Dodaj do ulubionych

w katowicach slonzokow juz niema

24.04.07, 22:50
po paroletniej przerwie, lodwiedzilech stolica mojego slonskiego vaterlandu.
na ulicach zodyn nie godo juz po slonsku, 90% opanowane przez goroli.
poza debilowatom niedouzytkowania kopulom i tunelem pod rondym nic sie nie zmienilo.
syfiaty zenith i skarbek jeszcze stojom, dworzec smierdzi z daleka, superjednostka straszy lasem talerzy satelitarnych, palac slubow jest pojscany.
jakby nie ta scc to bych myslol ze jestech na wsi we rumuni.

David Lloyd George miol racja: "Dać Polsce Śląsk to tak jakby dać małpie zegarek"
Obserwuj wątek
    • Gość: van deer ☺ Re: w katowicach slonzokow juz niema IP: *.icm.edu.pl 25.04.07, 00:00
      > jakby nie ta scc to bych myslol ze jestech na wsi we rumuni.

Jaki gust, taki miernik rozwoju:)) Tylko koniecznie z piskiem opon ruszaj!
    • oppelner_os Re: w katowicach slonzokow juz niema 25.04.07, 07:55
      We Oppeln tysz:(
      • Gość: Werwolf [...] IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.07, 09:18
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • oppelner_os Re: w katowicach slonzokow juz niema 25.04.07, 13:02
          Richtig Werwolf:(
    • pit-zeolit Re: w katowicach slonzokow juz niema 25.04.07, 09:50
      Ślązacy są, ino nazi-szlyzjerów nimo.

Winston Churchill mioł recht "Niemców masz albo pod butem albo na gardle".
      • oppelner_os Re: w katowicach slonzokow juz niema 25.04.07, 13:03
        Churchill byl alkoholikiem jak 5 mln Polakow!
        • pit-zeolit Re: w katowicach slonzokow juz niema 25.04.07, 13:42
          oppelner_os napisał:

> Churchill byl alkoholikiem jak 5 mln Polakow!

Ale powiedział prawdę.
          • gero88 Re: w katowicach slonzokow juz niema 25.04.07, 14:15
            pit-zeolit napisał:

> Ale powiedział prawdę.

Ja Pit'cie mosz Recht!!! Winston to bou mundry choop!!! Uon wiedziou co Mnimcuf
            za pisk czimac cza!!! Nawyt niy prubuja pomyslec czytej DANKEN!!! co by bou
            gdyby uon wiedziol co naz-szlyzjery takie som. Dyc jestem ganc blank zyśer coby
            hojta zadnych nazi-szlazjeruf niy byuo!!!

Pit'cie!!! Manchester United / Red Devil - FC Liverpool / Anfield Road - FC
            Chelsea / Midnight in Chelsea - Greater London. Terozki to ja mom dylemat!!! Za
            kim mom kciuki czimać!!! England is GREAT!!!

Cza ta nasza Polska do Brytyjskiej Wspolnoty Narodow wlonczic :) Poziom ligi
            siem podniesie, byndziymy mieli prowdziwom QUEEN. I razem ze potomkami Winstona
            byndziemy uod strony kontynyntu tym szpichałbiarzom uod Mnimcuf na karku
            siedzić. England!!! England!!!

Glueck auf!!!
            I na pohybel im ... tej bandzie swintujoncej 20 kwietnia.

Pit'cie miuego dugiego weekendu!!! Ja ze familjom do Karwi nad morze siem
            wybierom :)
            • pit-zeolit Re: w katowicach slonzokow juz niema 25.04.07, 15:54
              gero88 napisał:
              Ja Pit'cie mosz Recht!!! Winston to bou mundry choop!!! Uon wiedziou co Mnimcuf
              > za pisk czimac cza!!! Nawyt niy prubuja pomyslec czytej DANKEN!!! co by bou
              > gdyby uon wiedziol co naz-szlyzjery takie som. Dyc jestem ganc blank zyśer
              coby
              > hojta zadnych nazi-szlazjeruf niy byuo!!!
              >
              > Pit'cie!!! Manchester United / Red Devil - FC Liverpool / Anfield Road - FC
              > Chelsea / Midnight in Chelsea - Greater London. Terozki to ja mom dylemat!!!
              Za
              > kim mom kciuki czimać!!! England is GREAT!!!
              >
              > Cza ta nasza Polska do Brytyjskiej Wspolnoty Narodow wlonczic :) Poziom ligi
              > siem podniesie, byndziymy mieli prowdziwom QUEEN. I razem ze potomkami
              Winstona
              > byndziemy uod strony kontynyntu tym szpichałbiarzom uod Mnimcuf na karku
              > siedzić. England!!! England!!!
              >
              > Glueck auf!!!
              > I na pohybel im ... tej bandzie swintujoncej 20 kwietnia.
              >
              > Pit'cie miuego dugiego weekendu!!! Ja ze familjom do Karwi nad morze siem
              > wybierom :)

Milego weekendu nad polskim morzem drogi Werwolfie88. Pozdrowienie dla twojej
              Familii.
              Odpoczywaj i baw się dobrze, na pohybel nazi-szlyzjerstwu.

Pit
            • oberschlesier1921 Re: w katowicach slonzokow juz niema 25.04.07, 17:19
              jak bys trocha na forach poloni angielskiej poczytol i wiadomosci sledzil, to bys wiedziol ze angliki wos goroli w dupe kopiom.
              dla anglika jestescie zaraza gorsza od cyganow.

prezydent kaczynski ino roz cos madrego pedziol : "polacy ktorzy uciekli do angli, to nieudacznicy" i miol recht!
              • pit-zeolit [...] 26.04.07, 07:49
          • oberschlesier1921 Re: w katowicach slonzokow juz niema 25.04.07, 17:15
            pit - ufaj dalej alkoholikom , uf, uf!
    • grba David Lloyd George 25.04.07, 14:42
      dużo mówił... np. o Hitlerze (1936):
      "the greatest living German"
      "the George Washington of Germany"
      • grba Ślązacy 25.04.07, 14:47
        w Katowicach, Zabrzu, Bytomiu mieszka moja śląska część rodziny i która dobrze
        się ma; a wyginąć to mogą dinozaury...
        • pit-zeolit [...] 25.04.07, 15:55
          • cirano Re: Piekarske Trio... 25.04.07, 18:14
            ...zagrało rok chyba tymu, na rynku pod skarbkym.
            Cufelig żech tam przełaziył, czasu żech mioł do pierona, siodech sie na bance i
            suchou z przijymnosciom. Z lewyj i prawyj siedzieli starsi goście, myslouech
            nasi, po pycholu niy poznać. Uodzywom sie do jednego jak mu sie muzyka podobo,
            tyn mi nazot po gorolsku, że tak sie ino siedzi. Z drugi strony juzaś jakiś
            gleboń, odpowiydz podobno, dotego wściekły blick.
            Dzwignouech sie i pora metrow dali zagodoł fajno ślonsko kobiytka
      • Gość: archiwista Re: David Lloyd George IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 08:19
        No to w ocenie Hitlera był wówczas zgodny z niejakim ks. Wyszyńskim.
        • Gość: - Wiela Slonzokow miszyszko we Katowicach IP: *.Red-80-33-128.staticIP.rima-tde.net 27.04.07, 12:09
          Jo mysla ze bydzie ich wiyncyj jak 33%;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka