Dodaj do ulubionych

Poloki co w Niymcach

18.03.08, 15:17
te Poloki co w Niymcach miyszkajoom - Ci to majoom tu zawsze wielke pyski - i sie domagajoom praw demokratycznych i rownouprawniynio - do nich ty Polskij Mniyjszosci w Niymcach , i je tyz majoom u nos prziznane !!! ( Ino niy wiym i niy umia tego pojoonc - czymu tu do Niymiec przijechali - kej sie tu za takich wielkich patriotow i polokow uwazajoom - czymu siedzoom tu u nos - u tych hanysow ???!!!

Czymu niy jadoom nazod do swoi ojczyzny ?????????????????????

Ale do Uni Europejskij to sie Polska cisnie na calego - wiadomo tam kaj jest mozliwosc co do siebie nagrabic - to gorole zawsze juz byli!

Wtedy tyz niymieckie wojsko bydzie to tego dobre - zeby Polska przed wrogami broonic !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Pawel Re: Poloki co w Niymcach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.03.08, 15:40
      A jak POLSKA na pierwszym miejscu 1

www.blogigo.de/lichtenrade2/Die-Popolski-Show-Popmusik-mit-Witz-aus-Polen/107/
      • oberschlesier1921 Re: Poloki co w Niymcach 18.03.08, 20:40
        mom nadzieja, ze wiysz ze zodyn z nich niy jest polokiem.
        • Gość: Bolek Re: Poloki co w Niymcach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.03.08, 12:32
          > mom nadzieja, ze wiysz ze zodyn z nich niy jest polokiem.

A ty to wiesz tak najlepiej. Byles na koncercie? Oni mowia po
          polsku !!!!
          www.thepops.de
          • oberschlesier1921 Re: Poloki co w Niymcach 19.03.08, 13:38
            das sind alle deutsche artisten!

Pawel Popolski ist übrigens kein Geringerer als Achim Hagemann, bekannt als Pianist und Bühnenpartner von Hape Kerkeling.!

ale cie wyciulali - buahahahaha!
            • Gość: Bolek Re: Poloki co w Niymcach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.03.08, 21:38
              Ja, ja deutscher musiker Hagemann, ale ty pamietaj ze jego dziadek
              to w Zabrzu rodzony ! I Hagemann przyznaje sie do swojego OPY
              POPOLSKIEGO , ktory byl organista w Pyskowicach. I co ty na to ?
              Na WDR w sobote o 23 : 00 wyjdzie cala prawda o Popolskich " BEST OF
              COMEDY"
              www.youtube.com/watch?v=5yvTjdhEg9s
              • oberschlesier1921 Re: Poloki co w Niymcach 19.03.08, 21:59
                jak jego opa we hindenburgu urodzony to lon niy niemiec?

widziolech na zywo jak to loni po polsku godali, dej sie rula, to kaczynski lepi po niymiecku godo.

buahahaha!
                • heressiah Re: Poloki co w Niymcach 20.03.08, 08:03
                  no patrz, ja też w Hindenburgu rodzon ;)
                  • Gość: Bolek Re: Poloki co w Niymcach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.03.08, 14:02
                    No ja, oni godajom zle po polsku bo urodzeni w Niemcach/Ruhrgebit.
                    Opa od nich ale jest ze Zabrza.
                    W czwartek byli w TvTotal na pro 7 u Raaba.
                    A we sobota bydom w "Best of Comedy" WDR 23 : 00
                    Zas sie posmiejom ze goroli ...........
                    HA HA HA .................
    • heressiah Re: Poloki co w Niymcach 18.03.08, 20:45
      chopie...za dużo wursztu żresz i od tego gupoty fanzolisz ;)
    • rzewuski1 Re: Poloki co w Niymcach 19.03.08, 13:35
      Niemieckie wojsko nie obroniło granic III Rzeszy
      wiec ono moze se bronic swojej dupy a nie Polski
      • Gość: wardog1 Re: Poloki co w Niymcach IP: *.versanet.de 19.03.08, 18:54
        rzewuski1 napisał:

> Niemieckie wojsko nie obroniło granic III Rzeszy
        > wiec ono moze se bronic swojej dupy a nie Polski

ale tak po polaczkowemu, to ci się dobrze powodzi?
        po kiego djabła bierzecie leo-II do arsenału polski
        toż niemiecki szajs.:)
        • rzewuski1 Re: Poloki co w Niymcach 19.03.08, 21:42
          ale tak po polaczkowemu, to ci się dobrze powodzi?
          > po kiego djabła bierzecie leo-II do arsenału polski
          > toż niemiecki szajs.:)

jak aja za darmo to czemu nie brac
          istnienie Polski jest korzystne dla Niemiec gdyz oslaniamy ich od
          wschodu,Hitler chiał graniczyc bezposrednio ze Rosja i wiemy jak sie
          to skonczyło
          • rzewuski1 Re: Poloki co w Niymcach 19.03.08, 21:43
            czyli to Polacy chronia biednyh Niemców a nie odwrotnie
            • Gość: Bolek Re: Poloki co w Niymcach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.03.08, 21:57
              > czyli to Polacy chronia biednyh Niemców a nie odwrotnie

Czy USA bedzie bronic Polski rakietami ?
              • oberschlesier1921 Re: Poloki co w Niymcach 19.03.08, 22:01
                ja, sicher - tak jak stalin polokow przed hitlerem chronil!

buahahahahahahaha!

wiza rumunon i innym chadziajom dali, ino polokom niy - w imie przijazni.

buahahahahahahahha!
                • rzewuski1 Re: Poloki co w Niymcach 20.03.08, 10:44
                  biedni głupi Niemcy
                  czytajac posty obera i jemu podobnych nie dziwie sie ze wybrali
                  Hitlera a potem slepo za nim szli do samego piekła
                  • Gość: Wasz Marjanek Re: do rzigalskigo: Poloki co w Niymcach IP: *.versanet.de 20.03.08, 18:58
                    Te rzigalski - dzisiej je wielgi czfortek, a ty juzajs zachlony!
                    Pjyknie to tak katolicki polaczku???
                    Pyrsk przi Zajonczku!
                    Wasz Marjanek

Pray for the peace of Jerusalem: they shall prosper that love
                    thee.Psalm 122:6
                    • rzewuski1 Re: do rzigalskigo: Poloki co w Niymcach 22.03.08, 17:17
                      prawda boli
                      zeby wybrac takiego pajaca na kanclerza
                      a podobno Niemcy to taki madry naród
                      pozatytm marjanku ja jestem ATEISTA, w zadne zydowskie i semickie
                      religie nie wierze,jem kiełbase w wielki piatek tak w kazdym innym
                      dniu,nie uznaje tez autorytetu koscioła itd
                      • petronella.kozlowska Re: do rzigalskigo: Poloki co w Niymcach 23.03.08, 07:55
                        tez jadlam w wczoraj kanapki z kielbasa
                        • Gość: Wasz Marjanek Re: do petrona: Poloki co w Niymcach IP: *.versanet.de 23.03.08, 09:42
                          ...ale koszerna byla ta kielobasa??
                          (reszta - vide post do rzygalskiego - twojej rozdwojonej jazni).
                          Pyrsk przi Hazoku!
                          Wasz Marjanek

• oberschlesier1921 Re: do rzigalskigo: Poloki co w Niymcach 26.03.08, 15:40
                          pela, wurszta tos tych chyba sie pomuldol - buahahahaha!
                        • oberschlesier1921 Re: do rzigalskigo: Poloki co w Niymcach 01.04.08, 14:56
                          bo zes jes rubo i zadno pela!

ty zresz ino wurszty i gorzola chlejesz.
                        • oberschlesier1921 Re: do rzigalskigo: Poloki co w Niymcach 01.04.08, 14:58
                          pela.koza - jakbys we polsce, a niy we reichu mieszkala - to by cie na te wurszty stacx niy bylo!
                          to bys ino chlyb ze szmalcem zarla i bimbrym popijala.
                      • Gość: Wasz Marjanek Re: do rzigalskigo: Poloki co w Niymcach IP: *.versanet.de 23.03.08, 09:39
                        I jestem dumny, ze jestem polakiem!!! - katolikiem jak caly swiat!! - tak
                        powinienes rzygalski zakonczyc twoj patriotyczno - koniunkturalny wypot.
                        Naprawde jestes bohaterem godnym Polaka-cierpietnika, afiszujac sie tym, ze w
                        wielki piatek jez mieso. A moze i do tego wieprzowine (non-kosher-food)!
                        Smakowitej swieconki i wesolego alleluja, dla ciebie i towarzyszy ze Zwiazku
                        Ateistow i Wolnomysliciel!
                        Pyrsk przi Hazoku!
                        Wasz Marjanek

• rzewuski1 biedny marjanek zgłupiał 23.03.08, 10:30
                          nie wszyscy Polacy to katolicy
                          biedaku niemiecki
                          kto tu jest cierpietnikiem ?
                          to raczej biedni niemieckie szlezjery co wspominaja jak to zostali
                          strasznie skrzywdzeni przez Polaków i Rosjan
                          • Gość: Wasz Marjanek Re: do rzygusia: biedny marjanek zgłupiał IP: *.versanet.de 25.03.08, 19:26
                            Dzieki rzygus, ze martwisz sie o moj stan posiadania(biedny).
                            Zyczylbym tobie 10% tego co posiadam (materialnie) i 5% tego co posiadam
                            (intelektualnie).
                            Wtedy bylbys - mimo ze masz poslkie kompleksy biednego krewnego - napewno
                            szczesliwszym!
                            Pyrsk!
                            Wasz Marjanek

• rzewuski1 Re: do rzygusia: biedny marjanek zgłupiał 25.03.08, 21:56
                              ja nie mam krewnych w Niemczech,we Francji ,USA i w Kanadzie to mam
                              bo tam moja rodzina kiedys emigrowała ale do biednych Niemniec nikt
                              sie udawał
                              co wiecej wielu Niemeców prrzyjezdało do Polski za chlebem
                              • oberschlesier1921 Re: do rzygusia: biedny marjanek zgłupiał 26.03.08, 15:49
                                biednych niemiec - buahahahahahahahah!

www.strandkorb-zuhaus.de/images/Sonder/G8_Gipfel.jpg

biednych niemiec - buauaaaahahahahahaha!

biedny rzewuski pajac - buahahahahahahaha!
                                • rzewuski1 Re: do rzygusia: biedny marjanek zgłupiał 26.03.08, 15:53
                                  z kazda wojna coraz mniejsze
                                • petronella.kozlowska Re: do rzygusia: biedny marjanek zgłupiał 01.04.08, 23:40
                                  po srodku najbogtasi

www.strandkorb-zuhaus.de/images/Sonder/G8_Gipfel.jpg
                          • oberschlesier1921 Re: biedny marjanek zgłupiał 26.03.08, 15:41
                            polak niekatolik to zyd, tak mawiajom polacy.
                            • rzewuski1 Re: biedny marjanek zgłupiał 26.03.08, 15:51
                              aha mój dziadek pracował w Niemczech jako przymusowy robotnik w
                              czasie wojny,Zydem nie jestem i nie mam semickiego wygladu
                              wszyscy tak mawiaja?
                              wspólczuje ci myslenia na poziomie przeszkola
                              Polak cos ukradł i od razu wszyscy Polacy to złodziej itd
                              • oberschlesier1921 Re: biedny marjanek zgłupiał 01.04.08, 15:06
                                rzew, ci polacy ktorzy teraz w niemczech na czarno pracujom, sa tyz na przymusowych robotach?

juz niy pier dolol, jak dziadzia do dom reichsmarki przynios to bylo dobrze?
                                tera "odszkodowanie" dlo dziadka polscy politycy ukradli, i dziadzia jency ze na przimusowych robotach bol!

dziadkowie premiera tuska tyz na "przymusowych" wakacjach byli a wnuczek tera premierem polski jest i colko europa go podziwio.

wzion bys sie z niego prziklad.
                                • petronella.kozlowska Re: biedny marjanek zgłupiał 01.04.08, 23:43
                                  > dziadkowie premiera tuska tyz na "przymusowych" wakacjach byli a wnuczek tera p
                                  > remierem polski jest i colko europa go podziwio.
                                  >

durni dziadkowie durny wnuk.

Ja mieszkam w Europie i tego szmaciarza Tuska nie podziwiam.
                          • oberschlesier1921 Re: biedny marjanek zgłupiał 01.04.08, 15:01
                            rzew - moze jak w boga uwiezysz to ci rozum z nieba zciepnie.
                        • oberschlesier1921 Re: do rzigalskigo: Poloki co w Niymcach 01.04.08, 14:59
                          przeca rzew to niy polok ino gupi gorol.
    • Gość: gość Re: Poloki w Niymcach IP: 83.246.118.* 24.03.08, 22:48
      to sami zlodzieje lub asoziale
      • oppelner_os Re: Poloki w Niymcach 01.04.08, 08:55
        Taki braid czy Petronela sa najlepszymi przykladami polskich outsiderow w Niemczech
        • oberschlesier1921 Re: Poloki w Niymcach 01.04.08, 15:08
          ja rzew, braid i pela to som assis hoch 2.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka