem w jednyj lawce siedziol ?.

Du, Herrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrman, nym doh ajn szweres Gyjgensztand und
              hał dir dejn gejgen dajnen Kopf!!!

Buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!

Glueck Auf!!!
              Oberschlesier88
              • herman28 Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN 15.12.05, 20:24
                Proponuję ci iść do szkoły językowej. To co tu próbujesz wybełkotać to nawet
                nie jest zbliżone do jakiegokolwiek języka. Może ty non stop chodzisz na
                rauszu ?. Tak to wygląda. Mimo to staraj się by można było cię zrozumieć, bo
                jak narazie, to ja tylko mogę ci wspułczuć
                • oberschlesier88 Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN 15.12.05, 20:31
                  herman28 napisał:

> Proponuję ci iść do szkoły językowej. To co tu próbujesz wybełkotać to nawet
                  > nie jest zbliżone do jakiegokolwiek języka. Może ty non stop chodzisz na
                  > rauszu ?. Tak to wygląda. Mimo to staraj się by można było cię zrozumieć, bo
                  > jak narazie, to ja tylko mogę ci wspułczuć

Ah zij Ajne an??? Du kannst alsu polnysz!!! Kannst miś nyśt fersztejen???
                  Mah dir kajne Sorgen!!! Lerne dojcz und fare do Rajsiu!!! Tam wartujom jusz na
                  ciebie Ajnojro dżobs!!! Marszire wajter Herrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrman 28!!!

Glueck Auf!!!
                  Oberschlesier88
                  • Gość: Tomek Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.05, 20:39
                    herman 28 to szlezjer inteligent z katowickiego Zaleza,ma 3 fakultety potrafi
                    odroznic wagon koksu od wagonu wegla i aluminium od zeliwa takze
                    oberschlesier88 daj spokoj:)
                    • herman28 Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN 15.12.05, 20:51
                      Jak na razie to takie krowie cycki jak ty kradną wszystko i wszędzie. Ja nie
                      muszę. I tak na marginesie, daleko mi do Katowitz.
                      • Gość: Tomek Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.05, 20:56
                        O Katowicach to mozesz pomarzyc twoja ojczyzna to stepy nadwolzanskie. Ty
                        hermanku jaki cycek jestes barani czy moze kozi.
                        • herman28 Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN 16.12.05, 14:58
                          Ja paskudny świński cycku pochodzę z inteligenckiej niemieckiej rodziny. I to
                          zarówno od strony ojca jak i matki. Posługuję się twoim językiem przez
                          grzeczność, bowiem uczono mnie, że do hołoty należy zwracać się językiem dla
                          niej zrozumiałym (zresztą już ci o tym pisałem).
                          Jeśli chodzi o moje fakultety to daj sobie spokój. Takie głodne kawałki możesz
                          puszczać lumpom z pod sklepu monopolowego. Co do wagonów z węglem to zastanów
                          się kto je okrada – Szliezjery, zarabiający w ojro ? czy polskie lumpy takie
                          jak ty, którym się robić nie chce, tylko patrzą coś za…………lić, aby mieć na
                          wino ?.
                          I tak na marginesie – daleko mam do Kattowitz, bo od paru lat mieszkam w
                          Tschenstochau (wcześniej Koblenz). Mogę więc do woli obserwować zachowania
                          polaków i ich kulturę.
                          • Gość: Tomek Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.05, 15:22
                            Tak z inteligenckiej niemieckiej rodziny -nie slodz sobie zgarbiony
                            slugusie.Dziadzio byl dentysta i wyrywal zlote zeby zydom w obozie.O
                            inteligencji juz nie pisz, widze ze masz na tym punkcie kompleksy , takze z
                            milosci do zwierzat powiem ci ,ze jak na malpoluda to jestes wyjatkowo bystry i
                            pojetny.Do inteligentnego czlowieka hermanku to jeszcze ci daleko, jestes zbyt
                            wynaturzony dluga droga przed toba ale zycze powodzenia.
                            • herman28 Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN 16.12.05, 16:17
                              Co ty możesz wiedzieć o moim dziadku. Twoja wiedza na ten temat jest równa
                              zeru. Mój dziadek miał tyle wspólnego z frontem wschodnim i obozami co twój ze
                              Śląskiem. Twoi przodkowie przybyli na nasz kochany Śląsk z transportem trzody
                              chlewnej z za Buga, teraz ty jako "rodowity ślązak" machasz z pewnością polską
                              chorągiewką, próbując podkreślić swój patriotyzm. Tragedią dla śląskiej
                              ziemijest to, że musi takich jak ty żywić.
                              Jeśli chodzi o moją inteligencję to nie zabieraj głosu na ten temat, bo nawet
                              nie wiesz co to inteligencja. Już ci pisałem, że kultura wymaga ode mnie
                              poszanowania dla wszystkich istot. Nawet dla takich świniodziadów jak ty.
                              • Gość: Tomek Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.05, 16:39
                                Ty masz tyle wspolnego z inteligencja co moj pies, schlebiam ci w tym momencie
                                bucu.Masz racje ja jestem rodowity Slazak ,a nie jak ty jakas rusko-niemiecka
                                mieszanka.Moja rodzina szczurze pochodzi ze Slaska ,ale nie zamierzam sie tobie
                                tlumaczyc.Od ludzi ktorzy przybyli zza Buga to sie odczep,bo wlasnie twoji
                                przodkowie spalili,zniszczyli,pokradli im caly dobytek smieciu,chociaz w wielu
                                przypadkach taka prosta niemiecka wsza jak ty, mogla pomarzyc o tym co tam
                                mieli.W koncu ze Slaska przepedzili te wstretne nazistowskie mordy,wytuczone na
                                ludzkiej tragedii.Nie oczekuje od takiej bezczelnej scierki jak ty kultury bo i
                                tak cie na nia nie stac.Brudasie zrozum jedno, jestes nikim i to jest
                                podstawowa roznica miedzy nami.
                                • herman28 Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN 16.12.05, 17:33
                                  Jesteś do tego stopnia ograniczony umysłowo, że nie rozumiesz co miałem na
                                  myśli pisząc „rodowity ślązak” – wiesz małpi synu co oznacza cudzysłów ?. Takim
                                  właśnie jesteś ślązakiem.
                                  Co do mojego ruskiego pochodzenia to już ci pisałem. Nie przypisuj komuś swego
                                  pochodzenia skośnooki Mongole. Twoja rodzina tyle miała i ma wspólnego ze
                                  Śląskiem co moja z ruskimi.
                                  Co do ludzi zza Buga.
                                  Ludzie, którzy przybyli zza Buga posiadali takie dobytki, że hej. Czy ty wiesz
                                  o czym ty piszesz ?. Co tam było do palenia i rabowania - te chatki na kurzych
                                  nóżkach ?.
                                  To właśnie takie jak ty świniodziady zagnieździły się w tym co nasi przodkowie
                                  wybudowali(złodziejskie plemie). Gnieżdżą się w naszych kamienicach, niszcząc
                                  je.
                                  Aha i jeszcze jedno potomku ruskiej krzyżówki –prosiaka z iwanem. Kto tu jest
                                  nikim ?. Takich jak ty powinno się kastrować, bo pożytek z was żaden. Jesteś
                                  mało rozgarniętym pod człowieczek zaspakajającym swoje chore ambicje,
                                  poprzez „pierdzenie” na tym forum.
                                  • oberschlesier88 Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN 16.12.05, 18:41
                                    herman28 napisał:

> Jesteś do tego stopnia ograniczony umysłowo, że nie rozumiesz co miałem na
                                    > myśli pisząc „rodowity ślązak” – wiesz małpi synu co oznacza
                                    > cudzysłów ?. Takim
                                    > właśnie jesteś ślązakiem.
                                    > Co do mojego ruskiego pochodzenia to już ci pisałem. Nie przypisuj komuś
                                    swego
                                    > pochodzenia skośnooki Mongole. Twoja rodzina tyle miała i ma wspólnego ze
                                    > Śląskiem co moja z ruskimi.
                                    > Co do ludzi zza Buga.
                                    > Ludzie, którzy przybyli zza Buga posiadali takie dobytki, że hej. Czy ty
                                    wiesz
                                    > o czym ty piszesz ?. Co tam było do palenia i rabowania - te chatki na kurzych
                                    >
                                    > nóżkach ?.
                                    > To właśnie takie jak ty świniodziady zagnieździły się w tym co nasi przodkowie
                                    >
                                    > wybudowali(złodziejskie plemie). Gnieżdżą się w naszych kamienicach, niszcząc
                                    > je.
                                    > Aha i jeszcze jedno potomku ruskiej krzyżówki –prosiaka z iwanem. Kto tu
                                    > jest
                                    > nikim ?. Takich jak ty powinno się kastrować, bo pożytek z was żaden. Jesteś
                                    > mało rozgarniętym pod człowieczek zaspakajającym swoje chore ambicje,
                                    > poprzez „pierdzenie” na tym forum.

Und du meśtest Hohszulabsolwent sajn ???!!! Ajn Mensz der zu ajn Szajs ablezt
                                    zoll Hohszulbyldung haben ???!!! Hast Reśt Herrrrrrrrrrrrrrrrrrrman 28!!!
                                    Ajnbyldung yst ałh ajne Byldung!!! Yrgendwi sztelle iś mir anders Lojte ze
                                    Hohszulbyldung!!! Alzu lejse doh wajter dajne Byld Cajtung!!! Und zece dyś yn
                                    Ferbyndung ze OBERSCHLESIEREM und wykse cuzammyn z nyim we jego Kabufie!!!

Buahahahahahahahahahahahahahaha!!!

Glueck Auf!!!
                                    Oberschlesier88

• Gość: Tomek Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.05, 18:54
                                    Jestes zwykly biedny szlezjer ,ktory w zyciu zawsze dostawal w dupe i tu na
                                    forum chcesz sie dowartosciowac wirtualnie ,bo tylko tak mozesz.Musisz pojac to
                                    ze jestes potomkiem dzikiego, ruskiego, pastucha i nic nawet twoj rozpaczliwy
                                    krzyk na forum tego nie zmieni.Masz inteligencje i wiedze wyrobiona u bauera w
                                    stajni, wsrod zwierzat z ktorymi obcujesz.Dobrze ze takie bezczelne,
                                    wywyzszajace sie niewiadomo czym dojczerskie szczury pouciekaly ze
                                    Slaska.Byliscie slugusami niemcow na Slasku i za to teraz dostales paszport
                                    mozesz zbierac smieci legalnie.Jakakolwiek rozmowa z toba nie ma sensu jestes
                                    jak wsciekly pies tylko szczekasz .Twoje cale zycie to rynsztok i wsciekle
                                    szczekanie na wszystko ,psi twoj los szlezjerze,poszczekaj jeszcze pozwalam i
                                    tak pojdziesz na lancuch.
                                    • herman28 Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN 16.12.05, 19:56
                                      Przeczytaj dokładnie co udupcyłeś. To wszystko pisałem o tobie. Nie rób
                                      plagiatu świniopasie, bo to nieładnie. A na szczekanie już ci pisałem
                                      odpowiadam szczekaniem.Ale ty k........a ciemny jesteś.
                                      A tak an marginesie (paszport niemiecki mam od zawsze). Paszport paszportowi
                                      nie równy. Ty ze swoim możesz, co najwyżej wyjechać na zachód i być uważany
                                      jako złodziej.
                  • herman28 Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN 15.12.05, 20:47
                    O matko. Obbber chłopie wez sie w garsc.
                    Woher kommst du ?
                    • oberschlesier88 Re: HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMAN 16.12.05, 18:34
                      herman28 napisał:

> O matko. Obbber chłopie wez sie w garsc.

Was???? Herrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrman fersztejst du di
                      Hajmatszprahe nyśt mer ???!!!

> Woher kommst du ?

Taki bufon jak ty pywnie zaraz szkryflnie ze ze Kołomyji!!!
                      Hast szon bryna na Wajnahty gekałft ???!!!

buahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!

Glueck Auf!!!
                      Oberschlesier88
      • Gość: OBERSCHLESIER Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.05, 21:26
        a ty jestes z pewnoscia blondynka, zgadlem co nie?
        juz sie tak tomusiowi nie podlizuj, on i tak chlopczykow lubi.
        • Gość: Rehtoor Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 21:36
          Witej Polouku, nareszciam jou mom ta pewnosc, ze Willi2 i ty to soom Gorolyje.
          Kuknij sie synek na wontek prawiooncy uo tym, ze forum silesiany je rynsztokiym.

Mosz tela odwagi jak Willi by sie prziznac'?
          • Gość: Tomek Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.05, 21:42
            Dlaczego mowisz na obera Polak przeciez to nie Polak?
          • Gość: OBERSCHLESIER Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.dip.t-dialin.net 16.12.05, 21:47
            rehtoor - kannst mir einen blasen!
            • oberschlesier88 Du, OBERSCHLESIER, fyk dyś ins Kni!!! 16.12.05, 22:19

> rehtoor - kannst mir einen blasen!

Du, OBERSCHLESIER, fyk dyś ins Kni!!! Und anszlisend wykse wajter we Kabufie!!!

Buahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!

Glueck Auf!!!
              Oberschlesier88
            • Gość: tratarata Re: TOMEK MOWI WAM PRAWDE. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 08:07
              Gość portalu: napisał(a):

> ... kansnt mir eienn blasaen!
              > Du, OB8RESCHL8SEIER, fcik dcih ins Knie!!! Und auscheliesed wcehse wieetr ins
              Kaubff!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka