ballest 19.06.18, 18:18 Nasze ZDECHLOKI jescze bramki na WM w Rosji nie strzelili ale Poloki juz jedna buda wrombali - a zrobil to zastepca Niemca - Kamila Glücka ( Glika) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berncik Re: Roznica 19.06.18, 19:12 Polski spiel był bardzo pomały . Nie wiem czemu ,znom ich że szybciej grali . Nudny spiel. NAWALKA postawił Błaszczykowskiego kery w Wolfsburgu prawie że nie grał, Piszczek w BVB i Lewandowski w Bayerach tysz najsłabsi . Myślałem że się szanują na WM.Jak widać są bez formy. Turniej jest długi, może j jeszcze przyjdzie Odpowiedz Link
berncik Re: Roznica 19.06.18, 19:25 www.tvn24.pl/mundial2018/oceny-polakow-za-mecz-z-senegalem,846933.html Ci tysz tak piszom Odpowiedz Link
ballest Re: Roznica 19.06.18, 20:00 napiszam co se Adamowi Nawalce zdarzylo, on przed Mistrzostwami Swiata udal sie jako wierzacy katolik z Krakowa do Pana Boga i zapytal: - Panie Boze, czy Rosja zostanie kiedys Mistrzem Swiata ? - Ty tego nie dozyjesz ! - a Panie Boze czy Polska kiedys ten Tytul zdobedzie - Adamie - tego ja nie dozyje Odpowiedz Link
germanicusdrusus Re: Roznica 19.06.18, 21:56 Ballest ,fajny wic :) Czytam wszystkie Twoje posty o historii sredniowiecznych miast. pozdrawiam. Odpowiedz Link
ballest Re: Roznica 19.06.18, 22:33 Wielki Dank - ja mam wlasne fora na ten temat, ale tylko dla moich znajomych - skontaktuje sie z Toba - bo nie chce zeby jakies Petronelcie czy inni - jak Hojrak Friduri co nigdy jeszcze nic na temat nie skreslil - to forum szterowaly, bo üni rudymentarnego pojecia o temacie nie maja ale tam jest bardo duzo uczestnikow !!!! a jak jestes Trollem to Cie zaraz zablokuje ! Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Roznica 19.06.18, 22:55 oooo,a jo jestym twoja znajomo i to widza ?bo jo wola czytać niż sie wypowiadać; ) Odpowiedz Link
cirano Re: Roznica 20.06.18, 07:27 Jeszcze wom Polaki pokożom jak sie gro!...hehe Już przed meczym fajrowali wygrano. A Weltmeister im sie noleży jak kobyle żłob - godajom niykerzy. Mieli być nojlepsi... Odpowiedz Link
berncik Re: Roznica 20.06.18, 10:59 ballest napisał: > To ale nie je wic tylko prowda > Zgodzom se ,ale ino ftedy , jak Tyś jest je tyn Ponboczek ha ha ha Odpowiedz Link
ballest Re: Roznica 20.06.18, 11:21 Jo mom wprawdzie imie co oznacza Bog, ale Bogiem zech nie je. Mnie ale chodzi o to, ze prowdom je co Bog pedziol ;) Odpowiedz Link